Losa da, u Ljubljani je uvijek najezda komaraca po ljeti. Baš zbog te hrpe zelenila i rijeke.. Sad ih nije bilo jer je bilo hladnjikavo. Ali zato jučer u stanu mi je jedan tigrasti doletio ravno na ruku😐 počela sezona, a ja se nisam opremila repelentima.. 😭
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
mikio a jel to ranica onda jos? Mislim sa se ne smije bas octenisept izravno na to i jos tako cesto. To je vise kad se bas dogodi. Ja sam tako sebi piercing mjesec dana prskala pa su mi rekli da nisam svoja i da imam srece da se nije jace upalilo. Meni nikako nije zarastao bas zbog tog. Ne znam bas pozadinu, sam velim kaj su meni rekli:P Al ne boli je vjerojatno onda vise. Nama u fazi kad je otpao mali vise nije ni dozivljavao taj nokat
Mikio koliko znam bolje da se odvoji i da naraste novi jer je ovaj "oštećen". To ti ne boli, samo je jako ružno za vidjeti.. Ja bih namakala u moru, ne bih prskala jer nije dobro stalno vlažiti ranu. Jedino možda navečer ili ujutro bih očistila prstić.. Pedijatrica nije ništa savjetovala?
Hoće dolaziti tko na prvi riječki ljetni karneval? 😁 Ovaj vikend je dječji, ali mi smo na rođendanu.. Šteta da ne sudjeluju s vrtićem, ali mislim da se sudjeluje od 3.godine, tj. samo vrtić ne i jaslice..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Uh zvuči baš loše kad ovako pričaš.. Ali kažem vjerojatno samo izgleda loše, treba vremena da zacijeli. Sigurno će joj narasti novi nokat, možda on i pogura stari, tako je frendici bilo. Ona je lupila isto nezgodno prst i sve joj je popravilo i odvojio se nokat i onda je otpao kad je novi krenuo rasti.
Možda joj od mora brže zacijeli, meni rane brže cijele po ljeti. Jedino je sol velik iritans, G isto dobije točkice od soli i znoja. Ona je sva brižna bijela i osjetljiva..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Losa, zbilja mislis da nekog vec znas i onda skuzis da mu je ispao nokat 10 puta I to ni manje ni vise nego palac
Ja sam samo upala da dojavim da je upala u jaslice 🥳🥳🥳🥳🥳
Sutra čitam sve 😁
[/url
Loša 🤭🤭🤭🤭 prva osoba za koju čujem da je više od dvaput ostala bez nokta. Raspitaj se za Guinnessovu knjigu 🤭
Mikio nemoj ga toliko špricati kao što kažu cure pusti nek se suši.... odvratno izgleda al izgurat će ga mladi odispod. Ja sam kažiprst zalupila vratima pekare 😏😏😏 Otpao i narastao novi...gadno u početku al poslije ne boli. Nosila sam flaster jer je ružno izgledalo na ruci.
DeeDee bravo 👏👏
Mi isto još ni r od rezultata al ono nemam prevelike nade xD Treba veza ko da je ne znam šta a ne vrtić 🙈
Di nam Petra ?
Bokic curke😁
Deedee cestitam na jaslicamaaa🥳🥳 sad ce mala V jos vise uzivati, ti si jos uvijek na onom novom poslu? Si jos uvijek zadovoljna?
Losa me bas nasmijala 😂😂😂 ne znam ni ja nikoga kome je toliko puta otpao nokat
Mikio drzim fige da cim prije krene rast novi 🤒 kao sto kazu cure, desava se, proci ce i narasti novi.
Vidim da ste uzivali na morus lijepo🥰 a malena N sve vise na tatu lici🤭
Mrgud i ja sam isto "skrta" dati 400kn opet na sandalice 😏 brate mili, fkt su bezobrazni. Sandalicu nemas sta vidjeti.. prosle godine sam joj uzela na e cipelama Biomecanics, odlicne su bile i nosila ih cijelo ljeto.
Bas idem sad bacit oko na Zalando, zbog Losine dojave.
Zarica mi smo jos uvijek na broju 21😂
Njoj sam fakat malo obuce kupila, sa papucama mozda 6-7 komada od rodjenja.
---
Mama ide na vikend odmor🤭 solo sa prijateljicama.
Znaci jedva sam ovo docekala! 😇
E nije bila 2tj u vrticu, izgorila sam s njima sama do popodne. Bas sam osjetila burn out, idem se sad regenerirati i vratiti se fresh new 🌿
P.s. malac se pokrenuo nedavno, sjedi, vuce se vojnicki po podu, ide na sve cetiri noge samo kad se zeli ustati😏 nema sekunde mira, a niti ja.
Ona mu je pocela "otimati" igracke... "To je moje", i tako, fun life 🥺
Vracam se na posao za 2mj, bljuje mi se.
Losa 🤣🤣 za nokte... Ja kad sam na Zalando dobila tu obavijest kupila superfit spale za 95kn broj 25,26 i 27, njoj tenisice puna za jesen i superfit cipele za jesen/zimu. Lani sam slicne cipele superfit platila 460kn, sad 205kn. Kad tad ce joj biti dobre. Ja redovito kad nadem na tako dobroj akciji nešto da znam da bi joj se sviđalo kupim pod uvijetom da je nesto ne pre ljetno i ne pre zimsko. Do sad sam sve pogodila i sve je nosila osim jednih zbog boje, no sad sam naucila.
Ljetne sandale 400 kn ne dam. Toliko su i zimske. Isto joj prije par mjeseci na about you uzela od superfit sandale za 200 kn, za park, vrt i bauštelu si je odabrala neke od h&m za 80 kn nije htjela ni cut za neke druge i nek si ih nosi. Nisu ni tako lose platnene, lagane i mene. I svecane kao neke sa dale je isto odabrala od h&m te 4 feste ce biti joj sasvim ok.
Mikio vidim da cete se vi morat preselit na more ocito. Nadam se da ce ostat u svom krevetu sad i sama da odmorite.
Jastuk mi smo M uzeli od vitapura my first pillow. Bas ga voli. Isto je prije imala od ikee. Prilagodili smo ga jastucnici od ikea posteljine jer su nesto veci jastuci od tih navlaka tako da smo 1/3 punjenja izvadili mu i sad je taman.
Spava u pidzami kratkih i ljetnoj c&a vreci. Proseta uredno u njoj pol stana kad joj je u interesu, nekad glumi da ne moze pa se ko gusjenica vuce. Problem je jedino kad treba ici piskit po noci dok sve to skinemo
Damnarex uživaj u solo vikendu 🎊🎊
Moji su se jako otimali za igračke, ali pokušavamo Luki objasniti da dade seku neku drugu igračku ako želi njenu ili da priceka par sekundi da seka baci igračku. I doneeeekle funkcionira, svakim danom sve više..
Ja isto s tim cipelama nikako na zelenu granu.. Ide mi na živce i što isti proizvođač ima 100 modela i onda ništa ne mogu online naručiti nego moram ići u dućan.. Baš mi je tlaka s njima ići u dućane..
DeeDee bravo za vrtić 🎊
Mikio.. Držite se.. Bude mali zvrk brzo narastao 🥰
E Grizli, hvala za preporuku za jastuk, baš ga gledam ovih dana i vazem kupiti ili ne 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji