Simbalija hmmm pa to ako si dobila mengu ne znaci da nisi trudna, ako postoji sansa... Sve opcije su otvorene... Ako se sjecas bila je s nama na forumu zenska koja je imala mengu uredno tokom trudnoce pa je kasno saznala da je trudna e sad nisam vise sigurna koja je to bila 🤔... No onda vjerojatno ne bi i muz imao simptome.
.
E cure ako kojoj treba cewe ima akciju do 2.10. besplatno dodatne stranice. Bas sam tuzna jer necu moc iskoristiti akciju za albumic sa putovanja.
mikio, pa to je super :)))) Nadam se da cete biti super zadovoljni i olaksat si malo. Bas mi je drago :) Ne mora znaciti da ne bude dobro jer je starija zena, nekad su one bas najbolje s djecom zbog iskustva. Drzim fige da i bude tako.
mi nismo na odvikavanju al nosimo mu rezervno svega po 2, 2 kratke/duge majce, 2 kratkih/dugih hlaca, po dva bodija dugi kratki. Naravno, zimi ne moras kratko, nit ljeti dugo. Kod nas su imena na robici jer je hrpetina djece. Mozda nema potrebe u tvom obrtu. Mi ne nosimo bocu s vodom, u vrticu piju iz casa. Nosimo robicu, slape, cipele, pelene, kremu i vlazne (sesir/kapa ako ima potrebe). Nama su na pocetku jaslica prosle godine dali popis sto nam sve treba, mozda vam jos daju tako nesto.
Simbalaja tako smo se muz i ja skrsili pred dva tjedna, povracali i trcali na wc... a malcu nista.
Mikio kod nas kao i kod Zarice u ruksaku za vrtic. Tamo piju iz casa tako da nikakvu bocu nemamo. Ja sam oznacila jedino slapice jer ima neke place ciciban i jos sam par istih vidjela 😃 I tenisice sam na jezik s unutarnje strane napisala njegove inicijale. A imaju vani garderobu gdje pise njegovo ime, gore je mala polica za ruksak, vjesalica i za cipelice pa se realno to bas i ne moze pomiješati. A ako je vas manje ne moras brinuti.
Kod nas u vrticu ima i starijih i mladih teta i ne mislim da je razlika neka s obzirom na godine. Sad je jedna njegova teta starija.... negdje moje godiste 😆😆, a druga je mlađa mislim.
Kod nas su isto tete starije...nema ispod 40 sigurno. Mi nosimo sve po 3...isto pije iz čaše. Za odjeću sam naručila štambilj s imenom s aliexpressa i odličan je...stigao za manje od 2 tjedna. Polupala ga na svaku etiketu itd. a čašu sam zabilježila s markerom.
Mikio super da vam se svidjelo...a i njoj...preporodit ćete se...i to tako kratko traje da se nećeš ni okrenut već ćeš morati po nju.
.
Dns je muž kupio malog jer sam ja spremala zimnicu. Kad je došao kući pitam ga kako je bilo,šta je radio u vrtiću a on kaže "plako" 😏 Pa dobro reko jesi radio još šta osim tog al više ništa nije htio pričati.
Nemrem izdržat, moram reagirat.
Kak to mislite "starije tete", a ono nisu mlađe od 40?!?!? 😂😂😂😂
Po meni su starije tete one pred penziju 😂
Jadno moje dijete.. kad krene u školu ja ću imat 45 a tata 55. 🙄🙊🙉🙈
Nemrem izdržat, moram reagirat.
Kak to mislite "starije tete", a ono nisu mlađe od 40?!?!? 😂😂😂😂
Po meni su starije tete one pred penziju 😂
Jadno moje dijete.. kad krene u školu ja ću imat 45 a tata 55. 🙄🙊🙉🙈
Ahahahahaha 🤣🤣 ja isto čitam pred spavanje i mislim si kak ću sutra pisat jer sam preumorna, al morala sam se i ja složit s ovim starije tete od 40 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sam iz zezancije napisala starije, moje godiste 😆😆😆 ifka i ja i muz cemo biti 40+ kad malac krene u školu 😂 I bas me briga. Vec sam vise puta rekla da sam bas sad psihicki zrela za dijete i apolutno ne zalim sto nisam mlada dijete imala. Mozda sam jos mogla koju godinu pricekati 😅 Kod nas u vrticu u grupi od malca znam pola roditelja iz videnja (nekadasnjih izlazaka), skole i sl. i to su ljudi moje godiste ili par godina stariji-mladi. Tako da nisam bas najstariji roditelj 😆
Ima jedino unuka od jedne cure s kojom sam bila nekad u sirem drustvu 😆 Ona je s nekim frajerom ostala trudne s 18 i rodila i njena kcer se rano udala. Tak da sam sad skoro godiste sa bakom od kolegice od malog 😆 Fakat se ko baka ne osjecam 🙄
Hahahahha pa mislila sam na to da su sve starije da nema nijedna mlada npr koja je sad završila školu i slično. Ja se osjećam kao da mi cca 27 tako da ove preko 40 mi definitivno zvuče starije
Šokiram samu sebe kad me netko pita za godine pa moram računati
.
Danas smo ostali bez suza, nas dva smo prošetali do vrtića i pričala mu putem (imamo jedno 20ak kuća do vrtića) . Bez problema se preobukao, čak se i nasmiješio teti i odmah se otišao igrati s dječacima.
G je imala rotu lani, nije cijepljena pa moguće da je stekla neki imunitet. A mi ostali očito nismo😂 iako smo i tada svi pokupili.. Svima je trajalo dan, dan i pol.
--
Mikio bravo za obrt!! Mi smo lani nosili pelene, vlažne maramice, kremu za guzu (jer G sve ima posebno), bocu za vodu, presvlake dvije i pidžamu na početku tjedna.
--
Mene ova prilagodba grozno umara jer tete inzistiraju da to traje i traje, a G je potpuno nejasno zašto ne spava u vrtiću jer je navikla spavati. Ostaje bez problema, samo popodne bude dosta emotivna jer vjerojatno nakuplja emocije.
Tete su mlade 😁 obje imaju 37-38.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji