ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Lipanj 2022. 19:02

Moj tak neće pelene gaćice 😁 dobili onaj gigantski paket pampersica i nema šanse. A za sunce hoće samo silterice. Meni su ti šeširi preeeeslatki za klince, ja isto nosim šešir al nema šanse. 

mrgud_zg
    06. Lipanj 2022. 22:51

Jel kupio na kraju netko izipizi? Sad kak je mali bolestan nebi ga vodila po dućanima a htjela bi prije mora kupit. Muči me kaj su veličine od 1-3g i od 3-5. Naši klinci su 2,5. Pa nisam pametna koje uzet 🤭

• Kokoloo
    07. Lipanj 2022. 09:42

Pozdrav svim curama! Cesto vas citam ali nisam bila na forumu kad sam bila trudna sa malim pa nikako se ukljucit. .Mogu vam se sad prikljuciti? 😁
    Toma je roden 13.12.2019. a trenutno sam na jesenskim bebama jer 2.10. ocekujemo bracu 🥰
    Malo o Tomi, super razigran djecak, rano progovorio i prica bas sve, sve kuzi. Mogu reci i da me slusa, nema bas cesto tantrume (da kucnem) i sve u svemu ok. 
    Sad me najvise muci sta zadnjih 10ak dana odbija jesti skoro sveeeeee. Do godine ipo je jeo bas sve, i zelenilo i voce i variva i meso. 
    Od prije 2 mjeseca je vegeterijanac, nema sanse uvalit mu komadic mesa ni u kakvom obliku. To mi je jos bilo ok dok sad nije poceo odbijati sve i onda se 2 sata natezemo da pojede bar 5 komadica tjestenine 🙄 ne silim ga i uglavnom cekam da ogladni ali zna proci i 7 sati bez hrane a on i dalje nece.  Nadam se da je neka faza i da ce brzo proci jer mrzim bacati hranu a u ovoj trudnoci doslovno nista ne mogu jesti. 
    S odvikavanjem od pelena cemo brzo poceti, cekam da odaberem par dana da ne ide u vrtic da to rijesimo. On uvijek kaze sekundu nakon sta je kakio i piskio, uvijek me obavijesti. Mislim da je spreman nego evo cekam jos malo pa pocinjemo.
    Ide u vrtic, voli vrtic i voli djecu, igracke doma bas i ne voli, vise voli divljati vani i imat neke alternativne igracke. Nikad se nije znao bas igrati sa igrackama dok sa djecom, da. 
    Eto to vam je ukratko to, trudit cu se sad biti i tu. 🥰

DeeDee
    07. Lipanj 2022. 11:14

Nikako ne stignem tipkati ali čitam skoro redovito 😁
    Nadam se da su svi poozdravili.
    Šokirana sam kolike su vam već "nove" bebe 😱😱😱
    Mi smo uzeli u ikei krevet koji može bit niski, visoki, ili na kat ako imaš dodatnu podnicu, kura 😅 se zove. Ona je oduševljena jer joj preko prebacim plahtu ili deku pa je kao u šatoru. Uglavnom, noćas je iz nekog razloga spavala s nama a prije toga ni jednom od kad smo ga kupili 🥳🥳🥳🥳
    A mjesecima se nije selila iz našeg kreveta..
    S pelenama smo u fazi da ujutro u ponekad po noći pita da bi na školjku, a po danu redovito ne. Malo je pustimo bez, malo ima pelene, ovisno o vremenu, volji, živcima.. 
    Jučer smo bili prvi put na moru ove godine, ne znam procjeniti kako će to izgledat, nije baš bila oduševljena (lani nije izlazila iz mora).
    Na poslu mi je i dalje ok, a ono, klasik fizikalija, sve me boli ali navikla sam se već :D 
    Vidjet ćemo..
    Još sam sve nešto htjela pisat ali zaboravim..
    Aha, obuća, ona je sad uglavnom bosa ili u kroksicama, povremeno u onim Frodo barefooticama i to je to..čini mi se da joj se malo popravila nogica, vježbe apsolutno nema šanse radit😅

[/url

DeeDee
    07. Lipanj 2022. 11:15

E da i zajebava s hranom po novom HC, ona bi samo mlijeko 😅😅😅😅😅
    U prosjeku svaki 4.dan jede normalno

[/url

• Kokoloo
    07. Lipanj 2022. 13:13

Mikio, e vidis, i nama prolaze jedino te vocne kasice iz kesice. A doslovno je do prije 15 dana tamanio smoothieje sa vocem. Eh sta su ti faze. Znaci ima nas puno u slicnim problemima 🥴
    Evo sad je dosao iz vrtica i da ce prigrist neki tost (cudo) i pocne jest i kaze boli me zub. I ja mu govorim da mi otvori i on otvori i pokaze na zadnji zub dole ali ja ne vidim nista. Samo vidim da je skroz iza di trebaju izac oni zadnji zubici bijelo bijelo. Mozda mu pocinje izlazit pa ga boli? Tjesim se da je to iskreno. Iako koliko znam ti zubi izlaze nesto kasnije ali njemu su svi izasli dosta rano. 🤷

• Kokoloo
    07. Lipanj 2022. 13:18

Evo sad citam, to su sestice i prvi trajni zubi koji izlaze sa nekih 5-7 god. Znaci, blago je nemoguce da mu vec izlaze iako se bas bijeli. Mozda ga je samo na tren nesto zabolilo, nemam pojma, bas cu danas pratit situaciju. Bas sam se ponadala da izlaze zubi jer bi to opravdalo i nejedenje i neraspolozenje 😅

Simbalija
    07. Lipanj 2022. 13:59

Zarice, na Rabu ima dosta mobilnih kućica,  Kampor,  treća Padova,  Lopar.  Kampor je neki privatni kamp ako se ne varam,  a ova dva su od Imperijala (sad je Valamar novi vlasnik). Lijepi su kampovi, uredni, čisti, imaju jaaako puno aktivnosti za djecu (njena je beba pa ne znam koliko je to zanima). Uglavnom, Kampor i Lopar su na pijesku, neki ljudi vole, neki ne. Meni je super za djecu (i opet malo veću, bebama je svejedno), iako ga osobno ne preferiram. Padova je neki šljunak, kamenčići. Iskreno,  pojma nemam kakve su cijene, vjerujem skupe u sezoni. Rab je jako lijepi i ima hrpa događanja preko ljeta,  ali su cijene paprene.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    07. Lipanj 2022. 15:29

Kokolo i mi smo ad davno davno ukinuli, pije pasterizirano kravlje s jednog opg-a

[/url

DeeDee
    07. Lipanj 2022. 15:30

Losa tebi odgovaram, čitam u brzini..
    Uglavnom kako pije enormne količine draže mi je da je domaće pa kupujem to, a kako su u međuvremenu cijene podivljale još mi ispadne i jeftinije, svaki četvrtak nam bose na vrata, litra je 8kn

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.