ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    10. Lipanj 2022. 12:56

Nezz kolko im to pametna odluka, taman ovak fino imas vikend za napisat jednu finu pristojnu zalbu 😏
    Jedino sto ih nece ljudi zvat na telefon 😅 jer ono cim objave budu zgibali 🤣

Simbalija
    10. Lipanj 2022. 14:12

Kakve su to fore poslije 15h 😏

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    10. Lipanj 2022. 15:21

O joj.. Baš mi je žao.. Ne kužim što misle sa tim problemom, pa znali su da će hrpa djece ostati bez vrtića 😔 imaš opciju nekog obrta?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

• Zarica
    10. Lipanj 2022. 15:40

Ma joj, uzas. Svake godine isto. Evo i moje rodake odbili u vasem kvartu mikio, oboje zaposleni. Nez jesu bas isti vrtici, al ono, ocito nema kapaciteta i nece ih bit jos godinama. A zao mi je stvarno i vas i njih... Gledaj di ima slobodnih mjesta pa je probajte upisat bilo di za prvu ruku. Pa je navodno puno lakse kasnije prebacit dijete, ako vam takva kombinacija dolazi u obzir

• Zarica
    10. Lipanj 2022. 18:58

Losa, jel se ikad raspravljalo o tome da majke odgajateljice imaju prednost? Nit sam cula nit vidim takvu info na netu. 
    Ma kolko sam skuzila i standardi za iduce generacije ce biti jos losiji. Nije mi jasno kak su izbjegli sve eu regulative koje su govorili da s ovom godinom trebaju doc. Tako su bar pricali prosle god kod upisa. 

MaRe
    10. Lipanj 2022. 21:08

Mikio baš mi je žao. Al definitivno kapaciteti za vrtiće su premaleni, ok Zagreb je ogroman al to je baš velik broj djece bez vrtića. MI imamo centralni koji je u mojoj ulici i dva ili tri kao podružnice a od jeseni se gradi jedan veći vrtić i to financiraju mađari...neki prijatelj grada fore il tako nešto. 

Valkris
    10. Lipanj 2022. 21:49

Mikio,tenks za recenziju jastuka od vitapura,dobili smo dva plava pakiranja 
    Zao mi je za vrtic,svakako pisite zalbu,jer bude dosta mjesta, jer dio te djece ima mjesto u privatnima pa bi u gradske.
    Losa,mozda si cula za naš vrtic ovdje  on se izgradio preko ljeta (u 2,3 mjeseca) i bas je fora kucica  ali isto je hrpa djece odbijena,sto mi opet nije jasno, gradis vrtic i napravis samo dvije sobe za dvije skupine.. 

Damnarexx 🌺
    10. Lipanj 2022. 22:13

Nikad mi nece biti jasno zasto se prije grade spomenici i fontane nego vrtici! Uzas!

Beba T je dobio vrtic 😊 mi smo u maloj prednosti jer nam je E tamo, plus oboje zaposleni.
    Kod nas je upisano u jaslice 45 djece, a 85 odbijeno.
    Vrtic je tri zgrade iza nas, mali, podrucni i navodno nije neka navala al opet 85 je odbijeno.

Simbalija
    10. Lipanj 2022. 22:18

Nije u Rijeci puno bolje, na vrtić koji je nama u kvartu je potrošeno 30 milijuna kuna i imaju jednu jasličku i 6 vrtićkih skupina. Izgradilo se xyz zgrada i sve su mlade obitelji,  a oni imaju jednu faking skupinu sa 13 djece. Kako možeš tako loše planirati, kakoooo

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Zarica
    10. Lipanj 2022. 22:48

Valkris, ne kuzim ovaj argument za ljude koji imaju prvatni, a zele u gradski. I mi smo imali mjesto u privatnom (zato sto smo prve god u gradskom bili odbijeni al nije ni bitno), al smo naravno htjeli gradski kao i vecina zagrebcana pa smo se i prebacili prvom prilikom. Ne vidim zasto bi imali manje prava za to od nekog ko do tad nije isao u vrtic🤷‍♀️ 
    Kako sam ja shvatila velicina grupa ce se povecati, ali nece biti vise teta. Samo ce se prosiriti spektar osoba koje mogu biti tete u vrticima. Npr. uz druge skupine to bi trebale moci uskoro biti i dadilje za koje je dovoljno proci nekakav tecaj, a nece biti potrebno pohadjati pedagoski fakultet. Kao da je bio problem u tome uopce. Samo ce se srozati kvaliteta ovako. Cini mi se da se u javnost plasira samo povrsna informacija tako da ljudi interpretiraju da ima smisla, a taj smisao nikad nije ono sto se stvarno dogadja vec neka uljepsana verzija :D Isto kao kad su plasirali info da ce roditeljski bit nadoknadjen punom placom, pa je nakon par mjeseci kad se trebalo definirati ispalo punom u izosu do max 7.500:D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.