Mi imamo neku kinderkraft rezervnu sjedalicu. Veze se pojasevima sjedalica, a dijete je unutar nje svezano sa pojasom od sjedalice, ta je od 9 do 36kg. Mislim da sam ju naručila sa malla ili bazzara i znam da je bila oko 1000 ili ispod 1000kn.
Iako imamo široki auto, ne stanem baš između dvije sjedalice iza (2 joie i spin imamo), jedino dok se mala vozila unazad je koliko toliko bilo mjesta gore, ali guzica nije stala pa sam nekako ukoso sjedila. Sad sjedim naprijed hvala bogu.. Dok npr stavimo jednu joie s bazom i kinderkraft bez baze stanem između njih ali jedvo.
Ajd Mare super da si riješila to :)
Zarica, da, da nije kakava faza regresija skok?
Pa ne znam bi li bila regresija. Kod malca je sve to trajalo dan dva tri, a ovo sad vec 2 tjedna. Sinoc sam joj na silu pokusavala bocicu davat🙈To ne bum vise. Angelly, sad ce 7 mjeseci za tjedan dana. Ne znam vise jel ima tu koji skok. Al u zadnje vrijeme je ful pocela puzat, pa jest hranu... mozda i je od tog neki skok, pojma nemam, samo da prodje.
Da, i ja se buksam iza u autu i tak se provlacim izmedju siceva. Nema mjesta za proc iza sjedalice ni kad povucem prednji sic. Kod nas mali i dalje sjedi naopako okrenut. A mala ima jaje koje se veze na pojas. Kolko sam shvatila pravilno stavljena sjedalica na pojas je jednako sigurna kao i pravilno stavljena sjedalica na isofix. A zauzme manje mjesta. No kod baka/deda/rodbine klinci budu bez sjedalice.
Meni se čini da je kod mojih ovako nekakva...znam da je oko 500kn bila.https://www.mall.hr/autosjedalice-9-36-kg/kinderkraft-auto-sjedalica-comfort-up-navy-plava?utm_source=jeftinije.hr&utm_medium=cse&utm_campaign=NF&utm_content=autosjedalice-9-36-kg Nisam sigurna dal je ona Nania il Kinderkraft al tako nekako izgleda.
Mi imamo u drugom autu i kod dede ovakvu kakvu je MaRe stavila. I za vrtic i nazad smo zadovoljni.
Evo ja sam u bolnoci... u srijedu su me operirali i izvadili stitnjacu i limfne cvorove 🤞 Kalcij mi je nizak pa sam jos u bolnici, inace sam ok.
Losa, drago mi je da je sve dobro proslo :) Jel te cekaju jos kakve pretrage ili je to sad rijesena stvar?
Zarice ovisno o nalazu cu mozda morati na terapiju radioizotopnim jodom, kad dode phd nalaz cu znati jel se to nesto prosirilo.
I taman kad sam ja u bolnici mali dobio laringiticni napad pa ga muz vozao na hitnu nocas 🙈
Losa, drži se 💪 znam da ti je teško em zbog svega kroz šta prolazis em zbog malog...
frendica je išla na tu terapiju jodom taman dok sam bila trudna i znam da mi nije smjela ni blizu :/
O bože Mikio.. Meni se mala neki dan udarila u neku plastičnu kutiju igračku i toliko se derala da je doslovno ostala bez zraka i pala u nesvijest. Ne moram rec da sam se usrala. Tak da znam kako ti je.. Točno kužim kad netko kaže da mu se život skrati za par godina 🙈
I moji su nešto kašljucali za vikend ali smo zaljecili inhalacijama i isprianjima pa evo danas je bolje.. Valjda smo uspjeli spriječiti daljnji razvoj..
Losa drzi se, bar je jedan dio sada iza tebe, a dalje se nadam da ce sve biti ok.
Mi smo prosli tjedan prosli upalu uha, ne znam kaj nam jos slijedi. Ovo je cak i ok proslo, temo. samo dva dana, do jucer je bio na antibitiku.
A kaj se tice tih udaraca glavom, ja svaki put dozivim mali infarkt, nemrem si ni zamisliti situaciju s hematomom ili da padne u nesvijest 🤦🏼♀️
U subotu smo bili na sljemenu, mali je bio odusevljen. cini mi se vec sad vise tip za zimu nego za ljeto 😂
O napokon uspjela se ulogirati. Zaboravila lozinku🤦 i stavim novu i zaboravim i novu.
Losa nadam se da ce sve biti ok na kraju i da neces morati dalje na liječenje.
Losa nadam se i ja da će sve biti u najboljem redu. Super da je operacija uspješno prošla.
Ja danas napokon završila sa izradom albuma za prošlu godinu pa ajde javljajte kad vidite da je neka akcija na cewe
Sortiraj odgovore
Najstariji