Red fox ovisi o veličini ploda u pravilu koliko znam. U zadnje vrijeme izbjegavaju ako mogu kiretaze. Držimo sve prstice u srijedu.🤞🤞🤞🤞 Btw sanjala sam da sam te upoznala u Zg Zoo i da si ti neznam kako dosla do mene i rekla da si ti Red fox i samo da me pozdravis jer se znamo sa foruma a sa tobom su bili deckic i mala curica 😊...
Mrgud i mi vlazan wc papir. Nama se najbolji pokazao od DM neki zuto pakiranje ili bijelo. To i ja koristim kad trebamo recimo isto kad su hemeroidi problem, za vrijeme menge. Ima dm bas djecje na neke pandice kao ali se M recimo od njih osula po guzi.
Mikio super za vrtic... Nemoj imati predrasude prema tome niti strah djeca to osjete jako i teze se prilagode. Savjetovala bi ti da ne gledas na prvu dal se njoj sviđa. Probajte se postaviti na nacin da ona to mora jer vi morate ici raditi. N je mudrica brzo ce shvatiti cak i ako joj se na prvu ne svidi da je tamo zapravo dobro joj i da vi imate obaveze i bez nje. Tebi ce svakako dobro doci. Sretno. Za bolesti ne brini prezive svi, pa vidis nas na forumu i sva djeca su jos na broju 😉 Bude N i pelenku uskoro rijesila.
Deedee oprosti umrla sam od smijeha na 💩 🤭🤭🤭... Mi smo imali fazu namjernog pišanja... I nije mi bila simpatična vjerujem da ovo vaše je jos manje simpa.
Zarica i Losa nadam se da su djecica dobro... 🤞🤞
Angelly bravo T puzavac... I sretno vidim da je zabavno ti.
Krenule gripe i viroze mene satrala nocas groznica temp skoro 40, isla odmah jutros na pcr. Srecom nije korona. Samo bi mi ona falila sad. Imam vikend da se saberem 🥴.
Prosli tjedan je u Sinsay trgovinama fizickim bilo 70% popust na svaki drugi snizeni proizvod. Nakupovala sam punu vrecu odjece malcu i necakinji za 150 kn. Uzela sam i neke jastucice na zivotinje i svakakve gluposti 🙈 I sebi neku dugu haljinu koja je skroz ok za setnju i sl. Iako mi je njihova zenska odjeca bas loša, osim trenerki. Ko vjerojatno to ni nije stil meni primjeren 🙈 Imam 20 godina previše.
mikio cestitke za vrtic. Kao sto grizli veli, ne treba nju pitati jel joj lijepo vec postaviti da tako treba biti. Jer prije ili kasnije ce rec da ne zeli ici 😄 Nakon sto bude splasnulo pocetno odusevljenje i uzbudenje i kad vidi da bas tam nije sve po njenom tamo ko doma 😃
Sta se instagram mama tice, od jedne takve malac ide s mojim u grupu. Ona je doma, nist ne radi (mozda se tim instagramam bavi 🤔) i malog je cijelo ljeto vodila u vrtic. Na roditeljskom je svim djelila savjete o skidanju s pelena. Bljuv.... Ima nokte dulje od mojih prstiju i trepavice koje sezu do iznad obrva. Tako da takve meni nisu nikakvi uzori.
O boze, bez klope ... u vrticima ono bude dorucak 8:30, pa snack cca 10 i rucak vec u pol 12... bas malo glupo da ih vez iceg drze, pogotovo kad su manji klinci 🙄 da je bar neko voce il nes... za bebija Mikio bude vec, sam se pripremi da bi moglo.malo izazovno bit 😅😅i to sto su cure rekle, nemojte joj popustat oko odlaska...fakat ti treba to, da se psihicki dovedes u red, odmoris i krenes stvari sebi sredjivat a vjerujem da ce ona to osjetit i da ce sve ici na bolje.
E i da, meni je zapravo malo onak kad dovedu ful zrihtane klince u park, realno mogu ja njemu obuc kosuljicu i trapke al brate mili on sjedne svako malo u neku prasinu, crta kredama il nes drugo...ugl bude ful zmazan kad dodje doma 🤣 (mislim druga stvar ak su bili negdje pa navratili al sredjivanje klinaca za park mi nema smisla) i uoooopce se ne zamaram kaj ima obucen nit on nit ja koja skupa s njima sjedam po podu🤪 takodjer sebe planiram "sredjivat" povratkom na posao 😂
Ja ću se samo nadovezati na bolesti i vrtić, stvarno si nemojte oko tog stvarati nepotrebni presing. Bit će kak bude. O o nek nitko ne shvati da se ja hvalim, nego smo jednostavno imali sreće, al mrgud je išao cijelu ovu godinu u vrtić i bio doslovno prehlađen 2 puta, jedina temperatura 1 dan kad smo imali koronu. Tak da je to po meni kak te po*ere, nemojte zbog tog uopće razbijat glavu 😉🤞
A oko Instagram mama se ja fkt ne zivciram ni najmanje. Meni je cijeli taj ig tolko fejk svijet, kad vidim kaj one sve dobivaju, pa dijele savjete a pol toga krivo, onak apsolutno ne ne privlaci taj svijet.. moj mali se baš dosta osamostalio, puno se igra sam, a opet na dane baš traži da sam s njim na podu, tak da to isto ovisi. Ja sam trenutno opet ful podbacila s kilama tak da se mogu rihtat do preksutra al neće mi puno pomoć 🤦🙄
Bolesnima držim fige za brzo ozdravljenje 🤞
E da, i ja danas pohodila knjižnice, posudila 2 knjige o tuti plus kakakralj, mrgud čak uz priču probao kakat, na kraju nije išlo, stavila ga u krevet spremnog za spavanje i frajer mi se pokaka u pelenu 🤦
Losa nadam se da je sad bolje. Kad smo bili na hitnoj zbog alergije prosli tjedan isto je dosao jedan deckic s laringitisom pa je moj pitao zakaj decko laje🤦🏼♀️ Bas ruzno to zvuci.
Mikio kaj se tice bolesti, nemoj uopce razmisljati o tome, dobro ti je kaj ne radis sad (vidis da ima i pozitivnih strana) pa nikom ne bu smetalo ak bus morala biti s njom doma. Mislim da su moji na poslu vec ludi, ja vec godinu dana nisam odradila cijeli mjesec u komadu 🤦🏼♀️ Za bicikl ti nisam odgovorila, ima onaj na guranje, al juri na njemu da ga nemrem stici. Bas je jako vezan za taj bicikl, zove ga “biko”. Nikam nejdemo bez njega. Na proljece mu planiram kupiti na pedale pa bumo vidjeli kak ce ti ici.
Grizli bas lijep san, mozda se i ostvari, ko zna 😂 kad su spomenula zoo, bili smo prosli vikend i moj mali je bas odusevljen, sve ga zanima, a necakinja uopce nije zainteresirana. Bas mi je zanimljivo kak su razliciti.
Kaj se tice obavljanja nuzde, kod nas pale price da drekec hoce ici plivati u skoljku. to ne inspirirala ona slikovnica kakograd 😂
I ja se isto osjecam ko i vi, dok njega spremim, nekad izadem da se ne stignem ni pogledati. I fali mi vjezbanje, isla sam dva puta tjedno na treninge, al sad dok cekam kaj ce biti nejdem. I stalno hocu poceti vjezbati doma i nikak da nadem vremena. Imate kakve savjete? 😂
Bas sam htjela Grizli komentirat kak lijep san :)
mikio, ja sam tak 0-24, nikakva, kustrava, obucena u bilo sto siroko:) Mislim da ponekad imam isti rep po 2 dana u komadu Jedva cekam neku svecaniju priliku da me natjera sredit se. Trebala sam frizeru prije mjesec i pol jer je tad bilo kriticno, al kak sam rodila to jos nisam obavila. Opet, osjecala sam se prilicno ok dok mi jedan frend sad na babinju nije reko da uzasno umorna i nikakva izgledam. I ja velim kak cudno, da se bas ok osjecam, a veli on meni 'tak ne izgledas'
e, a kaj obrti nisu sufinancirani od grada? Mislila sam da jesu.
Malac je ok bio nakon jutra. No jeo je danas samo malo rize, pereca, bananu i malo griza. A nikad gladniji, toliko je zicao da jede bilo kaj, svu hranu svijeta je nabrojao. Bas mi ga je zao. Nadam se da ce sutra bit ok.
Losa, isto kao i nas napad laringitisa kad smo zavrsili na hitnoj. A tad nismo jos znali trik za hladan zrak... koma. Pa su nam isto rekli ako je vruce da odemo do frizidera i nek dise u otvoreni frizider.
Angelly, mislila sam da je ovo najteza faza s dvoje klinaca, pa mi je frendica rekla da joj je sad bas teze kad je mladji krenuo puzat i ustajat, a stariji ga samo pokosi u prolazu
E da, i ja danas pohodila knjižnice, posudila 2 knjige o tuti plus kakakralj, mrgud čak uz priču probao kakat, na kraju nije išlo, stavila ga u krevet spremnog za spavanje i frajer mi se pokaka u pelenu 🤦
Ja pročitala dvije knjige o Titu
Sortiraj odgovore
Najstariji