ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    14. Lipanj 2022. 15:18

Valkris, ma kuzim ja da pomazu, zato pregrizem, no stvarno me to smara povremeno. Al kad se mala rodi muz je na go mjesec dana da nitko ne mora dolazit Mada ne sumnjam da ce sveki slat rucak svako malo bez obzira :) Tako smo i s malcem napravili i nije nam bilo nikad zao da nam je bilo i teze. Nekak na pocetku nam je bitna ta intima obitelji dok se ne uhodamo🥰 

Valkris
    14. Lipanj 2022. 15:59

I moj je uzeo mjesec dana godišnjeg 😊😊
    Ali je mali bio cendrav jako i ljubomoran, i mužu je bilo previše pa je sveki uskocila npr držati malu dok sam ja s malim, a muž odmara 🙈
    I to što je kuhala ručak nas je spasilo da jedemo zdravo, što mi je bilo bitno zbog dojenja a i da imam snage preživjet dan 🤣
    No, svatko si napravi kako mu odgovara 😬

MaRe
    14. Lipanj 2022. 19:25

Mikio meni kad je nedavno pukao film obavila sam što imam doma i kad je mali otišao spavati pokupila se i otišla kod mojih...muž je subotu popodne i nedjelju bio s malim. I ništa mu nije falilo...dapače nije ni pitao za mene.(mali jel ne muž 🤣)
    Napunila sam baterije...i da vidiš kako onda zna di što stoji,šta mali jede, dal ga treba kupati i slično. Ovako kad smo mi tu briga ih jer eto mama je tu pa oni ne moraju. Pa nije to samo moje dijete niti ću mu dozvoliti da zato što eto ja sam nezaposlena da vodim brigu o svemu a njegovo je eto da radi....baš me zanima kak će se ponašati sad kad nađem posao pa i ja krenem radit.
    .
    Grizli i to za tvoje baš koma...od toliko njih da ne mogu barem jednu večer ju pričuvati. Ne znam kad ide spavati ..al ono makar da ju uspavate pa onda odete da nemaju nekog posla oko nje 🙄

Angelly
    14. Lipanj 2022. 19:26

Ajme Mikio kak ja puknem kad me pita da mu ja stavim kolko smije jest il tak neku glupost 😱 neki dan me pita di su mu kratke hlace...a sve sta ima je lijepo poslozeno u dva reda u njegovom ormaru 😏 i zove da mu pomognem s njim kad se usere u pelenu...i onda se nafuri kad kazem nek sam ...jer kolko puta ja to sama...pa brate mili..... 

Angelly
    14. Lipanj 2022. 19:30

I to kad nece uzet klince jer lose spavaju po noci...mislim da se netko moze zrtvovat jednu noc i dozvolit da se naspava netko tko maltene 2god ne spava normalno 😏 ja znam da cu sigurno pricuvat klince sestrama kad ce ih imat jer znam kolko to znaci...pa makar se derali tih 24 sata kod mene prezivjet taj jedan dan jer realno nakon toga ja cu se naspavat i odmorit a onaj cije je dijete mora opet u taj kaos...

Simbalija
    15. Lipanj 2022. 08:04

Moj mm ne zna što gdje stoji ako sam ja doma, ako nisam onda odjednom progleda😂
    On je super s njom i vodi je sam na more, u šetnju,  odu sami na Rab kod njegovih ako ja imam obveze.. Ali s druge strane puno radi i sad obnavlja neku starinu i nema ga svaki vikend od prošlog ljeta i često ostane preko tjedna.. Evo sad ga nema od petka i vraća se u nedjelju. Osjećam se kao da je pomorac ponekad 🙈 Meni je ok sama s njom, blizu su moji i iako imaju drastično drugačije odgojne metode bez beda je odvezem kad je bolesna pa ne može u vrtić ili kad ja imam edukacije, seminare, rad uz posao i slično. Ne znam što bih i kako bez njih.. Doduše kod njih ne spava po noći, na Rabu spava sa svekrom i svekrvom ako nema mm. Ako ima onda je naravno s njim.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    15. Lipanj 2022. 09:42

Meni je mm isto bio doma oko mjesec dana poslje poroda, to bi je baš jako puno značilo. Al i moja mama je jaaaako puno kuhala (čak i svekrva al manje) i donosila nam ruckove i to mi je značilo više od ičega. ako se ikad odlučim na 2. Isto ću si tako organizirat 🙈
    Izvještaj s mora, mali i muž uživaju 😁. A ja spavam ko klada. Za sad sve funkcionira savršeno 🤭

• Zarica
    15. Lipanj 2022. 17:59

Mm je super s njim i sve radi sto i ja, a neke stvari bas u pravilu on hendla (isto tipa zubi i spavanje, ciscenje pisulinca) ali isto trazi asistenciju za sve zivo. Nesto kao kod tebe mikio. Al to radi i inace nevezano za malog za svaku radnju kolko god jednostavna bila. Uvijek me to ispili jer taman nes sjedem i vec cujem svoje ime Kaj se tice ormara znam kad je on trazio nesto jer to sve bude pobacano posvuda instant.
    mikio, mi jos ne planiramo. Cekam da sam izjavi da zeli  :D

Grizli
    15. Lipanj 2022. 18:12

Kod nas posjeti od obitelji su bas riejtko. Od mm obitelj je daleko al kad dodju oboje molimo sat kad ce ici. Za vikend smo bili svi skupa na jednoj proslavi u Zg. Ta nervoza u zraku je bila na najvisoj razini. Mm je valjda 800 puta reko mami da maloj ne trpa na silu hranu u usta, da ne ide van na sunce bez kape i da joj se ne obraca tepanjem. Ja sam sutila i pravila se da to sve ne cujem. Svekar je zainteresiran samo ako mala odgovara na njegova pitanja kod vise voli, i izvodi cirkusku predstavu koju on moze snimat da svima pokazuje, sogorica je spremna bila cuvat ju max 1 sat na nacin da sjedi a M joj donosi igracke. Uglavnom situacija za plakat. 
    Nanervirana sam postupcima njihovim oko cuvanja full. Valkris spomenula sam sestri vise puta da sam ja njoj malog cuvala milijon puta i to cijele tjedne dok su oni isli na putovanja, a ona M je jednu jedinu noc kad smo bili kumovi na svadbi. I to je to. Eto nikako ne moze. Ostaje mi samo da ju odvezem taj dan i pobjegne m, al to bi vise nastetila svom djetetu nego njoj. 
    Mami svojoj sam vise puta ju samo dovezla i rekla da moram u grad obaviti nesto i to sve je ok al ona nakon 1 max 2 pocne zvat svakih 15 min kad cemo doc. Nama taj dan 1 h vremena nis ne predstavlja kad moramo samo na put izgubiti sve skupa sat vremena. 
    Ona ide spavat u 21-21.30 a mi bi oko 17 trebali krenut uglavnom neznam na kraju ili ce s nama ili nece ici. Al vec smo mm i ja onako komentirali da sad bas namjerno nam dodje da ju uzmemo sa sobom. Ona je stvarno super i nije komplicirana, foli zabave i druženja, samo nekako bas si zelimo 1 vecer samo za sebe. Jedino kumovi njeni bi ju cuvali al taj vikend su bas na putu, cak su ponudili da pitaju ako mogu mjenjat si termin al mi nismo htjeli.
    .
    Za presvlacenje i mm... Sve u ormaru joj je poslozeno,selektirano i vidi se sto je sto i opet kad mora ju obuc to sve raskopa. Srecom u zadnje vrijeme sama si uzima i amnje razbacanod njega.

Angelly
    15. Lipanj 2022. 19:39

E Grizli a jeste razmisljali uzeti su neku tetu cuvalicu? Od kud ste vi ono 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.