mikio meni ovo zvuci kao nekaj neozbiljan obrt 🤷♀️ Žao mi je.
Ja sam danas trebala prvi dan nakon godisnjeg na posao, no ujutro se probudimo i muz i ja s mucninom. Trovanje hranom vjerojatno 🙈 Toliko smo krepani da sam zvala mamu da dode po malca. Jer smo mi naizmjenicno povracali i trcali na wc, a u meduvremenu lezali ko krepani 😩
Losa, brz oporavak zelim. Mozda je neka virozica koja hara. Moj mali je tako neki dan povracao cijelo jutro, i onda nakon toga sva bolest nestala ko vjetrom odnesena.
mikio mi imamo isti problem da ne zeli duge hlace 😆 I onda si navuce hlace gore da su kao kratke. A posebno ga smeta ako su mu hlace mozda malo krace, tipa iznad gleznja. Tako da sam sve stare hlace dala frendici za njenog malog jer su mu kratke 🙈
Mi smo danas bolje. Jos sam nekako slaba pa sam ostala od doma raditi. Mislim da nije virus vec klasicno trovanje hranom jer smo muz i ja istovremeno dobili simtome. A dan prije smo hamburgere na Spancirfestu jeli na nekom ocito cudnom mjestu 🙈
Joj Losa uh:( Drago mi je da ide na bolje!
Grizli izostavila sam komentirati, totalno stupidno je to sto je izvela al to govori vise o njoj. Objasnila bi M da se teta voli saliti da ju ne povrijedi a ostalo uzivo rijesiti s njom ako se ponavlja.
Mikio, moj je imao fazu dobrih mj dana da ne zeli nositi kratku majicu u vrtic. Jos mi se zurit vozit ga u vrtic pa na posao pa mu objasnjavam, na kraju mu samo obucem majicu,on urla, na pola puta zaboravi i aj bok. Ne toleriram uopce.
Moji oboje spavaju otkriveni i iskreno uopce se ne opterećujem. Jace ih obucem i to je to.
Ma da ja se isto puno ne opterecujem s time jel nest hoce ili ne. Buni se i cendra no prođe ga 😆 Bas jucer dok nam je bilo zlo ga moj muz presvlacio a on zeza, necu te hlace... hocu druge. Taman posla da mu udovoljim. Neka vice pola sata ili ih neka skine no nece druge dobiti.
Bila he tema o kupovanju odjece. Ja otkad nismo vise online sam cijelu garderobu promijenila i to vecinom sad haljine nosim 🙈 No vec sigurno 2 godine nisam nista kupila u fizickoj trgovini, sve kupujem online AboutYou, BestSecret, Zalando, Reserved, Mohito najcesce.... a po novom i Shein 🙈 Rekao je neki dan dostavljac mom muzu "Bogati pa tu sam dva puta sedmično" 😆 Reko dobro da sam financijski neovisna o muzu... neki muzevi bi za takav komentar napali žene da previse trose 🤭 No sad i muzu narucujem preko BestSecret kosulje i majice koje je prije u trgovini 5× vise placao.
mikio mislim da smo to mi sami krivi 😆 I mozda uopce nije otamo... pojma nemam 🤷♀️ Mom su bili zanimljivi setaci na stulama i ima dio bas za klince. No realno meni nije nist specijalno, no tamo sam svake godine pa mi je sve isto. Nist sta se ne moze vidjeti na Cestu i sl.
Pa svi manje vise imaju foru da ispunis online, ubacis u istu kutiji i dostavljac ti dode doma pokupit paket 😆 Zato i ovaj dokazi vise puta... od svake narudzbe nekaj vracam 😆
Loša super da je bolje dns 🤞 Kad je tak kratkotrajno velika je vjerojatnost da je hrana u pitanju.
Mikio omg...pa baš neodgovorno od njih. I kak su onda zvali ljude da su upali i kad se kreće ako nisu imali dovoljno djece xD Nadam se da će vam negdje se otvoriti neka prilika 🤞
.
Moj sad skida hlače i čarape xD Po noći sam mu obukla dugu pidžamu. Za vikend sam ga napokon preselila u njegovu sobu i maknula ogradu krevetića....to je prošlo tako što em se ne da u krevet nego se igra em po noći dolazi kod nas u sobu i krevet. Dns sam namontirala nazad stranice pa nek spava tako dokle god stane u krevetić.
Losa drago mi je da ste bolje.
Mm naseg postara zove cvjetić 🤭 i sav je njezan sa paketicima. Cak sad kad zove mi kaze ushiceno imam paketic za tebe. I onda dovuče kutijetinu. Prosli put dostavljac od Dpd je i pricekao da probam da odmah nosi ca ako mi nije dobro. 🤣 Za razliku od prijašnjih dostavljaca ovaj je vrh.
Mi smo M u krevet stavili veliki prekrivač 200x200 i dole duge nogavice gore kratke. Bude otkrivena al recimo ako joj je hladno uvuce se u taj prekrivac jer ne moze ga ne dohvatiti kad joj zauzima skoro cijeli krevet. Mozda ce kroz neko vrijeme nauciti se i pokrivati tako... Nadam se.
Mare nam je M isto kad smo makli ogradicu nekih 10-tak dana igrala se unutra van pa hodala nocu i tako. Al onda je shvatila da je to sad nova situacija i navikla se. S time da smo mi imali malu ogradicu koja je zatvarala pola krevetica a pola je bio prolaz. Sad tu ogradicu ima na krevetu na djelu di joj je obicno veci dio tijela. Tako da mozda samo treba dok se navike. Rekla bi da je to normalno za promjenu da ispituje mogućnosti.
Javljam vam ne bas dobre vijesti. Moja gin je opet vidjela samo gest. i zumanjcanu vrecicu i poslala me na sveti duh. Tam sam cekala 3 sata da me prozovu. Doktorica je vidjela embrionalni odjek koji joj odgovara za 6 tjedana, narucila me opet u pon pa ako nalaz bude isti onda idem ili na kirtazu ilina medikamentozni pobacaj, to mogu sama izabrati.
RedFox da cim brze to rjesis pa da krenes dalje.🤞 Slicnu je situaciju imala frendica. Malo je "grublji" pregled bio i doktor joj rekao doci za 5 dana. Na kraju u meduvremenu samo krenulo i bilo joj ko jaca menga. Poslije nije imala nikakvih dodatnih ciscenja. Eto zelim da i tebi zavrsi tako 🤞 A ako ne, pricaj s doktorima sto savjetuju.
Sortiraj odgovore
Najstariji