ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    10. Lipanj 2022. 23:24

Zarica, , hrpa djece trenutno ima mjesto u privatnom vrtiću i predali su molbe za gradske vrtiće, te su npr dobili mjesto u gradskom a tek će sada otkazati mjesto u privatnom. Dakle, oslobađa se mjesto u privatnom od rujna. 

P. S. I moja djeca su išla prvo u privatni pa gradski.

Damnarex bravo za bebu T 🎊🎊🎊

• Zarica
    11. Lipanj 2022. 05:24

Da, jasno, krivo sam te svatila nesto.
    E cure moje, koje su nama ove mobilne kucice otkrice. U 33 kvadrata, a sve je tak nekak dobro osmisljeno i iskoristeno. Nis nam ne fali. I onda ona super velika terasa vjecno u hladu za gustanje. Bas mi je zao da skoro moramo nazad. Mali je bio jaaako zahtjevan, al nekak kad smo udvoje oko njega bude to lakse. Mada mi je muz rekao da kad bi otisao sam s njim na trznicu il nes da bi bio stoput bolji, da valjda voli zezati kad sam ja u blizini Inace dolutala su nam 2 macica koja je netko odbacio. Mi ih hranili, nasli im udomitelje u zgu-u i kupili kutiju za prijevoz i spavanje kak je po noci znalo bit hladno (nasli smo im udomitelje u zgu), i sad ih nema od jucer kad smo isli na plazu... Malom je bas bila avantura s njima. A nadamo se da ce se jos vratit bar prije naseg povratka. 

• Zarica
    11. Lipanj 2022. 12:46

mikio, ma da. Nema boljeg. U ned mislis sutra? Mi cemo ic ponovno za produzeni vikend. Nismo nasli kucice obzirom na last minute odluku, al uspjeli smo uhvatit apartman s velikom terasom blizu mora u hladu. Tako je bar sve izgledalo na slikama Al od sad cemo def gledat kucice u buducnosti. 

PetraB
    11. Lipanj 2022. 16:22

Hej zene! Mikio bas mi je zao za vrtic. Meni je taj problem s upisima u vrtic vec stvarno neshvatljiv.
    Kod nas ima svega...cure su otkad sam pocela radit stvarno redovne u vrticu, uz pokoji dan izbivanja zbog viroze eventualno. Ali smo zato nocas zavrsile na hitnoj s K...vratila se iz vrtica u uzasnom stanju (pokupio ju mm, tete rekle da je pocela kasljat dosta, u autu bila super, pjevala i kroz sat vremena kao da se utapa). Dali smo joj odmah ventolin na pumpicu (to je dobila kad smo bili kod alergologa na rebru) al apsolutno bez poboljsanja. Cijelu noc je bila na kisiku tamo, dobila salbutamol u guzu, nakon pol sata inhalaciju i tek se onda krenulo maaaalo smirivat, otisli na rtg za svaki slucaj i vadili krv. Ona je bez temp cijeli dan. Uglavnom, krv ok al zato upala pluca. Inhalacije svaka 4 sata, kisik cijelu noc...puls joj je bio 175...za poludit. Od danas je na flexotidu, sumamedu i ventolinu (al inhalacije). I evo da sad prenesem vezano za pumpica vs inhalacija...u njenom slucaju sam trebala ju inhalirat. Kazu mi na pedijatriji ovako...prvo je problem njima ovako malima dozirati ventolin na pumpicu (za njenih 12 kg je to 1,5 potisak recimo). A drugo koliko je ona jucer uopce mogla udahnuti toga jer stvarno je shvatala dah. Ovo je bio najgori spazam koji sam dozivjela kod moje djece,bas me bilo frka a prosla sam dosta toga s klincima. Druga stvar, kod spazma je bolje da se vlazi sluznica dodatno (cemu sluzi i inhalacija). 
    Evo, sjetila sam se da smo raspravljale o tome u cemu je razlika pa da podijelim nova saznanja 😉

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    11. Lipanj 2022. 16:33

Vidi se da nisam dugo bila na forumu...
    Cure su inace super, pocele su pricat al daleko je to od nekih razgovora, slaganja recenica i sl...no pomaka ima. Spavaju super, jedu odlicno no one se i dalje ne vole 😅
    Na poslu je super. Od 25.5. smo doma jer nam urede preuredjuju pa je to i plus i minus. Sad mi je super kad se tak netko razboli, ne mora mm na bolovanje al ja sam tip koji voli otic u ured. Al uglavnom sam se preporodila otkako radim.
    Cestitke svima koji ste dobili vrtice, mikio tebi stvarno zelim da ti uleti nesto za N bar na par sati pa da se mozes posvetiti i sebi malo.
    Annika tebi cu jedan spomenik dic, virtualan ako nista drugo...ja sam danas ko prebijena od ove jedne noci kiju sam probdjela s K, na stolici uz kindac (u 2 ujutro mi je sestra dosla i rekla da se legnem na krevet jer nema nikog, doslo mi je da ju zagrlim i poljubim)...ne znam kak bi da su mi klinci nespavaci 🤔
    Simbalija i tebi kapa do poda, bravo! 😎
    Novoj clanici zelim dobrodoslicu (sorry zaboravila dam nick) ovakvu ekipu neces nigdje nac 😉
    I da...cure su jos uvijek u kindacima iako moooozda se okurazimo ovu zimu krenut sa dovrsavanjem druge kupaone pa onda i prerazmjestajem klinaca po sobama! Vidjet cemo 🤭

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    12. Lipanj 2022. 14:39

Ajme petra prestrašno, nisam mogla ni citat, najgore na svijetu je kad su klinci bolesni. 
    Zaboravila sam komentirat simbalija bravo za školovanje. Ja fkt već neko vrijeme nemam uopće volje nista ucit. 🙈
    Čestitam svima koji su upali u vrtić, i fkt mi je žao zbog onih koji nisu. Po meni je to užasan problem grada Zagreba i malo sam ljuta na aktualnu vlast jer su već punu godinu na vlasti a nije se niš sagradilo. Kod moje mame se izgradilo t zgrada i gradi se još 7. I u prizemlju je napravljen 1 mali vrtić. Premali ali barem nešto. To bi trebalo bit pod obavezno. 
    Mi išli za vikend na more. Ja upravo krećem nazad doma. Nadam se da će ove godine stvarno bit sve ok, mali je stvarno već puno razumniji nego prošle godine , sve prepričava di mama ide, s kim ostaje i slično. Tak da se nadam da ću se i ja odmorit i napunit baterije ovih tjedan dana 🤭

MaRe
    13. Lipanj 2022. 08:53

Petra zvuči strašno...nadam se da je bolje. I to tako iznenada dođe 😔 
    Mikio to možda što si sama s njom ili zato što su baba i deda tam pa te ne šljivi 😂 ja znam da je meni tako kad odemo kod mojih il njegovih,znači mogu vikati, objašnjavati....ma jok kao da me ne čuje... totalno me ignorira i traži od njih to što je naumio jer popuste pod lažnim suzama. Kažem lažnim jer je frajer skužio da mu daju sam da ne plače...najčešće suza ni ne bude u tom plaču 😏
    Loša sretno ak budeš sama išla 🤭 

• Zarica
    13. Lipanj 2022. 14:12

Petra, kakvo je stanje? Jel se dobro drzi K? A V nije nista pokupila iza nje? 
    Moj malac isto vrti baku i dedu oko malog prsta (bar ovaj muzev set, moji nisu nesto osjetljivi na bebe) I onda kad cujem komentar od njih da smo ga mi razmazili svane mi Mi danas opet roditeljski imamo. Mislila sam da je onaj prije mjesec dana bio zadnji, al ovaj je kao zadnji zadnji. Bas me zanima kaj ce pricat.
    Ja inace strgana, stalno nesto obavljam. Idemo jos ovaj tjedan na produzeni vikend pa planiramo ostat u Zgu do poroda. 

Grizli
    13. Lipanj 2022. 21:21

Petra 😳🤞 nadam se da je sad sve ok.
    Losa oooo faza necu... Proci ce 🤭... To je najveca utjeha koju ti mogu dat. Moja je imala fazu i zbilja je brzo prosla.
    Mikio kod moje pali da kazemo mi idemo ti ces ostat. 2 put smo doslovno izasli iz stana i odtala je sama. Pustili smo 1 mobitel upaljenu kameru i na drugi gledali sta radi. Prvi put je to trajalo 4 minute i onda je pocela sama se obuvat i kao ide za nama. Drugi put nakon 1.minute. sad vise nema kad kazem krecemo krecemo ponovim 2x, treci ne postoji. Prijetlje da nesto se nece dogoditi ako je ovakva ili onakva izvrsimo tocno onako kako smo rekli. 
    Prosli tjedan se naljutila na tetu u vrticu iz nepoznatog razloga i odlucila za vrijeme rucka popisat namjerno stolicu od prijatelja. Jos se i smijala teti i rekla da ju bas briga. Ok zabranili smo gledanje cocomelona 4 dana. To je bilo urlikanja ajme... Jedan dan sam imala online neku prezentaciju i najlakse bi bilo da sam joj dala da gleda,al nisam urlikala je i molila. Da ljudi bas ne cuju osla sam kod susjede u stan kojoj cuvamo dok su u Austriji. Čula sam je gore kako tati drami. 0 bodova. Ispricala se teti i tom deckicu. Plus sad kad je ljuta kaze ljuta sam al necu se popisat. 
    Btw ja sam bas ljuta na nase mame i sestre... Mi za 2 tjedan imamo godisnjicu i mm nam rezervirao veceru u nekom restoranu u kojem se sad bas tesko dobi mjesto plus karte za koncert jedan. I pitamo prvo moju sestru kojoj smo malog cuvali milijon puta i nase planove mjenjali da mozemo ga cuvat fa je ona free... E ona bas tada ne može jer mora malog voziti na neki rođendan. A mali bi dosao doma prije nego mi idemo ca. Pitamo sogoricu jer kao mozda za taj vikend bi dosla k nama. Naljuti se da mi hocemo ici van sami a ona dolazi kao i sad nece doc. Svekrva je tu kod svoje mame, al ona ne bi samo ako cemo mi po malu doc kad koncert zavrsi i da ju dovezemo nakon vecere a prije koncerta. A moja mama izjavi da nije sposobna ju cuvat tokom noci i da ce samo ako dodjemo doma do 20. Znaci svi nas otkantali, al bitno da stalno brundaju kad ce M doc k njima. 

annika
    13. Lipanj 2022. 23:35

Grizli sad su i mene naživcirale🙊 ja kakva sam sad i da se ponude ne bih prihvatila da je čuvaju. ja zato i ne pitam nikog da M pričuva 
    Petra nadam se da je K bolje. Nemoj mi nikakav spomenik dizati, toliko sam nervozna da bih ih sve najradije u kući postrojila i išamarala. Školarci su sve ostavili za zadnji tren i starija ne da da joj pomognem s učenjem, zatvori se u sobu i kao uči a ocjene se srozale ajme- a kao jezičnu planira upisati; drugi školarac ima milijun ispravaka i svasta nesto a nema koncentracije ni vremena da to stigne sam pa se još mora učiti s njim u paru a muž apsolutno nema osjećaj da bi nekad mogao uzeti M pa se zabaviti s njim bez mene ili ne daj Bože, otići u šetnju s njim. Sad su došli on i stariji sin sa turnira nakon 4 dana ( ja sam za to vrijeme imala majstore, bila bolesna i liječila bolesnog M)i poigrao se s M ravno 20 min nakon sto se vratio. Ostatak vremena se odmarao od puta, gledao nogomet, visio na mobitelu i prigovarao kako majstori nisu dobro napravili svoj posao. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.