ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    07. Lipanj 2022. 15:31

Ni T ne pije ad vec sigurno godinu dana. Opcenito ne pije mlijeko nesto puno, nekad kad se sjeti pita casu mlijeka ali rijetko. Zato jogurt obozava i pije ga cak i previse 😅

• Hani
    07. Lipanj 2022. 16:32

G voli kakao. Zeza oko zelenog i ribe po najnovijem. 
    Ne spava u kinderbetu više od godinu dana, nego hoce na podu. Stavili smo mu madrace, ali valjda mu paše tvrdo i spušta se do parketa, spava po cijelom podu. Znam ga naći do pola zavučenog s glavom  ispod velikog kreveta pa ga vracam kad idem na wc. 😁 Prošlo ljeto nije htio u more. Prvi put ove god nije izlazio iz njega, a onda opet ne želi. Vidjet cemo.🤷‍♀️
    Za vrtic ga nisam prijavljivala. 

DeeDee
    07. Lipanj 2022. 17:40

V traži baš bočicu 😅
    Ok mi je za uspavljivanje ali po novom je počela i u po bijela dana, i to su takve drame kad ne dobije da evo ne znam 😳Vraćamo ju na to da dobije jednu prije popodnevnog i jednu prije noćnog spavanja jer ćemo uskoro morati nabaviti kravu

[/url

MaRe
    07. Lipanj 2022. 19:08

Kokoloo dobrodošla...faza je proći će 😁 Moj dns od doručka ništa neće...pa ne moraš budi gladan xD Uskoro bi mu moglo doći vrijeme pa će sam trčati unutra i tražiti jesti ..tako je i jučer. 
    .
    Mi smo upali u vrtić 🥳🥳🥳🥳😭😭😭
    Pustila sam već par suza što od radosti što od tuge što ću ga morati ostaviti na 8 sati dnevno al navikli se svi naviknut ćemo se i mi 🤭 Imamo cijelo ljeto da uživamo i da se riješimo pelene. Od 20-og kreću upisi i valjda i onaj razgovor pa ćemo vidjet kako će proći.
    .
    Mikio ti si pitala za one kombinezone za djecu,ko ronilačka odjela....ima recenzija na Recenziraj....hvale to mame dosta ..da je lagano,prozračno.
    .
    Ad je isto negdje oko godine i pol ak ne i prije prestao piti....pio je kakao ujutro i navečer...sad ponekad navečer traži. Al pije dosta jogurta,vrhnja,svaki dan pojede jedan onaj mali abc sir...mliječno u svim oblicima 

Angelly
    07. Lipanj 2022. 19:33

Joj ja sam tak sretna da smo i mi ad ukinuli i to kad se T rodio negdje je taman prestao trazit... dakle ima vise od pol god, e s kojim uzitkom sam bacila te boce 🤣 
    Mi smo 2 tjedna bili u Vu i skoro svaki dan na bazenima, dosli do toga da u dubokom moze sam sa plivalicama/misicima il kak ko to zove 😅 al ne kuzi da mora usta drzat zatvorena pa se svako malo naguta jer od dragosti bi on sad vristao a onda se naguta pa njurga. Nadam se da ce se i na moru oslobodit

annika
    08. Lipanj 2022. 00:05

Evo da vas i ja napokon pročitam i javim se. To uspijevam jer M ima temperaturu ( pun nosić) pa spava na meni.
    Čestitam na upadima u vrtić i mikiO držim fige.
    Kod nas vam nema ništa novo. M je i dalje budan noću od 11,12 -3,4; kako koju noć. Jede recimo kao i mikina N- jogurt, kruh, meso nekad, tvrdi sir, slaninu, nekad jabuku...i to bi bilo to. Ja ne znam kako će to izgledati u vrtiću. M je baš introvert, jako znatiželjan, glavna zanimacija i dalje lopta. S pričom nismo ne znam kako napredovali; on kaže sve što hoće ali nema tu razgovora nekog. Nadam se da će i to s vrtićem krenuti na bolje 
    Kuća nije gotova, sve se nekako vuče.
    Ja sam stvarno kronično neispavana i premorena i baš mi je loše fizički.
    Gdje su beba, Petra?

[iimg]

• Zarica
    08. Lipanj 2022. 00:09

Kokolo, dobrodosla :) Kad vidim da netko veli cesto vas citam malo mi bude scarry S hranom svi imamo uspone i padove, bude i ova faza prosla.
    Mi smo ukinuli ad davnih dana iako sam zbilja planirala u startu koristiti ad umjesto kravljeg duze vrijeme. Al kak je dobro jeo, a bocicu nikad nismo ni koristili, nekak je prirodno izaslo iz opticaja. Al pije ful puno mlijeka sve skupa. U zobenoj kasi za dorucak, voli pojest griz/puding, popijemo pandu, skupi se... Jogurte, kefire, sireve i ekipu da ni ne spominjem...Djelomicno zamjenim s bademovim, kokosovom vodicom itd jer kaj je prevec je prevec :D
    Simbalija, thanks na info, prenosim dalje.
    Kaj se naocala tice preporucam da probate. Mi smo isli u neku optiku, probali najmanje modele za djecu i sve mu padaju preko nosa. Kao i dalje ima taj neki bebasti oblik nosne kosti. A bas smo nasli neke dobre naocale Solana. Na kraju smo kod njih narucili neke modele bas ko za bebe kaj imaju malo drugacije to oko nosa, al nismo stigli s tim prije mora...

• Zarica
    08. Lipanj 2022. 00:17

Da i cestitke za vrtic, krece vam sada nova era :)
    annika, kakvo je malcu stanje sa 'sporom' probavom? Jel napreduje s tim? Ne znam uopce sto bi rekla za tu neispavanost, zvuci stvarno iscrpljujuce, bas kao da ga muci nesto u pozadini kaj ne?
    mikio, za zubara sam ja inzistirala da odemo privatno, a muz zeli da mali ide kod naseg zubara. On bi ga kao primio i fakat je nama dobar, al taj covjek je tako strog i nerjecit. Ne mogu ga zamislit s djecom. Djabe mi kaj je dobar zubar ak bu ga se mali bojao, realno i ja ga se bojim. Tak da smo se tu porjeckali i zasad jos nismo otisli na pregled🙈 Kaj citam po forumima bojim se svih preko hzooa:) Al nez, ja sam ko mala isla u Vrabecak i bilo mi je ok, al nisam imala nikakvih problema. Tak da eto, isto nez kaj bi. Ak nadjes nekog ok javi :D

Grizli
    08. Lipanj 2022. 05:40

Dobrodošla Kokolo i ne brini za nejedenje... I zube 6.tice nije nemoguće... Mojoj je prije 6 mjeseci cini mi se bilo tako. Isli smo zubarici dječjoj privatno i zena mi je rekla da kalendarski gledano je puno prerano, ali da nista nije nemoguće. Uglavnom sestice izlaze jako dugo do 2 godine moze proc da krenu izbijat. To sto ih boli je to sto su ti zubi krenuli prema povrsini pa se mlikecni razmicu i sama celjust se mjenja. Kod moje je trajalo nekih mjesec dana to. Uglavnom je onda jakoo malo jela i trazila dudu koju je zgurala cijelu u usta i zvakala. 
    .
    Sto se ovih izbjegavanja hrane tice, računajte da je naglo zatoplilo i da oni se jos nisu navikli na tu promjenu. Realno ljudi kad je toplije manje i laganije jedu, puno piju, barem bi tako trebali. Meni se to dogodilo prosle godine kad je bila uzasna vrucina i sparina da ona nije zeljela pojet ni mrvu sira kojeg je do onda normalno jela. Zivila na danonino i activia jogurtima, a zajebavala za jesti level Pro. I sad ako je prevuce nam u stanu neće jest, al ju silim bar da pije puno pa joj dam iz DM one neke kao napitke od voca i zitarica.🤷
    .
    Ad je pila doslovo 2 mjeseca i to je imala facu gađenja presli na ono kindermilch koje je isto obogaceno al primjerenije za djete od 1 godine. No i to smo brzo zamjenili sa kravljim mlijekom. Sad tu i tamo trazi bocu mlijeka navecer prije spavanja, mozda svaku 10. vecer, nocu ako se ne najede pa ju glad probudi isto trazi, al u pravilu popije na salicu jogurt ili mlijeko, nedjeljom ona i tata srču cokoladno na slamke. U vrticu cesto imaju mlijeko pa doma ni ne nudim pretjerano jer jede druge mliječne proizvode.
    .
    Mikio mozda zbog tog ad ima tvrdu stolicu. Moja dok je to pila je kakala svake prijestupne. Kako smo ukinuli pocela svaki dan praktički tvdo, al opet ne baš onako.
    .
    Deedee koliko ti traje to domace mlijeko? Mi popijemo jako puno mlijeka.
    .
    Cestitke za vrtić i nadam se da cete svi koji cekate rezultate dobiti mjesto. 
    .
    Kod nas situacija sa pisanjem po novom da ne ode na wc samo zato jer ne zeli propustiti ono sto se događa. Gleda crtic pa zasto propustiti nesto, igra se u pijesku, nije zavrsila sta je naumila pa obavi... I to ne da se zaigra pa da nesvjesno. Ne ne sama kaze nisam htjela ici piskit jer nisam zavrsila ili vidila ili jedem i jako mi je fino... sta god i onda kad zavrsi kaze e sad se idem presvuc...😵‍💫😵‍💫 Znaci zivci su mi na iglama. 

Simbalija
    08. Lipanj 2022. 07:49

Mikiiiioo sretnooooo!!! 😁 Javi kad vidiš!
    --
    G nije nikad jela AD jer je cicala,  nije fan mlijeka. Rijetko ga popije,  eventualno kad ja pijem kavu. Jede jogurte,  ali je i to smanjila.
    Njoj se nije smanjio apetit🙈 što ta može sve pojesti to je čudo.
    Dudu nema, ja sam pokušala uvaliti makar za spavanje,  ali je nikad nije prihvatila. Na tutu i dalje ništa ne obavlja 🙈
    Mare čestitke za vrtić!  😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.