ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    07. Rujan 2022. 09:36

Mi se isli cjepiti i ja spomenula kak je mala jako nervozna unazad dva, tri dana i sad cekamo da se popisa u vrecku pa nazad u laboratorij. Veli muz kaj si uopce spominjala :D Jos dolazi onaj turski predsjednik, promet je u kaosu. Izgubit cemo pola dana na auto.
    Pretpostavljam da ne doruckujete doma kad ste tako brzi. 

Simbalija
    07. Rujan 2022. 11:30

Ja ostajem malo prije 6. Napravim kavu sebi i mm,  smoothie,  našminkam se, otuširam i onda budim njih.
    G bude nekad grintava ujutro,  ali kako god u 7 i 10 krećemo jer je ja vozim.
    Ona nekad jede nekad ne,  obično ne želi ništa do vrtića, jutros je jaje jela, nekad griz želi i tako. Danas je na prilagodbi do podne, sutra bi trebala ostati spavati😁 živi bili pa vidjeli.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    07. Rujan 2022. 12:21

Zarice nadam se da je urin ok! I da cete brzo riješiti sve. 
    M ne doručkuje doma jer u vrticu imaju u 8.30 doručak, a nije tip da jede cim otvori oci pa ni vikendima nece nekad do 10 jesti nista. Popije si eventualno malo mlijeka, cokoladno ili caja al to budu bas onako par gutljaja. 
    Ja sebi samo kavu skuham ujutro, a ostalo kad nju pustim se vratim doma spremiti za posao, marendu si pripremiti itd. u miru. 
    Mi obavili pregled nefrologa... lijevi bubrežnih kanalic je u potpunosti sad uredan, a desni jos samo 4 mm prosiren... 🎉🎉🎉 Sad mozemo malo odahnut sa tim stalnim urinokulturama i kontrola tek za 8 mjeseci, a ne vise svaka 3. 😁 Niko sretniji od mene danas. A ona je bila top ko doktorice, s njom komentirala nalaz da sta to njoj trci po trbuhu mis mozda? i da ko joj je pobojao trbuh u plavo 🤭? Kad smo isli je rekla doktoroci doviđenja i uživajte. 

• Zarica
    07. Rujan 2022. 13:58

Grizli, bas je slatkica :)
    E kak rano ustajete, nas uvijek mali probudi pa nas vuce da idemo u boravak. Nekad ga nagovorimo da legne s nama pa opet zakunja. Al mi se dosta navecer druzimo, jucer smo oko pol 1 legli. Valjda je zato... On se u zadnje vrijeme budi prije 7. Ne pada nam na pamet dizat se prije toga

• Zarica
    07. Rujan 2022. 14:00

Grizli, zaboravila komentirat, bas mi je drago za nalaze. To je stvarno sreca da se unormalilo i da ste izbjegli operacije :) 

Simbalija
    07. Rujan 2022. 15:03

Grizli super za nalaze😊😊

Zarice ne bih se ja dizala rano da ne moram raditi 😁 vikendom svi spavamo do 8, 8 i pol, nekad 9.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    07. Rujan 2022. 16:03

Grizli super za nalaze 🥳
    Ja se dižem u 5:20 😅😅😅
    V me nekad isprati, redovito se probudi, samo je ponekad uspijem nazad uspavat  u minuti,  nekad skupa operemo zube pa se ušuška kod tate, a nekad ostane slagat puzzle, manijak, ne znam tko bi mene natjerao na buđenje da ne moram ic raditi😅
    Uglaaavnom, mi sutra neplanirano počinjemo s prilagodbom, ne znam koja je uzbuđenija 🙈🙈🙈

[/url

DeeDee
    07. Rujan 2022. 19:03

A radim od 6 :D 
    Baš me zanima kako će sad jutra izgledati, do sad je nismo prečesto morali buditi za pokret i uvijek je išlo brzinski, ali ne znam baš da li će biti oduševljena svaki dan u 6:45 kretat kad krene za pravo 😁

[/url

MaRe
    07. Rujan 2022. 21:47

Deedee nosi win s najranijim ustajanjem 😂 Mi ga budimo oko 6:15 al ću ga sad oko 6:25 buditi. Nemamo neke ceremonije pošto ne pijemo kavu itd.tako da buđenje,oblačenje,umivanje,pranje zuba i kreći 😁 Moramo do 7:20 najkasnije doći u vrtić...poslije tog imaju doručak tako da ne jede kod kuće.  
    .
    Grizli super za nalaze 🎉🎉🎉 još i drugi da se unormali pa da odahnete s kontrolama. 
    .
    Mikio ne mogu se ne nasmijati 😂😂 N se odmah ponaša kao djeca nakon nekog vremena u vrtiću hahahah Neka,znači da joj je lijepo tamo.

• Zarica
    07. Rujan 2022. 22:25

Simbalija, zvucalo mi je kao da svi to rade iz gusta Ja se ovako dizem i na porodiljnom, kao i kad radim.
    DeeDee, pa sretno. Imam osjecaj da ce V to dobro prihvatiti. Pisi sutra. 
    mikio, svi mi vele kak na slikama velika ispada, a kad je vide uzivo im mala. Rodila se s 46 cm i 2,5 kile, a sad ima 55cm i 4,600.
    Znaci 9 cm u 2 mjeseca. Navijamo da se nastavi u tom tonu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.