Upravo sam skuzila da nemam njuh uopce… isla sam pripremit srdele za rucak i ne osjetim smrad riba 😅
u ovom slučaju to i nije tako loše
Upravo sam skuzila da nemam njuh uopce… isla sam pripremit srdele za rucak i ne osjetim smrad riba 😅
u ovom slučaju to i nije tako loše
😅😅😅 A sta sad to opet ide varijanta koja uzrokuje gubitak njuha 😱 Navodno da omikron ××××× verijanta ne uzrokuje gubitak njiha, osim ako su ti sinusi zastopsni no to je prolazno. Sad mozda sve krenulo nanovo ko stare varijante 😆
mikio, ja ti imam veliku platnenu vrecu :) Al lijepa je :) I onda u njoj lijepo poslozim dvije kao male poklon vrecice, svaka sa rezervnom robom za malog i malu, i sa strane etui sa stvarima za prematanje. Ubacima jos po potrebi kaj trebam sa strane. To mi se pokazalo najprakticnije i najurednije. Tu vrecu stavim ispod kolica ako smo negdje daleko od kuce a zelimo setat, ili stoji u autu. Puno mi je prakticnije i lakse od torba, ruksaka i takvih stvari. Za svoj novcanik/mob, imam svoju torbicu.
Zahlađenje užas...sutra ću morat vatru naložit ako bude ovakvo xD
Za kabanicu ne znam i ja tražim....
Ruksak imam kožni na cvjetiće... nosim svašta unutra ali je već nekih godinu dana ak ne i više star pa mi krenula naramenica pucati...probat ću je zašiti ak ne moram novi naći iako ja bi nešto ko ona vrećasta poštanska torba preko ramena...u srednjoj sam imala takvu kožnu i nikad bolje torbe a da više stane u nju 😁😁
.
Nznm dal sam samo ja u pitanju ali sam razočarana ponudom odjeće za ove veće brojeve...sad smo na 104i nema više slatkih motiva i to ko za manje brojeve. Bila neki dan u pepcu, do 98 sveeega a ovo veće bože sačuvaj em mali izbor em mi sve nekako dosadno xD
Meni je sinsay super sad trenutno za njen shopping, manje više sve sam joj nakupovala online, od tajica i hlača, preko gaćica i čarapa do kratkih i dugih majica, pidžama i hoodica. Cijene su skoro smiješne, kvaliteta za tu cijenu više nego ok, meni se do sad jedna majica isprala, tj. požmarila, ali nju je fakat iznosila ovo ljeto. Većina je neutralna, ništa drečavo, fora uzorci na točke i slično. Ima dosta toga na Paw Patrol, Peppu i vjerojatno još nešto ali nama je ovo hit pa nisam dalje gledala.. rekla mi je šogi da ima lijepih majica u takko fashion po 30-ak kuna. A u pepco sam neki dan zalutala i sjetila se da je njihovo muško puno veće od ženskih stvari i našla sam joj tri donja dijela trenerke 98 s muškog baby odijela :D
Naslijedila je gumene čizme za kišu, u Froddu smo uzeli barefoot papuče za vrtić i barefoot cipelice, Bajkine sam neki dan čopila na akciji za po doma i sad se nadam da smo do proljeća mirni 🙈🙈🙈
Nisam tih od torbi tako da sam do ljeta nosila "njen" ruksak onaj koji smo još s kolicima bili dobili, ljeto sam furala svoj sportski ruksak i samo uz ručnike i kupaće ubacila vodu i eventualno neke štapiće ili nešto. Sad kad smo po ulici ne nosim apsolutno ništa, a ako idemo negdje dalje uzmem za svaki slučaj rezervne gaćice i tajice i vodu (ako se sjetim, najčešće moramo ici kupit 🙈😂), dobila sam neki dan na poklon mali kožni ruksak pa u to ubacim uz svoje stvari, ali u svakom slučaju ne nosim više ništa posebno za nju..
[/url
Na kraju se nadovezala na vaše komentare, a zapravo sam došla pitat ako ste možda negdje vidjele da se mogu kupiti samo jastučnice a ne komplet posteljina? Po mogućnosti nešto dječje, ali ne mora nužno ni biti..
[/url
DeeDee imas u Yiscu od 10 kn na dalje samo jastucnice. Moj muz uz svoj jastuk ima i mali kao djecji jastuk pa tamo kupujem 😆 I da, mi isto vecinu u Sinsay kupujemo online i ja sam bas zadovoljna robicom. Imaju i poncho kisne kabanice no bio je neki bas uzorak za curice pa nism uzela. Inace je prije pjeta nosio 92 hlacice, a sad su mi 98 onako iznad gleznja pa isto kupujem 104.
Ja nista posebno za njega ne nosam 🙈 imam malo vecu, kao sto MaRe veli postansku, koznu torbu preko ramena pa unutra ubacim vodu ako treba. A neke snackove mu bas i ne nosam. Ako se negdje u gradu bas zadrzimo kupim mu neku kiflu sl. Kas idemo na igraliste nikad nismo duze od sat-dva tako da nije da mora jest tamo, ionako se igra. Inace je jos u fazi da ok jede.
Jos uvijek svako jutro veli da bi radije bio doma nego isao i vrtic no na kraju ode. Kad dodem po njega vidim kako bas uziva. Poceo je govoriti da ima prijatelje i prijateljice.
E super, tnx Losa, uopće se ne bi sjetila..
V je isto oduševljena, bar u ovoj početnoj fazi, isto stalno priča o curama i dečkima i sve želi sama (napokon🙈) jer je ona vela ženska - to joj je teta u vrtiću rekla. Od četvrtka je počela spavat u vrtiću, danas drame jer ona bi u vrtić a ne bila doma 🙈
Na kraju su njih dvoje išli do dućana i prošli đir do vrtića da vidi da nema djece nigdje 😅😂
[/url
Nemam pojma, mi smo na 104 - 110 i uglavnom uvijek kad pogledam ima svega, ako slučajno ne, bude kroz dan dva
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji