ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    21. Kolovoz 2022. 14:29

Mi smo u kinu gledale crvenu pandu negdje u lipnju.. Bila je i u kazalištu više puta.
    Kino joj je bilo vau, pomakla se nije.
    --
    Za imunitet trenutno pije biostrath, prirodni sirup švicarske proizvodnje. Ali nije bila u vrtiću od 5.7. pa nije ništa ni pokupila.
    --
    Mikio bravo za vrtić!! Možda uleti još nešto,  nikad ne znaš😊
    --
    Ako kome treba kakagrad imam ga na mailu pa se javite slobodno😁
    --
    Što se tiče prijatelja, moja je stalno sa nećakom, on je dva mjeseca mlađi. Mirna igra traje ravno 5min onda se pokolju, onda plaču onda se mire pa se opet igraju pa se opet pomlate i tako ukrug. Karakterno su nebo i zemlja, ona je otimačica, on je plačljiv i grintav, ali sve bi joj dao i jako se vole. On je trouble maker i onda radi štetu okolo, a ona ga obožava kopirati. Dok ne nastane drama oko neke gluposti ili mu ona otme nešto iz ruke.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    21. Kolovoz 2022. 14:33

E da, znala sam da sam nešto zaboravila. Za posao moram biti sređena iako nisam nešto od šminkanja,  stavim neki lagani puder, malo olovke i maskare,  ali gotovo uvijek imam haljinu na sebi. Ujutro mi treba desetak minuta za zrihtat se,  možda malo više ako pletem kosu ili radim neku frizuru. G bude na kauču ako se probudi kad i ja, ali inače sve uspijem obaviti pa tek onda nju i mm-a zbudim.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Grizli
    21. Kolovoz 2022. 20:00

Mikio ako doma sjedi toliko za crtic vjerujem da bi i u kinu joj bilo zabavno. Moja max pol sata sjedi na miru i gleda neki crtic. Drugo u hodu baci oko. 
    Apropo crtica ona Maša i medo crtic mrzim ih... Ona ih otkrila i onda pokusava kopirati guposti od Maše i shvatila sam da je ta Maša zapravo bas zlocesta i malterira onog medu. 
    .
    Da li vi cure kazete kad klincima npr sutra cemo ici u grad i kupiti to i to ili ici ces poslije sa bakom u park. A da vec dok to govorite znate da to nece biti tako i da necete odrzat riječ? Ja mislim da griješim jer nikad to ne prakticiramo, doslovno sto kazemo to posto poto odrzimo. E i sad imamo problem jer M je moja sogorica jutros pozvala da dodje kod nje sutra u Zg i bude sa tetom. M je na to rekla moze doci cu i sad kaze ja sutra idem kod tete pa ce me voditi u zoo i setat i na kupanje... Ja i mm se gledamo i on joj je reko na to se teta zezala i morali ju zvat da joj teta kaze da se salila i da ne moze doc jer radi. I sad imamo doma ogromnu scenu, histeriju, bacanje, plac na 100-tu jer ona ne ide sutra u Zg nego u vrtic, grizla me, tukla... Katastrofa. Ne zeli ni blizu da joj dođemo mm i ja. 😒 Ja sam u soku, smatram se dijelom kriva jer smo ju navikli da sto se kaze tako bude. Svi znaju da tako s njom se ponasamo. A šogorica je na to jos sve se pocela smijat i govori joj da je razmažena na sta je M jos vise poludila. Ne zeli ni da joj objasnim iako inace vrlo razumno se moze s njom pricat.

• LoSaLoSa
    21. Kolovoz 2022. 20:37

Grizli ne kuzim zasto bi govorila nesto sto nije istina 🤔 Naravno da sve popamti i da ce pitat zasto ne idemo ako smo rekli. Tako da ovo od tvoje sogorice nema smisla meni 🤷‍♀️

mrgud_zg
    21. Kolovoz 2022. 23:38

Uopće ustvari ne kužim zašto bi netko rekao hoćeš doć sutra kod mene ako ustvari ide normalno na posao i taj poziv je izmišljen? 🤦 Mogla je reć hoćeš doc "nekad" kod mene, pa kao neodređeno. Luda žena 🤷
    Mi isto ugl malom govorimo istinu, i planove pogotovo, kad netko ide na put, brojimo dane, sad je recimo aktualno kad će ići opet u svoj stari vrtić pa brojimo 8 dana. A ako nam se nes izjalovi pokušamo mu normalno objasniti, uglavnom nemamo neke loše reakcije. Npr za vikend smo rekli da idemo na Špancirfest, da ćemo se "duže" vozit autom blabla. Na kraju su se kumovi predomislili pa smo išli samo na cest is d best. Slično, ali objasnili smo mu. 
    A kaj se tiče crtica, njemu su po novom otkrili onaj crtić booba, onaj lik kaj samo radi pi*Darije. Ugl i mali je danas skočio s kauča na glavu. 🤦 Nisam ziher kaj je točno mislio da će uspjeti izvesti 🙄 obično je puno pametniji, sad ima cvorugu i masnicu prek pol cela 🙄. Ugl možda uopće nije povezano s vrticem a možda i je 🙈🤣

Lavica27
    22. Kolovoz 2022. 10:49

Mikio kaj niste danas trebali krenuti? Ajme kako neodgovorno!

• Zarica
    22. Kolovoz 2022. 11:44

mikio, pa koji vi peh imate. Ne kuzim kak nisu oformili grupu. Kaj nije da se ceka u redu na takve stvari. Jel to neki novi obrt? Katastrofa
    A ova tvoja sogi Grizli, strasno. Jos slag na kraju veli joj da je razmazena. Kakve su to gluposti. Prvo laze i onda je jos tako pocasti. Meni recimo glupo sto kad god zovemo dedu malome, on ga 10 puta pita oce li mu doc na more. Ono, kaj ga nabrijavas, necemo doc. No dobro, mali ocito ni ne zeli kod njega tamo pa ignoriramo. Mi smo kao i ostali, mali kuzi tak da nebi mogli tak muljat ni da ocemo, a bome nismo tak izmisljali ni dok nije kuzio. Stvarno ne vidim poantu osim da se dijete razocara. 

Simbalija
    22. Kolovoz 2022. 14:10

Mikio joj.. Baš mi je žao..
    Ja svoju ne lažem i ne vidim svrhu u tome. Ako kažem da negdje idemo to i ostvarim, ako nešto slučajno poremeti planove tipa krene pljusak a trebali smo na more onda joj to tako i objasnim. Isto i za kupovinu bilo čega, ako kažem da ćemo uzeti sokić,  uzmemo ga ili neku igrački i slično.
    I moji roditelji i od MM-a pak su krenuli pričati pizdarije i tako govoriti evo nas u Ri, a znaju da neće doći. Ja joj odmah izravno kažem da je zezaju i onda je ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

DeeDee
    22. Kolovoz 2022. 15:20

Mi isto ne lazemo i ne muljamo je, ako se neš izjalovi joj pokušam objasniti zašto nismo isli / kupili / itd. Ovo sa šogi je debilana. 
    Mikio totalna glupost 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

[/url

Grizli
    22. Kolovoz 2022. 17:35

Mikio pa uzas. A jbm... 😒 
    M inace kad se nesto izjalovi zbilja je razumna i da joj se objasniti i prihvati to. Al mislim da je to zato jer ju prvenstvo mi ne cimamo sa kojekavim glupostima. Kod nas i ako kazemo za 45 dana idemo onda zbilja i idemo osim naravno ako se nešto ne desi ozbiljnije. A ova laprda gluposti i bas nas je sve komolet nanervirala. M dosta sve ozbiljno prihvati. Svekrva i svekar redovito svako dnevno imaju te pozive kao od Simbalija ajde dodji noni pa cemo na more. Al M ju opce ne dozivljava vise jer je skuzila da je to onako usput ocito. Jer i kad dodjemo opet nista s njom ne radi. Al ovo ju je bas uhvatila zuta minuta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.