Mikio 😔 nadam se da će brzo proći.. Toj koroni nikad kraja. Mislim kužim da je sad već "poput gripe" i da je se nećemo riješiti, ali svaki dan umire desetak ljudi.. Mislim da fakat imamo lošu stopu smrtnosti.
–
Anex jel ga trolaš? Da mi je vidjeti tog spermija koji kroz trenerku oplodi jajašce. Spermij the Hulk 😁 ako imaš 15 onda sorry na sprdnji, ali stvarno bi se mogla pozabaviti učenjem. Biologijom na primjer.
Slažem se. Stvarno sam neiskusna po tom pitanju. Hvala na dobronamjernom savjetu. Obratila sam se ovdje na ženski forum samo zato što nemam nikog drugog kome bih se mogla obratiti. Željela sam samo vaše mišljenje 😊
Mikio,Valkris brz oporavak 🤞🤞
Mikio vas je bas skršilo...al muž na aparatima 😂 Svi su isti 🤭
.
Prvo šišanje smo isto odavno obavili...ide svaki, svaki drugi mjesec...nekak ima zvrkove pa to sve strši tako da ga moramo redovno šišati. On i tata se idu kod tete šišati...ja nisam nijednom išla s njima, to je samo njihova stvar 😁
.
Ti olimpići što pričate su neke vodene aktivnosti ili vježbe? Vjerojatno je netko i pisao al eto tri godine nakon još me nije ostavio trudnički mozak 😂
.
A je dns prvi puta ostao na spavanju u vrtiću...pričala sam s tetom pa je rekla da je bolje da ga ostavljam da se navikne. Kaže da je dns prvo sjeo za stolić di inače sjedi poslije ručka i čeka da dođem 😭😭 al mu je rekla da ću dns doći poslije i da će spavati, dala mu je njegovu dekicu i Tweety i kaže da je zaspao u sekundi 😁 Ponosna sam kako zasad to sve prihvaća i sretna što zapravo želi ići i lijepo mu je tamo.
Hmm po meni se vezano uz koronu ionak nemre nista napravit, kad smo imali puno vece restrikcije bila je i visa smrtnost, realno brojka od 10ljudi koji umre po danu nista ne znaci bez korelacije koliko ljudi umre od nekih drugih bolesti dnevno, ovo je samo medijski eksponirano bilo pa se ta brojka zna javno. Meni pase zivot bez maski i izolacija svaki drugi tjedan i nadam se da se to vise nece vracat (bar ne zbog korone).
Angelly slazem se. Sad se zna o virusu puno vise i najrizicniji imaju mogucnost cijepljenja (sad i za varijantne) i mogu nosit maske i paziti se. Nema potrebe da se svima uvode mjere. Vecina ljudi oko mene je cijepljena i iako ima puno zarazenih ne znam da je bas nekom jako lose, dok sam na pocetku znala puno ljudi koji su bili loše i cak i umrli. Ta brojka umrlih nije da je 100% da su ti ljudi samo od korone umrli. Uzmite primjer da se korona prosiri po nekoj palijativnoj bolnici, npr. Novi Marof i da svaki dan tamo umre troje ljudi... a kako je to tamo prosireno svo troje je mozda pozitivno. I umrli sa koronom... dal od korone je upitno. Zbog toga ima i npr. varazdinska bolnica gdje pripada palijativa Novi Marof jako visoku smrtnost.
Moramo nauciti zivjeti s tim virusom i gotovo.
Evo i mene malo :)
Annika nadam se da se M malo opustio 🤞
Kod nas za sad prolazi super, oduševljene i V i teta ali mi hrpa ljudi priča o zakašnjelim reakcijama pa nisam opuštena još 😀
Ugl. kao što sam pisala, u našem vrtiću to ide dosta polako ali možda i bolje kad već imamo mogućnost, danas je prvi put bila na ručku, sutra ostaje spavati, tj. do kraja. Kaže mm (i dalje nije službeno, bez panike molim 🤣) da V svako jutro izgrli tetu i kad dođe po nju ne želi doma 🤣
Mikio zao mi je da vam je opet tako jako :(
Mi smo ovaj put prošli još bezbolnije nego prosli..a ponašamo se normalno, kao i prije korone 🤷🏼♀️
Mislim, kad su aktivne mjere ih se pridržavamo ali sad kad nisu normalno živimo..
[/url
mikio, za Stenjevec su mi samo rekli da je upao u skupinu i da ce mi se javiti kada grupa krene. Jos nisu zapravo poceli. No sada cemo to otkazati s obzirom da imamo u vrticu. U vrticu pocne od 1.10.
Ajde super, bar su vam simptomi blazi. Jesi ti jos pod temperaturom? Kak se osjecas?
DeeDee, bravo za V:) Bila zakasnjela prilagodba ili ne, ocito joj je super u vrticu i voljet ce ga :)
Ja sam gledala neke slike iz vrtica, mislim da im je tolko zabavno tam, bas uzivaju skroz. Sve neke vesele, nasmijane, skakutave slike. Grle se i ljube. Idila:D
Mi bili za vikend na Rabu sa nećakom i on zakurio čim je došao doma, a već je tamo bio jako šmrcav. I naravno mene jučer grlo zabolilo, sva sam bila za ništa i mislim se super do sutra sam gotova, a drugi tjedan imam poslovni put. Danas se budim ok, osjetim grlo ali minimalno. Možda svi ovi moji dodaci imaju efekta 🙈 G je ok, šmrca malo, ali ništa strašno. Čari vrtića.
Mikio, G isto ne piša redovito, tj. ovisno koliko pije, ali može izdržati dosta dugo. Ja se isto ponekad pitam je li to okej 🤔
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mikio, vjerujem, meni se poklopilo igrom slučaja da V nije bila doma pa je tako i ostalo dok nisam bila negativna, on je isto otišao kod mame da bar on bude s njom, uglavnom, ja sam tih pet dana samo spavala i gledala serije, nadoknadila zadnje dvije godine valjda 😁😁
S pišanjem kako koji dan, tipa jučer uopće nije pišala od kad se probudila iz popodnevnog do navečer, ali kaže mm da je rekla teta da je u vrtiću, i još dva puta kad je došla doma iz vrtića tako da je pretpostavljam ok 🤷🏼♀️
[/url
Mikio držim fige da što prije ozdraviš 🤞 Nisi se ni od prvog puta oporavila kak treba a opet te jače uhvatilo.
.
Za pišanje isto sam primjetila da duže bude da ne ide al nisam se s time opterećivala...nekad ode češće nekad ne ode cijelo popodne. I dalje mi vodimo borbu s 💩... jednostavno neće reći kad mora,čak i kad vidim po njemu da mu se kaka on vrišti da ne mora i ne želi sjesti na nonu nego pobjegne i ukaka se u gaće. Svega jednom sam ga uspjela posjesti da kaka i pomislila sam da će vidjeti da to tako ide al ništa 😏
.
Simbalija šta piješ?
A je noćas imao začepljen nos i kako nikad nije bolestan valjda nije znao što se događa pa je pola noći plakao čim bi mu se začepilo da ne može disat normalno..dns moram u pohod u ljekarnu po sprej za nos i onaj sprej za ispiranje(mom je istekao rok xD).
Imate neke preporuke za vitamine za klince ali i nas? Prije dva dana samo radili vani i onaku mokru me propuhao vjetar...samo čekam da me uhvati.
.
Btw preporuka za Crosst hr. Naručila A papuče na akciji i 4pakiranja vlažnih maramica...dobila sam gratis jedno pakiranje maramica i šumeće multivitamine. Slave rođendan ovaj mjesec pa daruju korisnike. Prvi put da sam nešto dobila ☺️ Papuče su tipa Ciciban ali su bile 108kn.
Mikio kratki osvrt na olimpice. Nebu niš od toga 🤦 kaže muž da je bilo 3 trenera, 10ak djece i isto toliko il' i više roditelja. I da je bio blagi kaos ofkors. Ali malom je to bilo previše svega i nije se mogao opustiti. Muž kaže da je fora, da su bacali lopte, balone, poligon... Ali naše dijete fkt treba vremena da se opusti. Kaže da su dosta pričali i da se to isto sve igramo doma, al recimo u nekom trenu ga je trener htio odnjet na drugi dio dvorane i mali je poludio. Tak da mislim da mi odustajemo. Meni je baš krivo al neću ga forsirati na ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji