ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Rujan 2022. 10:01

mom malom i dalje tesko se rastat ujutro. Mislim da ce to do skole trajat...Danju je ok, no nocu se opet poceo budit pa plakat da oce neke nerazumne stvari. Pretpostavljam sve zbog povratka u vrtic, iako mu je super tamo, bas je emotivac. No svakako je bolje od onog nocnog vristanja kad smo kretali s godinu:)
    Mare, pa super da je tak dobro proslo:) Nek vam bude sto vise takvih dana:) 

• Zarica
    06. Rujan 2022. 10:25

mikio, jeste bili vec? Kaj veli teta kak je bilo? 

MaRe
    06. Rujan 2022. 10:44

Mikio super...kad kreće na puno vrijeme svih 4 sata? Uživa N s djecom a ti ćeš moći predahnuti malo :) 
    Baš si jučer razmišljam kak si pisala...da će ih biti 6...to je 6*1500= 9000 kn...fina zarada za pola radnog vremena 
    Zarice A zna tako preko noći sanjati što se događa po danu...pa priča u snu, plače, smije se...nekad viče nećuuuu  uplašim se pa skužim da sanja.

mrgud_zg
    06. Rujan 2022. 12:18

Kaj se ruksaka za vrtić tiče, mi nosimo hrpu robe, vrećice za zmazanu robu, slape i kapa za sunce.  po ljetu nosimo boce za vodu jer su puno vani, po zimi kraće pa piju unutra iz čaša. I svaki mjesec nosim vrećicu sa salvetama , maramicama i vlažnim maramicama (nikak da ulovimo tete da vidim dal' to sad mijenjamo u WC papir). Plus ja za svoje alergicarsko dijete nosim i posebno mlijeko i jogurte. Sretna sam što si to sve mogu priuštiti al onak užas 🙄
    Ja sam nekidan baš s jednom starijom tetom ušla i neku priču i ona je iz iskustva rekla da generalno djeca više vole mlađe tete. Moj mali je obožavao tetu prošle godine koja je u 20-ima. Iako ja mislim da je to zbog kose na koju ima fetiš al ajde 🙈
    Nama je nova grupa za sad prošla fkt ok, ne buni se uopće, ide dobre volje ujutro. Ali kad dođem po njega ko da sve emocije izađu iz njega i jučer je baš imao grozan ispad. Nadam se da će ga proc i da će uspjeti isprocesuirat te emocije...

mrgud_zg
    06. Rujan 2022. 12:23

Vidim da generalno sve prilagodbe prolaze dosta dobro i baš mi je drago zbog toga. Očito baš ima velike razlike između 1,5 god i 2,5. 
    Zarice promijenila si skroz zurku 😉 po slikama se fkt vidi da vam je bilo super 👍
    Mi isto imali predobar vikend, u subotu s kumovima bili u krasogradu cijeli dan (na kraju super da smo imali kolica u autu koja uopće ne koristimo 🤣 jer je mali nakon ručka ubio oko 45 min dok smo mi pili kavu), a u nedjelju na strudlafestu. On se baš jako otvorio kad usporedim unazad par mjeseci, nije više introvert, hoće i s drugom djecom i s drugim odraslima, sve ga zanima i baš je divljak 🤭 samo bi haracio i radio nered 😁

• Zarica
    06. Rujan 2022. 12:27

Mrgud, ma hoce, ako mu je lijepo u vrticu na kraju ce to presudit :)
    mikio, nama je svako jutra borba s vremenom. On je spor ko puz, i sa doruckom, spremanjem, putom do vrtica i uvijek sto objasnjenja zasto ne moze sada nesto napraviti nego tek nakon neceg drugog, a meni se dize kosa sa strane. A jos dok malu sa strane nahranim, premotam... Obicno uletimo u prostoriju par minuta nakon 9 Super mi kaj mm napravi dorucak prije nego ode na posao, bar jedna briga manje.

• Zarica
    06. Rujan 2022. 13:27

Imam vec neko vrijeme ovako, sad si vec razmisljam koja ce mi iduca frizura bit :D
    Kaj ima u krasogradu? Mi nismo nikad bili.
    Mi mozemo doc do 9, budimo se izmedju 7 i 8. Danas se mali zbudio u 8, mi nesto prije. Al kad god da se probudimo uvijek jurcamo na kraju. Vidis, mi jos uvijek zube peremo jednom dnevno i to bude navecer. Pretpostavljam da bi ttrbali uvest i ujutro, jos dodatnih pola sata

Grizli
    06. Rujan 2022. 18:14

Omg mikio budenje u 6 😱😱😱😱😱... Jako mi je drago da N uziva. Njoj ocito fali drustvo njezine generacije. Ja vjerujem da ce ona uhvatiti brzo ritam i red i popraviti se u pnasanju. 
    Tek sad vidim koji luksuz imam doma. Budimo se u 7.30-7.45 i u 8 smo u vrtiću. M se spremi brzinom munje, rijetko kad odugovlaci, ako da upali jos uvijek fora da idemo mi umjesto nje ili da tete zove i pita da di je ona. 
    .
    M dosla danas doma placuci iz vrtica da ju jedna nova curica tuče, otima stvari i onda ih razboja, da ju je ugrizla za nogu... Reka je da je isla kod tete i rekla da se ta ne ponasa po pravilima grupe. Teta nam je poslala i poruku da obzirom na ponasanje djevojcicu su stavili na promatranje da utvrđe mozda uzrok agresije jer da je curica jakoo agresivna. Dolaziti ce i psihologica, jer da kad se M dosla zaliti na nju da je onda zbilja problematicna. M se inace na nikog nikad ne zali niti joj smeta netko, al za ovu da je dosla bas plačući i molila kuharicu da ju uzme sa sobom. Mene je to sve bas malo potreslo. Srecom sutra ne ide u vrtić jer idemo na kontrolu kod nefrologa. 

• LoSaLoSa
    06. Rujan 2022. 22:23

Ja bas isto citam post od mikio i sok zasto toliko rano ustajanje. Ja se budim oko 5-6 no da bi u miru popila kavu,procitala vijesti i spremila se za posao (samo da istaknem da meni tako odgovara jer ne volim spavati) i oko 7:30 budim malog i u 8 smo u vrticu. Vrtic nam je par minuta autom. 
    On i dalje ujutro protestira da ne zeli i vrtic i bas je tuzan. Jutros ga je muz jedva spremio. Danas ga je pokupio deda i kad sam poslije posla dosla po njega ljutio se na mene i vikao mi "Idi doma,ja cu tu biti". I trajala je ta srdzba dva sata 🙈 Bas grozno.

• LoSaLoSa
    06. Rujan 2022. 22:28

I da mikio mi smo bili na toj farmi sa zivotinjama i mom je recimo bilo zanimljivije od zoo Zagreb. No bas ne znam jel se samo radi toga isplati dolaziti. Mozda da spojite s nekim ruckom i setnjom po Varazdinu u neki cjelodnevni izlet. Nekih cca 1h je iz Zg do Novog Marofa pa dalje starom cestom prema Vz i desno je ta farma. No ja mozda nisam mjerodavna jer meni je recimo Spancir bez veze, a ljudi masovno iz Zg dolaze... 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.