Mi se budimo oko 6:15, onda nam malac dođe u krevet na maženje i zadnje do pol 7 ustajemo. U 7 krećemo on i ja u vrtić, mm odlazi malo ranije. Prvo spremam njega a onda on dobije bocu uz crtić dok ja obučem i našminkana sebe. Ove godine je u sobi gdje je i dežurstvo pa razmišljam kak ću ga pocet ranije ostavljati jer ja imam klizno radno vrijeme i draže mi je kad sam ranije gotova. Prošle god je ta soba dežurstva bila na drugoj strani hodnika od njegove sobe i to mu se nikako nije sviđalo i zato sam ga vodila kasnije.
Deedee sretno sutra 🤞
Grizli super za nalaze 💪
Mikio moj savjet ti je ne zivcirat se i ako ne ide drugačije onda ju nosit. Moj mali recimo ful ne voli hodat tih 100 m do i od vrtića. Samo kad se sjetim kolko puta smo se posvađali. A danas mi bude baš krivo. Kad ga vidim u nekim stvarima kolko mi je brzo naraso, da mogu vratit vrijeme nosila bi ga svaki dan bez pogovora 🙈 😁
Grizli super za dobre nalaze. 🤞
Bas si mislom mikio kako je tvojoj taj vrtic bas falio. Nadam se da ce uzbudenje potrajati 😀 Sta ti radis za to vrijeme? 😃 Meni je to bilo cudno u pocetku kad je u vrtic krenuo a jos nisam radila... ono sta cu sad 😆 Uzmi kolica pa je vozaj. Moj je imao period kad nije htio ni vidjet kolica no sad kad mu se neda hodati radije se vozi nazad 😅 A vec sam skoro poklonila kolica.
Muz i ja oboje imamo klizno radno vrijeme tako da sad ja nekad odem na posao od 7 i kupim ga iza 3, a muz ga onda voza u vrtic oko 8 pa on duze radi (on ionako non stop radi). Jucer je cak ok isao u vrtic, nije se puno bunio. Vidjet cu kako ce biti danas.
E i da... znate da sam se uvijek zalila da je moj mrsav i da nikako ne jede. Uopce se bojim izustiti no unazad mjesec dana bas lijepo jede i cak se malo udebljao. Sad sigurno ima vise od 12 kg 🙈 a hlacice smo poceli 104 nositi. I iako su mu jos cesto presiroke ne vise onako drasticno kao prije.
Mikio naspavaj se, popij u miru kavu, pogledaj ili procitaj sto zelis, obavi shopping, frizuru, masazu, setnju, kavu sa nekim, digni sve 4 u zrak, pojedi nešto u miru i tišini... I onda sve opet tim redom... Da sta ce radit 🤣🤣🤣 najbolje da gulis grasak opet. E jesi luda... To ti je pitanje samo prva 2 dana
Ja se ni ne okrenem već moram po njega ići...taman dok pospremim i skuham i eto već mogu ići.
Dns sam imala skuhano pa sam se otišla šišati 😁 spa day 😂 Al mi je baš dobro jer napravim sve u tih par sati dok ga nema i sad se lijepo igramo popodne kad se probudi...a ne moram cijeli dan radit nešto jer mi je stalno netko pod nogama 🤭
Loša bravo za klopu 🎉
Grizli 😂😂😂😂
Deedee sretno 👌
čitam lijepe vijesti i baš mi je drago i za Grizli- super za odlične nalaze, smanjit će se i taj drugi kanalić i za LoSinog klinca koji je počeo klopati i za miki0 koja napokon ima vremena a N uživa u vrtiću
M danas osim što nije htio ni kap vode popiti niti zalogaj ikakve hrane, preplakao vrtić otkad sam ga do odvela dok nisam došla po njega. Ostatak vremena je takav da se sutra idem šišati koliko mi maltretira kosu i ja to više ne mogu izdržati.
[iimg]
annika, kak tebi to pada? Jel ti bude jako tesko il ok prolazis kroz to?
Moja mala tolko spava, evo jos se nije digla i svi je cekamo za ic u setnju. I tak svako jutro. Na kraju zurim sa setnjom i kratim je da mogu rucak napravit... a nekak mi ju je glupo budit. Kad je umorna nije dobro
Ma ja sam s tim ok Zarica, jedino tinja tu negdje mala briga da će to potrajati a ja se trebam vratiti raditi i mora ostati spavati. Vjerovatno da ih nema troje i da nije frka s kućom bi se više brinula li ovako nemam vremena iskreno
[iimg]
Annika on nije ostajao s nekime inače...ak se dobro sjećam...pa mu vjerojatno teže pada razdvojenost al s vremenom će se naviknuti. Šteta samo što neće jesti i piti...baš sam mislila da će uz drugu djecu početi jesti kad vidi kako oni.
mikio nama su na hitnoj rekli 2h od povracanja ne davati nista, tek nakon 2h poceti gutljaj po gutljaj davati.
Bas ste pehisti. No bila si rekla da su muzevi s posla pozitivni, a to se sad bas širi.
Cek Mikio zakaj 2 tjedna izolacije? Mislim moja mam bila pozotivna prosli tjedan i sam tjedan dana doma, a ak si cjepljen od ukucana ne moras u izolaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji