Red 😔😔
.
Mikio poslat ću ti sliku kako je spavao 😂😂😂 definitivno mora imati stranice. Evo jučer je bila prva noć da je mirno spavao i nije došao kod nas.
Gledala sam tu kao ogradicu za krevet al su 300 i više kuna....jeftinije mi je vratiti stranice krevetića 😂😂😂
Mi isto imamo problem da zeli doma biti bos, nit carape mu ne mogu navuc, cesto i bez hlaca. A u ovim danima je znalo bas biti hladnjikavo. Ne znam kako cemo ikada vise carape obuc
Mi prezivili solo dan, a sad ce ih se zaredat jos do vrtica. Mm ce ostajat radit od doma kad moze samo da malog uspava, inace nema minute slobodne da uskace. Jucer sam uspjela s njima i u setnju i rucak napravit. Osjecaj ko da sam osvojila Himalaju No kad mi je tesko samo se Petre sjetim. Jel nas citas ti PetraB? Kaj ima?
Meni inace jos od onog povracanja kaj je malac prosao stalno nesto cudno u zelucu. Tesko mi sjeda rucak npr, ili dorucak, kako koji dan. Pa mi bude dio dana zlo pa prodje. Bas iritantno.
Curke, jesu u vrticima grupe spojene do 1. ili 5. rujna? Nes sam nacula da se nase tete vracaju petog, a znam da tad pocinje i skola... Inace sam cijelo ljeto mislila da to bude do prvog
Red Fox, ja sam vjecni optimist, uvijek se nadam najboljem. Javi kako je prosao pregled u pon.
Zarice nama su rekli da od 1.9. pocinje pedagoska godina. No mozda to ovisi o organizaciji vrtica 🤷♀️
mikio bas mi je na facebooku iskocio oglas za neki obrt za cuvanje djece u Medimurju i pise cijena 1700 kn za cijeli dan umanjeno za sufinanciranje grada/opcine. Nist ne pise za hranu. Bas mi prošlo kroz glavu kako je onih vasih 1400 kn za 4h bilo bas puno 🤔 Nije ni cudni da ljudi ne zele ici.
Red fox 🙁 nadam se najboljem ishodu. Javi kako prođe. A ako bude neuspjesno savjetujem ti da napravis neku obradu jer tebi to nije prvi spontani.
Mikio ja se tebi divim. Mislim da bi meni ventili odavno popustili i da bi M bila u kazni cijeli zivot valjda. Uf... Jel kad histerizira se na kraju sama smiri ili tek kad intervenirate se smiri? Ti ces izluditi.
Kod nas isto pedagoska godine pocinje od 1.9. ili prvi radni dan ako npr 1.9. pada za vikend. Mi imamo tek u utorak roditeljski pa cu znat kako to funkcionira sad kad je M nastavljac u jaslicama sa istim tetama, a dolazi 6-tero novih. Privatni vrtic jedan tu kod nas recimo ima sad shemu da ko je novi dolazi 1.9. na onih 1-2h od toga malo sa roditeljem, drugi dan do spavanja i od ponedjeljka je kao grupa formirana koja ce biti. Dok nastavljaci 1. i 2.9. su svi zajedno u jednoj sobi samo čuvanje, a onda se od ponedjeljka prikljucuju svojoj grupi. Pa da nije Zarice mozda tako kod vas zbog prilagodbe.
.
Ima koja od vas visok tlak?
Mi dns imali roditeljski...nema prilagodbe...odmah idu puno vrijeme 🙈 I najstariji je u skupini tako da ne znam kako će to izgledati....možda ga kasnije prebace u stariju skupinu 🤷🏻♀️ Krećemo 1.9.
.
Grizli mene ako uhvati bude nizak...brat kao posljedicu korone imao visok tlak od začepljenja vena al su mu dali lijekove pa se to izreguliralo i sad više ne mora piti ništa.
Ma kakve mucnine:) Izgleda da je kod nas stvar u tome sto se jedna teta vraca s godisnjeg 5.9. Tak da bude mali doma ipak cijeli tjedan samnom. Mislite na mene
mikio mene mali redovno testira. Npr sa smijeskom je dvaput prolio vodu po kaucu veceras. Prosuo puding po podu namjerno, hhhh. Mm nam kupio knjigu Screamingfree parenting za godisnjicu Od kad se mala rodila nemamo vise tolko vremena za bezgranicno strpljenje i stvarno puno brze dreknemo ili ga npr grubo uzmemo i maknemo od nekud di radi nered. Ne svidja mi se bas kak to hendlamo al sad fakat s dvoje ne znam bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji