Nezz kolko im to pametna odluka, taman ovak fino imas vikend za napisat jednu finu pristojnu zalbu 😏
Jedino sto ih nece ljudi zvat na telefon 😅 jer ono cim objave budu zgibali 🤣
Kakve su to fore poslije 15h 😏
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
O joj.. Baš mi je žao.. Ne kužim što misle sa tim problemom, pa znali su da će hrpa djece ostati bez vrtića 😔 imaš opciju nekog obrta?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Ma joj, uzas. Svake godine isto. Evo i moje rodake odbili u vasem kvartu mikio, oboje zaposleni. Nez jesu bas isti vrtici, al ono, ocito nema kapaciteta i nece ih bit jos godinama. A zao mi je stvarno i vas i njih... Gledaj di ima slobodnih mjesta pa je probajte upisat bilo di za prvu ruku. Pa je navodno puno lakse kasnije prebacit dijete, ako vam takva kombinacija dolazi u obzir
Losa, jel se ikad raspravljalo o tome da majke odgajateljice imaju prednost? Nit sam cula nit vidim takvu info na netu.
Ma kolko sam skuzila i standardi za iduce generacije ce biti jos losiji. Nije mi jasno kak su izbjegli sve eu regulative koje su govorili da s ovom godinom trebaju doc. Tako su bar pricali prosle god kod upisa.
Mikio baš mi je žao. Al definitivno kapaciteti za vrtiće su premaleni, ok Zagreb je ogroman al to je baš velik broj djece bez vrtića. MI imamo centralni koji je u mojoj ulici i dva ili tri kao podružnice a od jeseni se gradi jedan veći vrtić i to financiraju mađari...neki prijatelj grada fore il tako nešto.
Mikio,tenks za recenziju jastuka od vitapura,dobili smo dva plava pakiranja
Zao mi je za vrtic,svakako pisite zalbu,jer bude dosta mjesta, jer dio te djece ima mjesto u privatnima pa bi u gradske.
Losa,mozda si cula za naš vrtic ovdje on se izgradio preko ljeta (u 2,3 mjeseca) i bas je fora kucica
ali isto je hrpa djece odbijena,sto mi opet nije jasno, gradis vrtic i napravis samo dvije sobe za dvije skupine..
Nikad mi nece biti jasno zasto se prije grade spomenici i fontane nego vrtici! Uzas!
Beba T je dobio vrtic 😊 mi smo u maloj prednosti jer nam je E tamo, plus oboje zaposleni.
Kod nas je upisano u jaslice 45 djece, a 85 odbijeno.
Vrtic je tri zgrade iza nas, mali, podrucni i navodno nije neka navala al opet 85 je odbijeno.
Nije u Rijeci puno bolje, na vrtić koji je nama u kvartu je potrošeno 30 milijuna kuna i imaju jednu jasličku i 6 vrtićkih skupina. Izgradilo se xyz zgrada i sve su mlade obitelji, a oni imaju jednu faking skupinu sa 13 djece. Kako možeš tako loše planirati, kakoooo
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Valkris, ne kuzim ovaj argument za ljude koji imaju prvatni, a zele u gradski. I mi smo imali mjesto u privatnom (zato sto smo prve god u gradskom bili odbijeni al nije ni bitno), al smo naravno htjeli gradski kao i vecina zagrebcana pa smo se i prebacili prvom prilikom. Ne vidim zasto bi imali manje prava za to od nekog ko do tad nije isao u vrtic🤷♀️
Kako sam ja shvatila velicina grupa ce se povecati, ali nece biti vise teta. Samo ce se prosiriti spektar osoba koje mogu biti tete u vrticima. Npr. uz druge skupine to bi trebale moci uskoro biti i dadilje za koje je dovoljno proci nekakav tecaj, a nece biti potrebno pohadjati pedagoski fakultet. Kao da je bio problem u tome uopce. Samo ce se srozati kvaliteta ovako. Cini mi se da se u javnost plasira samo povrsna informacija tako da ljudi interpretiraju da ima smisla, a taj smisao nikad nije ono sto se stvarno dogadja vec neka uljepsana verzija :D Isto kao kad su plasirali info da ce roditeljski bit nadoknadjen punom placom, pa je nakon par mjeseci kad se trebalo definirati ispalo punom u izosu do max 7.500:D
Sortiraj odgovore
Najstariji