mrgud, nama su rekli da nemaju dobrih iskustava s time da djeca dolaze s roditeljima, al opet ja ga nebi bez prilagodbe pustila. A vjerujem da je s roditeljima kaos jer njih klinci najmanje slusaju. Mozda da su na pocetku uzeli si vise vremena pa ih podjelili na manje grupice dok se ne prilagode... Jel mozete vi jos koji put ici s njime ili je to to? Nama su rekli da mozemo par puta kad smo se ono prije prijavljivali. Zato mi je fakat olaksanje sto je u sklopu vrtica, em sto su prijatelji, em njihova dvorana, em sto ce im to izgledat kao njihov tjelesni.
Al vi bi mogli fakat i u Dubravu na onaj program, to vam je i blizu. Sportski centar u Vrpoljskoj
Al iskreno cudno mi je da je bas takav kaos bio. U Dubravi je bila jedna trenerica na tipa 7,8 djece i tolko roditelja. I fakat je super to zgledalo.
A ne znam kaj da ti kažem. To mi je muž prenio jer je bio s malim. Al ok, ja priznajem da našem djetetu treba vremena i možda smo bili preambiciozni. Zato ga ni neću forsirat. Ali S obzirom da je on fakat sportski tip htjeli smo probat. U vrtiću među poznatima stvarno nema problema, ovo mu je očito bilo previše nepoznatih faktora.
Inače, dobila sam danas mail od olimpica da ako smo se odlučili upisati da do sljedećeg tjedna uplatimo upisninu i članarinu. Tako da mislim da ipak nema druge probe. Vidjet ću kad se vratim doma i pričam s malim dal' bi htio da pitam da još jednom dođem s njim...
Reko mi je muž da su njih 2 nešto pričali i da bi mali htio ic na plivanje pa ću možda nazvat vidjet dal' ima mjesta za bebe ribe na Sveticama il' Utrinama pa da to idu njih 2...
Ma i nasem treba da se opusti, i meni je cak premali da ide sam na neku aktivnost, vrtic mi je dosta Zato smo zvali olimpice da pitamo za prilagodbu ako vec ne smijemo ic s njim pa nam je taj covjek onako rekao u stilu da, da, sve se mozemo dogovorit pa da dodjete prvih par puta. To je bio neki kontakt broj sto smo nasli na netu. Tak da mislim da se moze i individualno dogovorit. Tak smo ja i mm pricali da ako mu bude i dalje neugodno nakon prilagodbe da necemo nastavit.
Ma ja sam shvatila odmah da su roditelji samo prvi put. I ok mi je da djeca ostaju sama. Al nisu sva djeca ista. Poznam djecu koju možeš ostavit svugdje, a i one koji ne žele nikad ostat nigdje. Sve mi je to ok i zato kažem da ne želim forsat. Ovo mi se ful svidjelo jer je on fkt taj sportski tip. Al dobro. Vidjet ćemo. Prije cca 6 mj mi ne bi palo tak nes ni na pamet jer je on bio u fazi da nije niti jednu nepoznatu osobu htio pozdraviti/doživjeti/igrat se. Prek ljeta se baš jako otvorio i bili smo na hrpu izleta sad pa sam mislila da će htjet.
Druga stvar, moram vam s vama podijeliti da sam jako sretna jer je danas bila kontrola u Klaićevoj i alergija (reakcija) se smanjila na pola od prošli put. Kao na sljedećoj kontroli bi ona da počnemo isprobavati s uvođenjem mliječnog u nečem kuhanom/pečenom. Al otom potom. Najvažnije da se smanjuje 💪🥳
Supeeeer :) A kad vam je iduca kontrola? Ako cete moc mlijecno uskoro to ce bit preporod:)
Mrgud super :) Bit će puno lakše dok bude mogao sve jesti. To je taman ono što su rekli da do treće godine bi trebalo nestati.
.
Ja ne znam zašto ali A npr kad jede jagode...jednom mu nije ništa a drugi put mu izbiju crvene fleke po licu. Na alergo testu se nisu pokazale kao alergija. Na jaje još uvijek isto reagira crvenilom.
Mikio jesi bolje? Imaš temperaturu ili samo kašalj? Nadam se da te neće dugo držati..
--
Mare, G i ja pijemo sirup Biostrath, ja još pijem ulje crnog kima i svako jutro smoothie od masu voća. Plus nosim voće na posao i popodne se trudim puno povrća. G sa mnom popije malo smoothija, ali voli i puno voća kroz dan pojesti, pojede u vrtiću jabuku ili bananu i doma isto.
--
Mrgud super za malog mrguda😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mi smo N predbiljezili u tom sportskom centru Dubrava da kad napuni 3god krene na taj program di uce sve sportove...nadam se da ce mu bit ok, i nekak meni je pod normlno da tamo bude sam al eto zivi bili pa vidjeli🤣
mikio tocno je tako meni bilo od korone. Ja sam nekih mjesec dana jako bas nocu kasljala. Nakon 10 dana sam zvala doktora da ne mogu na posao jer nocu ne spavam od kaslja pa mi dao pholcodin tablete i kad sam ih popila jos sam kasljala. Dao mi jos jednu kutiju i onda mi tek proslo 🙈 isto sam se nekih mjesec dana bas umarala. Tipa radim na drugom katu pa bi se uspuhala do ureda 🙈 no proslo mi...
Sortiraj odgovore
Najstariji