ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Lipanj 2022. 22:00

Mare online ne mozes iskoristiti bonove niti te bodove iako na aplikaciji pise da mozes al ja koliko god sam trazila nisam nasla gdje i kako. Sad u zadnje vrijeme samo online isto narucijem, pa imam na kratici 670 kn 😁 + 2 poklon bona tako da iduci put idem u trgovinu to potrositi, ako ne bude opet neka bolja online prilika 🤭

Valkris
    06. Lipanj 2022. 12:37

miki0

Grizli rekorder u dm 🙈 meni je bilo maks 400njak kn. Meni je top ekspresno narucivanje, ja napravim doma narudzbu, muz kad ide s posla pokupi.
    Grizli super spava u svojoj sobi, jedini problem je kad treba ic spavat 10x ude i izade iz kreveta da hoce bit jos s nama, al kad zaspe to je to.
    Valkris sretno s prilagodbom! Kad kreces raditi?
    .
    Bila jucer u dormeu i vitapuru i odlucili smo za my first pillow od vitapura, uzeli dva jer je 1+1, pa da imam za kod mojih ili nesto. I ugl doma navecer skuzim da smo uzeli dva razlicita, krivo su im stajali na polici 🤣 sad moram nazad ic mjenjat jer mi ovaj drugi nije dobar. Neki bambus nesto, pre mekan je.

U dućanu imaju više vrsta tog my first pillow?? Jer na webu vidim samo bamboo my first pillow..
    Počinjem raditi 27.6. ali tak sam nekak tužna zbog tog vrtića da razmišljam uzeti godišnji i cijeli 7.mjesec hahahah
    Grizli, za početak curka ide u privatni vrtić pa će na jesen s burazom u gradski.. 

mrgud_zg
    06. Lipanj 2022. 13:08

Nama mrgud noćas zakurio. Ne ide više od 38,5 al baš ima slajma. Prošli tj mu curio nos i kasljao a sad još ovo. U principu je ok volje. Nisam mu ništa davala za snižavanje. Samo je nekak mirniji i išao je rano spavat. Zvat ću popodne pedi. To je sad ono da je on tak rijetko bolestan da ja sad ne znam prepoznat dal' bi taj kašalj trebalo poslušati. A ko za vraga ja opet sutra moram na put (al samo pol dana), moja mama ima terapije...
    Mikio eto ipak si dočekala da N spava cijelu noć 😁 uživaj zaslužila si 🤭😉
    Valkiris ajme već. Iskombiniraj da čim kasnije krene ako možeš 🙈
    Kaj se dm-a tiče ja kombiniran i online i poslovnicu. Sad sam naručila pravo online zbog velikog paketa pelena i u dubini duše se nadam da je to zadnje 🙈🤣 naručila u subotu danas gledam pod narudžbe pol stvari piše da nije dostupno. Baš me zanima kaj će mi isporučiti 😬

• Zarica
    06. Lipanj 2022. 13:31

Meni mob izbrisao sve aplikacije u jednom trenu, ukljucujuci onu di su ki kartice. Od tad stekam sa skupljanjem bodova Nemam pojma di mi je fizicka kartica. Al nisam nikad onlajn uzimala, imam dmove na svakom kutku.
    Cini mi se da je ovo nase virusni konjuktivitis. Ispirem tom kamilicom i zasad izgelda ok. Nismo danas izlazili al budemo navecer ak situacija bude ok. Sinoc je povracao al zbog iritacije od suhog kaslja, to je pak drugi par opanakapa gledamo oce bit mir do navecer.
    Valkris, i ja bi uzela go. Tako planiram za iducu godinu, bit cu u slicnoj situaciji

• Zarica
    06. Lipanj 2022. 13:33

mrgud, kaj ste vi u zgu? Nekak sam mislila da ste otisli vec

Grizli
    06. Lipanj 2022. 14:06

Zarice ja nikad online dm ne narucujem sa dostavom doma. Uvijek preuzimanja tamo. Usput pokupim samo i ciao. Al vrijedi mi iskoristit kad je neka pogodnost za online narudžbe.
    Super da je oko bolje. 👍👍
    Mrgud nadam se da ce brzo proc
    Mikio iskreno se nadam da ce uskoro i to se naviknut pa da nece ici van unutra nego lec i zaspat 😵‍💫

mrgud_zg
    06. Lipanj 2022. 14:12

E mikio sad bi baš morala ic pogledat koji mi imamo jastuk, al mislim da prošlo ljeto kad sam kupovala nisu ni bila 2 🤭
    Zarice mi smo bili samo za produženi prošli vikend na moru, a sad se spremamo ovaj vikend da mali ode na 3 tjedna. Opet se muž i ja mislimo podijelit. Nadam se da će mali ozdravit 🤞
    Mikio čudi me da n sve obavlja na wc a onda hoće pelene. Ja sam sad uzela onu mjesečnu zalihu, nismo mi ni blizu. Zezam se samo.  Al pričali smo da ćemo kupit gaće pa sam naručila sa sinsay i mislim mu na moru za probu obuć. 
    A o duši isto da ne pričam 🙄🤦

mrgud_zg
    06. Lipanj 2022. 14:14

Gace na autice. Pobjeglo mi. To mu je kao prefora pa će možda htjet probat. 
    Zarice do kad ste vi na moru? Nadam se da će ovo čim prije proc pa da možete još malo uživati. 🤞

• Zarica
    06. Lipanj 2022. 14:38

Mi smo do ponedjeljka na moru. 
    E pa da mikio, taj koji smo mi dobili je isto bio sav nikakav. Totalno propadanje u jastuk. Zato smo ga hitili.
    Ma super da je N prihvatila krevet. Bit ce vam zivot sada laksi :) 

• Zarica
    06. Lipanj 2022. 16:00

Simbalija, frendica me ispituje za mobilne kucice pa izmedju ostalog ako znam jel ima nesto na Rabu takvo za obitelji. Oni imaju bebu od pola god. Jel imas kaj za preporucit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.