mikio rekli su polako pocet s vodom i ako je sve ok dat nesto lagano kao stapic pa neki tost, caj... Caj obavezno slatki zbog secera i tako.
Pa kako dva tjedna izolacija? Moja kolegica u ponedjeljal nije dosla na posao jer kao pozitivna i u petak vec bila nazad 🤷♀️ Ako nisu jaki simptomi i oni cijepljeni mogu nakon 5 dana iz izolacije uz nosenje maske. A ukucani koji nisu pozitivni ni ne moraju u izolaciju, samo masku nositi. Teoretski moze N i u vrtic 5-ti dan od prvih simptoma ako bude ok.
mikio ukinuta je izolacija za kontakte, ako si engativna ne moras uopce biti u izolaciji vec samo masku nositi. Malo malo je netko tako na poslu.
Mikio nema više izolacije za kontakte. Ja sam isto imala opet početkom ljeta, bila doma 7 dana, mali i mm nisu razvili simptome i nisu bili pozitivni. Mm se testirao svakih par dana zbog svoje savjesti al je normalno išo na posao. Tak da nemoj se opterećivati s tim kaj može bit. Držim samo fige da N čim prije prođe. 🤞 I mužu naravno 🤭
mikio, pa koji ste pehisti fakat, nevjerojatno. Jel bude muz to prebacio u bolovanje pa da iskoristite nekad kasnije?
Mi smo nedavno isto imali ono povracanje pa smo malom davali bijelu rizu, onak do sluzi ju raskuhas. Pa bananu nagnjecis pa ostavis da pocrni pa onda da pojede. Kupili smo mu tada i stiropor i stapice. A caj smo nezacinjeni davali, nisam za ovo sa secerom znala da pomaze, cak mi se cinilo da bi odmoglo. Ugl on je isto tada dobio apetit nenormalan sto mi je cudno jer obicno kad ti je tako lose nije ti do nicega. A on se navio ja bi ovo, ja bi ono... Mozda je isto bila neka kratka korona. Inace, ne znam ak ste me uhvatile, on je imao ono nos zastopan od prvog dana vrtica. U cetvrtak ga vise nisam slala u vrtic jer mi se cinilo da se nesto razvija, sad je poceo i kasljat i slinit. Ugl fakat se nadam da se nece razvit u nesto a la bronhitis
mikio, ja isto znam skuhati vecer prije pa i za vise dana, ili to ujutro kad spava napravim pripremu. Ovisi kolko sam koji dan umorna. Nekad nemam snage nis unaprijed. Al da, mala mi bas ide na ruku sa tim spavanjem, mada bi mi bilo draze da je ujutro budna a kasnije da tako spava, no to su sad vec zelje i zeljice
Danas smo bili na izletu kod jednog opga, ona je zaspala kad smo dosli tamo oko podne, 1 i probudila se tek kad smo doma dosli u 6
Mikio 😔 baš mi je žao.. Totalna banana. Eto baš nemate sreće. Korone je puno, ali nitko se ne testira, a kućni testovi znaju biti negativni na omikron. Hvala Bogu pa je malo ljudi na respiratoru, a dok je tako naš stožer neće dizati paniku. Koliko znam, trenutno nema izolacije što znači da ti bez simptoma možeš gdje hoćeš sa maskom. Njoj je 10 dana izolacije od prvih simptoma, a mm bi trebao biti 7.
Nama je pedijatar rekao da ne dajemo hranu jer se tijelo mora oporaviti, a prilikom probave troši previše energije samo na to. Nama je preporučio crni čaj i rehidromix gutljaj po gutljaj i neki prašak kojemu se sad ne mogu sjetiti imena, a koji se daje za proljev i povraćanje, ali ide na recept. Ako je hladna može juha, ali ne masna jer je mast teško probavljiva. Meni G nije htjela ništa jesti jer joj je dizalo želudac, nudila sam dvopek i štapiće pa mi je pedijatar to rekao da je ne trebam nutkati ako ne može.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
*ako je gladna, a ne hladna😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalija ja kontala da hladna juha može 🤭🤭🤭
Mikio pa stvarno vas neće 🙈 Držim fige da čim prije ozdravite. 🤞
Zarice pa baš puno spava za bebicu...kak je onda po noći? Kak je vama s kašljanjem?
Po noci isto prespava, bez obzira kakav je bio dan. Budi se samo jest. Mislim ima dana i da je puno budna, al puno je i ovih prespavanih dana :)
On jos kaslje al mislim da cu ga sutra dat u vrtic. Ne ide na gore i dalje tako da mi je ok.
mikio, jesu vam se javili Olimpici? Nama je ovaj bazen na mladosti ispao katastrofa, uzasna organizacija i bas ih briga boli za klince i kak im prolazi sat. Tak da cemo i mi na olimpice. Nama su se odmah javili nakon prijave, mozda smo dan cekali. I sve se dogovorili odmah. Mada danas nam je dosla i ponuda da budu u sklopu vrtica u vrtickoj dvorani, pa cemo ipak to, bas se poklopilo :)
Mikio, baš sranje..
Mene isto evo baš u sat vremena satralo, povraćanje, proljev, groznica, glavobolja, temperatura, mučnina.. A na bolovanju sam jer mala ima vodene kozice..
Sretno nam bilo 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji