ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    05. Lipanj 2022. 10:15

Mislim da dolaze u fazu - - ne zelenom. Ni moj neće ništa zeleno.. 
    E super za te twistshake vrećice, i njih gledam već par dana jer isto voće slabo jedemo.. 
    Mom su se jako znojile noge u cicibankama i onaj cicak je jako brzo se uništio, pa smo se vratili na froddo.. 

Grizli
    05. Lipanj 2022. 11:37

Mojoj su cicibanke puno presiroke tako da jikad nismo imali ni jedne. Patike recimo Fila i Froddo unistila, a mijenja ih max svaka 2 mjeseca kako joj noga brzo rasla. Samo jedne superfit i jedne papuce je nosila skoro 4 mj. Superfit se nikad nisu ni jedne nam unistile a neke je bas brdo nosila. Puma isto nam se pokazala kao dobitak na lotu. 
    Ona u parku unisti toliko toga da je strasno.  
    Mass sam znala vidit ciciban na snizenju, a i bude ih jaaako puno u mass outlet trgovini u onom kraj ikee. Prosli put bilo 3 reda stalaza sa sniženjem cicibanki. 
    Twistshake vrecice su zakon. Mi smo ih jako puno korstili proslo ljeto. Svasta sam joj miksala od voca i zitarica, jogurta, svjezi sir svasta. Imala sam dosta tih vrecica pa sam znala pripremiti vise i smrznuti dan ranije da drugi dan imamo sa sobom za na more. Lako se peru i mogu u masinu, jedino je problem ako se peru na dugim programima onima za masno suđe kroz par pranja znaju dobiti miris po deterdžentu. I moram priznat da vrhunski drzi onaj zatvarac na dnu, jer sam ja jednom slucajno stala na punu zatvorenu vrecicu i nije se rasprsla, samo malo otvorila al nista nije izlilo se.
    Ako kome treba sta za djecu danas jos DM ima dodatnih 10x na sve za bebe za online narudžbe.

• Zarica
    05. Lipanj 2022. 13:55

A nama je vise jer sam s cicibankama ziher sto se tice njegovih problema koje je imao da smo isli na vjezbice. Pokazale su nam se pogodak i bas su tako savitljive i mekane kak trebaju bit. I nisu se nikad zderale il taknes. Inace citala sam o superfitu i djeluju mi isto s te strane ful kvalitetno, al nisu tolko dostupne za isprobavat ko u ducanu, njih ima samo onlajn jel? 
    Losa, moj malac je isto jos u kinderbetu al smo skinuli jednu stranicu di je spojen s krevetom jer je naucio izac iz njega. Pa nam je ovako sigurnije. Inace ga voli i spavao bi jos u njemu da mu ne dolazi seka.
    Inace ima neku infekciju oba oka. Budu povremeno natecena i zali se da ga bole. S obzirom da nismo u zgu kupili neke kapi na biljnoj bazi i nadamo se da ce pomoci. Imate kakvih savjeta, neke kucne radinosti😁 

• Zarica
    05. Lipanj 2022. 13:58

btw. nisam nikad u mass outletu naletila na cicibanke. Thanks na info :D

Grizli
    05. Lipanj 2022. 15:44

Zarice superfit se nađe u babycenter i isto budu u tom outletu kod ikee u trgovini mass. Inace ja ih narucim Zalando ili about you pa ako ne pase vratim. U pocetku sam narucila 2-3 para i one koje su bile najbolje bi pustili druge vratili. 
    U mass trgovinama obicnim nisam vidila ih samo u tom outletu. I u four Roses cini mi se isto da su ih imali.

• Zarica
    05. Lipanj 2022. 19:26

Thanks mikio, bas sam uzela kamilicu jer nema sanse da mu ukapamo ovo u oci. Mali je nemoguc. Kad god je nesto bolestan tantrumi budu cesti i na desetu, jos nam dr rekla da ne smije u more ako je slucajno ovo konjuktivitis. Znaci za poludit koji smo pehisti. 

• Zarica
    05. Lipanj 2022. 19:33

Mi smo i dalje ok s hranom, nece uvijek sve, al bar sve proba zalogaj. Meni je bezveze kaj ne jede nikakve salate, no to su vec slatke brige rekla bi

MaRe
    05. Lipanj 2022. 19:56

Loša i moj je u krevetiću i ostat će dokle god stane 🤣🤣 Za kasnije ću mu samo veći madrac kupit jer se krevetić pretvara u normalni krevet. Zna i ući i izaći ali u tome se ispraksirao tako da me to više ne zabrinjava. Ko mali Tarzan je.
     Sad je skužio pa gdje god se hoće popesti donese svoju malu stolicu pa se na nju popne.
    .
    Od obuće imamo sve nešto no name osim patika koje su Rebook jer te jedino online znam da mu odgovaraju...ima široko stopalo i onda mu sam tak četvrtasti oblik paše. 
    Sad je po vani doma većinom u kroksama i bos.
    .
    Grizli tns na info za Dm,baš moram naručit pelena i maramica. Ja te bodove skupljala i kak većinom online kupujem nisam trošila (nznm dal se mogu online potrošit). Nedavno išla baš u trgovini i imala oko 160 ak ne i više kn 😁😁 Niko sretniji od mene,kao da sam paket dobila 🤭🤭
    .
    Mikio kako je prošla solo noć?
    .
    Hrana je i kod nas na dane...ali sad čim treba ići spavati odmah traži jesti tako da eto barem i tu pojede😁😁 
    Jaooo ja sam na te vrećice potpuno zaboravila...iako zasad jede većinu voća...kak šta dozrije sam si bere 🤭 Al sve mu je grožđe...i trešnje i višnje i borovnice...sve 🤣
    Za koji dan će maline dozrijeti,jedva čekam. Nisam neki vrtlar al pomalo to sve istražujem...planiram ih na jesen il proljeće rasaditi i razmnožiti...moram to još proučiti 🤭🤭

Valkris
    05. Lipanj 2022. 21:16

Mene isto veseli dozrijevanje vocaka, super mi je što imamo domaće i samo odem i uberem si :) i vrt sam kao posadila 🙈 pa ću i to imati domaće 😊
    Samo da neka tuča sve ne potuce 🤞🤞
    Moja curka sutra krece u vrtić 😪😪😪😪 baš mi je nekako brzo došlo.. 

Grizli
    05. Lipanj 2022. 21:57

Valkris pa kud vec vrtic 😱😱 omg... Sretno sa prilagodbom... Hoce ici u isti kao malac?
    Zarice nama je isto tako receno za konjuktivis kako je Losa napisala. Ako trebas mast ili kapat... Nama je najjednostavnije bilo kad zaspe malo joj otvoriti oko i staviti sto treba. 
    Moja na faze jede nekad hoce samo meso, nekad samo kukuruz, nekad tjesteninu... A nekad zeli sve ponudeno odjednom i neke cudne kombinacije tipa pizzu i cokoladno mlijeko, banana, jogurt i rizi bizi itd.... Jucer mi je bila preslatka kad je jela ananas, valjda je zaboravila okus nije ga bas duuugo jela, i kad ga je probala je rekla mama znam zasto se on zove kao ti... Pa kad sam ju pitala zasto je rekla da je fin kao ja 🤭🤭🤭 
    Inace za mene je otkrice u Kaufland u imaju paketice svijezeg voca narezanog u kutijici sa cackalicom. Sad su ananas, jabuka, grozde i dinja u paketu i super mi je za uzet s nama dok klatimo okolo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.