MaRe a ja procitala samo tvoj komentar i mislim si "spaljena neka žena, pročitala dvije knjige o Titu na godišnjem" 😅
Joj sta se vjezbanja tice ja doma nikako da vjezbam, u teretani mi ide trener na zivce ako me goni, a sama zabušavam 🙈 Sad vec par dana odgađam realizaciju odluke da krenem trčati nave er kd muz i mali zaspu.
mikio od poznanice mala je isla u obrt i oni su sami nosili hranu ili si mogao dodatno platiti. Njoj je to bilo super jer je zabrijala da je mala alergicna na sve i svasta pa joj je sama nosila hranu. Kasnije je mala isla u redovan vrtic... ne znam zasto ju je ispisala iz tog obrta.
A sta se bolesti tice, evo moj sad nije bio 5 tjedana u vrticu i pokupio laringitis jer je jednistavno tako osjetljiv. Davala sam mu prije sve moguce za imunitet pa je bilo sve isto tako da momentalno nista ne dajem. A i te sve sirupe toliko zaslade, a on ne voli slatko i onda je bas drama oko toga da popije.
Mare kaj je najbolje autocorrect mi je 2 puta napisao o Titu pa sam morala prepravljat 🤣🤣🤣
Cure ako trebate za klince sto dm online ima 15x vise bodova na bebe i 15x vise na sve samo ovaj vikend. Vrijediti i za narudžbe koje se pokupe u dm. 😊
Mikio omg koja cifra za cuvanac. Bez osta jesti 🥴... Pitaj dal mozes joj spakirat makar onu kutiju sa marendom pa nece gladovati do 13 🤔.
Sta se sređivanja tiče ja sad imam foru sa M da sjedi u kupatilu na masini do mene dok se npr mazem, cupam obrve, feniram... Da se razumimo nisam neka sa umjetnim trepavicama i 2 kg sminke al minimum za sebe da napravim. Ona sve ispituje pa dobi turpiju onu glatku za poliranje nokti pa si kao nokte sređuje 🤭... Uglavnom kad idemo negdje prvo sebe pa nju. Jer ako obrnuto odem van u spavaćici doslovno. I ne zelim vise tako zivit. Skupa idemo mi odabrat sto cu obuci, pa njoj biramo i tako kroz neku zabavu. Kaze mm da imamo zensko vrijeme, al da stvorila sam nam nesto da i ja dobim priliku izac ko covjek van da se bolje osjecam. Kad navečer zaspe prije smo mm i ja svaki u svoj mob piljili sad lagano spremimo neku veceru laganu, vino ili neko drugo piće, neki film,serija ili cisto trac partiji 🤣... Kad mm ide na trening peglam, radimo na kompu i ostalo. Trebam mi to neko nase i moje vrijeme. 🤷
Citam brzinski pa vidim da je N upala u 'vrtic', super Mikio! Mi smo tolko placali za kcer sufinancirani, 1500, al je imala 8 sati i manje obroka nego u vrticu,ok je bilo,flexibilnije nego u prvom.
Mi smo se pripremili buduci je kci do 3. Godine bila non stop bolesna (svakih mjesec i pol temp) da bude N jos gore buduci je imao start unzivotu kakav je, kašlje produktivni kasalj 365 dana u godini i isto toliko mu cure masni zeleni smrklji, al to dijete nije nikad bolesno. Da pokucam u drvo. Dobio je od sestre vodene kozice i to je prosao kao da ih nema, usta sake stopala isto od nje i sad crijevnu virozu-nema pravila.
I slazem se s curama,kakav stav imaju roditelji prema vrticu imat Ce i djeca 200%.
Losa kak je malac?
Lavice dobro je, tu i tamo produktivno zakaslje no inace super. Zu noc je bilo koma no drugi dan vec sve ok.
Jel neka od vas bila s klincima u kinu? Na tv su reklamirali onaj neki crtic o ribama i to mu se ful sviđa, doma može i po 2h gladati tv ako ga nesto zanima... pa razmisljam da odemo u kino 🤔 Vidjela sam i da je poznanica iz rodilistqa vodila svoju malu koja je isto stara. No ne znam kako bi on reagirao na dosta glasno to sve u kinu 🤔 Na CineStar konkretno mislim.
Mikio, čestitam za vrtić 🎊 bit će to super, samo razmišljaj o tome da će njoj tamo biti dobro s klincima, a ti doma lezi i odmaraj doslovno prvih tjedan dana bar da popodne imaš snage za nju ( pozitivno). A mogla bi ti ona taman kad dođe doma jesti i na spavanac jer će bit izmorena.
I mislim da pod cijenu misle da ne osiguravaju oni obroke nego ih ti pakiras/nosiš.
Malom sam kupila ruksak u bubamari (100kn cca) i mali je vrticki , stane u njega bočica, papuče i rezervna roba za 5 dana. Maloj na Zalandu, ista velicina, isto stane sve.
LoSa, kako mali reagira kad jako pojacas tv? Jer u kinu zbilja trešti... A i uvijek možete izaći van 🤣
Ja sam s N bila u kinu i to pred jedno 3,4mj, dakle s dvije j pol god 😄 i super je proslo, nije mu ni glasno smetalo nit sto dugo traje (bio crtani od sat i po)
Ajde super da ide na bolje Losa!
Sto se tice kina... Ja ga jos nisam vodila, kcer sam mislim prvi put sa 3.5g al cisto jer mislim da on ne bi mogao tak dugo biti pri miru.
Red FOX drzim fige da je ipak samo rana trudnoca. Ja sam s 12t isla na klasičnu kiretazu,za ostalo neznam.
Nisam iskomentirala spremanje za park i ostalo. Ja ne riktam klince, bitno mi je da su cisti i ispeglani al iz navike im kombiniram obleku,ne trudim se nista posebno. S druge strane osobno cim ustanem se spremim (osim npr subotom dok se razvlacim u pidjami) i nekako se potrudim nac za sebe tih 10minuta da se spremim gdje god izlazim
jer se ja osobno odmah osjecam bolje. Te pitam dok oni doruckuju ili gledaju crtic ili se igraju. Ujutro za posao ustajem pola sata prije njih da se spremim u miru za posao. nekad se probude ranije pa mi se sve razvuce i panika je razvazanjem u vrtic i odlaskom na posao a nekad je sve po planu al jbg, nemozes planirat s djecom. Radis najbolje kaj znas pa kako bude bit ce. N je uvijek turbo 800 na sat i sa 200 promjena raspoloženja u minuti. Nekad hendlam te dane bolje nekad sam na rubu zivaca al ide dan po dan.
Koja ideja! Mi bumo def u kino. On se zna prestrasiti svega, al izac cemo ak bude mu smetalo. Mi smo shreka bas neki dan pogledali, mali bio ko zacaran.
Ja ni inace nisam neka od sminkanja tak da tu nit nije neki gubitak, al mogla bi na sebe potrosit jos koju dodatnu minitu Kaj se tice garderobe, planiram si obnovit garderobu, kod mene je problem sto svu robu imam vec previse godina, dosadna mi je i onda vrtim par stvari u krug koje su mi najudobnije. Nemam vremena za shopping i isprobavanja, a opet mrzim si kupovat prek neta i onda na kraju nikak da se razveselim s nekom robicom...
Ja sam slično ko lavica, ujutro se trudim ustat prije malog, a i stvarno mi ne treba dugo. Al recimo bez maskare barem nisam u životu otišla na posao. A mali ionako ujutro dobije porciju crtica i ja za to vrijeme stignem spremiti i sebe i njega za vrtić. Najčešće mi se zna desit da sam zmazane kose za koju mi treba puno više vremena 🙄 pa mi je šampon za suho pranje često najbolji prijatelj 🙈
Mi jučer bili s kumovima koji imaju blizance od 4 god ujutro na cest u a popodne ko njih, i klinci su se cijelo vrijeme igrali "skupa", doslovno s minimalno naših intervencija. Popodne sam popila kavu i 2 gin-tonika. Dobro da sam ga neki dan ogovarala, jučer mi je priuštio savršen dan 🙈🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji