Pozdrav žene!
Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?
Ajoj mikio užas. Ako ništa drugo 7 dana je i vidim da je N bolje. Pa brzim fige da vam svima čim prije prođu simptomi.
Valjikis isto 🤞
Mi smo dobili obavijest od olimpica 😁 počinjemo u ovu srijedu. Lokacija katran. Ful sam uzbuđena i nadam se da će mu bit super. Kad sam mu pričala kaj je to jako mu se svidjelo i govori da se veseli. Bumo vidjeli 🤭
Najgore mi je kaj ja neću bit da vidim taj prvi sat al idem na neki kongres 🤭🙈😁
E i mi smo danas odradili prvo šišanje 🙈 puno smo se pripremali i svejedno je bilo užasno 🤭 ali barem mu je napokon odrezala te baby kovrče koje su izgledale ko paučina. Sad mi je baš dečko 🥰
mrgud prvo šišanje 😲 moj se prvi put šišao prije prvog rodendana i od tada svaka dva mjeseca, a to fakat ne voli i odlazak na šišanje je prava drama 🙈 A ko u inat mu raste kosa ko luda. A necakinja ce sad dvije godine i ima tih par kovrca ko paucina ko sto velis. Meni se inace nikako ne svidaju te baby kovrce 🙈 Vjerojatno imam traume od same sebe jer sam pola zivota provela ubedirana jer imam kovrcavu kosu. Pa mi je nevjerojatno da ih netko s namjerom kod djece pusti.
Mikio 😔 nadam se da će brzo proći.. Toj koroni nikad kraja. Mislim kužim da je sad već "poput gripe" i da je se nećemo riješiti, ali svaki dan umire desetak ljudi.. Mislim da fakat imamo lošu stopu smrtnosti.
--
Anex jel ga trolaš? Da mi je vidjeti tog spermija koji kroz trenerku oplodi jajašce. Spermij the Hulk 😁 ako imaš 15 onda sorry na sprdnji, ali stvarno bi se mogla pozabaviti učenjem. Biologijom na primjer.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalaja osnove grade spolnih organa uce u 5 ili 6 razredu osnovne tak da... ono 🙄 No bez osnovnih saznanja kako funkcioniraju te stvari niti se ne treba upustati u nikakve takve akcije.
Ahahah LoSa ajd bar nisam jedina koja ne voli baby kovrce 😋 nikak mi to nije.... mi smo N sisali tak s god i pol prvi put i prva dva puta su bile drame sad je ok sa sisanjem pogotovo jer tamo dobije lizu ko nagradu. A cini mi se da ce T morat uskoro na sisanje, vec smo 2x malo kratili al ja se ne usudim to zaprav sama 🙈
Btw Anax mora bit neki trolcek 😏 jer ak znas napisat na forum znas i zguglat 🤪
Da da prvo šišanje. Moj mali fkt ima neku malu tanku baby kosu i jedva mu je s 2,5 god malo izrasla. Realno na vrhu glave se tek nedavno zgusnula i tu nije trebalo kratiti ni malo 🙈🤣 samo otraga te kovrče i zulufe.
S obzirom da ja imam fkt dosta kose a mm je do 30te imao isto ful puno kose, nadam se da će se i njemu malo popravit 🤭 il je naslijedio gene od mm od 30+ jer je on sad procelav 🙈 pa se sisa skroz na kratko 😁
ma joj, taj post je trol i pojavi se svako tolko na forumu. Mislim da je i kod nas vec bio.
mikio, kak ste? Da, ovi olimpicu su kod nas u nasem vrticu u sklopu njihove dvorane za tjelesni. Od jucer nas se vec 12 iz grupe prijavilo tak da mi se cini budu mozda imali i solo grupu. Sto mi je super jer na ovo ne smiju roditelji, osim u vrijeme prilagodbe. Tak sa mi je drago da je sa svojim prijateljima. Inace mi je bazen i dalje nekak najbolja stvar, i ono u Dubravi stvarno preporucam, al nama je bas predaleko da nastavimo.
Losa, kod nas je s kosom identicno. I ne pomaze mu sto svo troje idemo skupa pa se svi sisamo. A kosa mu je ful gusta i brzo raste, koja muka to bude.
Evo mi obavili prvo cjepljenje s malom, i rotu. Nadam se da nebu neke velke nervoze danas. Malog smo u vrtic odveli. Vec me zicao da ga dam u vrtic, sto mi je cudno s obzirom da ujutro inace nije tak sretan kad mora ic. Nadam se da ce euforija potrajat
Jos su ti olimpici unutar vremena vrtica, zavrsavaju prije 5. Tak da fakat super za roditelje koji ionako ostavljaju djecu toliko, a i tete si skrate posao :D Za nas ce to bit malo duzi ostanak, al fakat bolje nego gubit vrijeme na promet da bi se doslo do neke dvorane. U zgu osim noci vise nema vremena kad mozes garantirat da nije guzva.
uh mikio, bas sam mislila da ce vam bit lakse ovaj put, kao da imate malo bolji imunitet kak ste vec preboljeli. Nadam se da ne bude dugo trajalo. Kolko se meni cini po tom sto pisete trenutno svaki drugi je zarazen tako da tesko da ste si uopce mogli pomoc da se ne zarazite.
Ako ces bit u stanju samo se usmeno nesto dogovori da si osiguras mjesto. Mi bi isli u Stenjevec da ovo nije uletilo, a npr Vrbani su puni u tim skupinama dvaput tjedno.
Sortiraj odgovore
Najstariji