ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Svibanj 2022. 21:37

Moja se sad u toplicama kupala u kupacima, nikad se doma nije popiskila ni pokakala u kadu, al imali sko i pra pelena gaca pa smo kad su kupaci bili mokri to koristili. Dok jos nije bila odviknuta od pelene obavezno je imala te gace za kupanje.
    Gacice vam se najvise isplati kupiti online C&A ili H&M multipakove imaju i dodju dosta jeftinije nego u trgovinama. Ja sam M kupila i u Lidlu al oni imaju 86/92 i dosta su dubike bar mojoj pa joj prekrije gumica pupak i 9nda se zali da ju zulja. Ima i NKD tih malih gaca al one se dosta stisnu u susilici i jaka je gumica pa rekla bi da kad je napuhana ju stiscu tako da sko te maknuli. Od C&A su se meni osobno pokazale najbolje, mekane, gumica nije jaka al dovoljno cvrsta i nista im u susilici ne bude. Mi imamo 30 gacica i moram priznati da mi se prvo cinilo previse al sad mi ne taman dovoljno. Uvijek imam koje u rezervi u mom ruksaku, za vrtic moramo dat svaki dan 3 gaćice, u njenom su 2, u autu imam jedne 🤭... Ona recimo ako ju ne obrises dobro i ostane kap na gacicama hoce ih presvuc tako da moramo imam toga na tone da ne moram prat i peglad svaki dan. 
    Ona je nekoliko pari gacica sama birala na internetu kad sam kupovala i s njima smo krenule u odvikavanje prve dane i to je bio dozivljaj jer su to njene i pazi na njih uvijek kad ih obuce. Da je bar sve birala 🤭 jer tih 5 nikad ali nikad ne popiski ni najmanje.

Lavica27
    30. Svibanj 2022. 09:16

Ej cure,vidim da ste svi u gaćicama i odvikavanju. Eto i mene, zapravo sam trazi na tutu, a za 1. Rodjendan je dobio 10 pari gaca i 5 potkosulja pa smo spremni. Btw cijelo vrijeme tvrdim kako mu moram u shopping ljetne robe. Nesto mi preslgujem oramar i nadjem hrpetinu robe s etiketom sta ja dobio za rodjendan jos,🙈 Ja sam to skroz zaboravila 😂
    Inace moj obozava priustit iznenađenje u vidu goluba u tus kabini pa ja ga ne bi bez kupace pelene u bazen pustila,samo je na moru bez.
    Mikio kako prstic?
    Angelly ahahahaha. Moja kcer je davno protumačila da je dnevni ulozak pelena za mamu pa me na javnim mjestima ne propusti pitat imam pelenu 🙈😅

• Zarica
    30. Svibanj 2022. 20:47

Mi bili u stubickima na dva dana. Bas pogodak. Kak je vrijeme bilo nikakvo odustali bili od vikend mora pa se odlucili za ovo. Mali se tolko izgustao na bazenima. Vanjski mu je bio totalni sou. A kolko smo se gostili, bojim se stat na vagu, pogotovo sad jos uz te trudnicke kile🙈
    mikio, jeste vi to sad u Istri? Sve kaj smo gledali malo juznije vrijeme je bilo koma. Mozda se i prognoza promjenila. Super da je ipak tak dobro vrijeme. Mozda i bolje uz tak neku osvjezavajucu kisu koja ne ohladi more, nego ono kad przi neumoljivo.
    mrgud, nama su kroksice pogodak ispale. Ne ispadaju, nije se ni jednom poskliznuo i k tome mu se i svidjaju. No mi ih nosimo iskljucivo kad idemo na kupanje. Za setnju i ostalo ima drugu obucu. 

• Zarica
    31. Svibanj 2022. 01:22

Losa, imamo one klasicne crocse. Ove:

Cula sam da od nekih da im je znalo biti sklisko u njima za za klince, al ne znam kak jer ima iza ovaj dio sto se stavi na petu da ne moze ispadati stopalo. Pretpostavljam da noga moze skliznuti samo ako se uzme krivi broj ili ako ih ne obuces tako da postavis taj dio iza. Nama se super pokazalo, a i moji svi necaci ih nose i pokazale su im se super. Zato smo ih uzimali.
    Uzela sam i cizme za kisu crocsice i tolko su lagane, mali ih bas voli. Leti u njima. 
    mikio, uzeli smo neki unknown hotel u blizini jer je razlika u cijeni bila bas velika. Al Jezercica mi je inace isto supac za djecu.
    Mi smo bas bili gledali i te mobilne kucice u Rovinju dok smo trazili i  izgledalo je predobro na slikama. No mozda ima i vise tih kampova tamo. Na kraju smo se odlucili za sv. Filip i Jakov. Isto je razlika u cijeni bila znacajna. No nekak mi se bas zadnjih godina ide u Istru, a uvijek zavrsimo u Dalmaciji.

Simbalija
    31. Svibanj 2022. 08:16

Vrijeme u Slo je bilo koma, ali mi smo se provele za 5! Išle smo same i G je super društvo za putovanje.. Iako je dosta do Čateža. U polasku smo stale u Ljubljanu na moju omiljenu pizzu, iako nije što je nekad bila dok sam ja studirala. G je pojela skoro pola, ali je neka velika pa je meni bilo taman. U bazenima je uživala, nije uopće izašla van da je mogu presvući, bazeni su jako topli pa nije bilo hladno. Stavila sam joj i pelenu i kupaći,  ali rekla je da neće kakat u bazen i nije. Čatež je super za djecu,  baš je ogroman. Mi smo bile u hotelu koji je malo socijalistički, ali čisto ok. Doručak je u cijeni, a mogu se nadoplatiti i drugi obroci.
    U povratku smo stale u zoo, hvala Bogu nije padala kiša, ali je njihov zoo šumski što u prijevodu znači puno lokvica nakon kiše😁 tako da smo bile zamazane od glave do pete, ali ZOO je predivan. Postavili su hrpu stvari za klince od kako sam ja zadnji put bila, imaju ogromne šumske sprave i kućice za igru i neke velike lopte po kojima djeca skaču. Imaju i odlične trampoline! Ne moram ni reći zašto smo bile blatnjave kad su sve sprave bile mokre🙈 G je bila oduševljena, pogotovo majmunčićima, imaju bebu gorilu koja je predivna. Baš super vikend😊
    --
    Mikio prstić zvuči bolno, je li more išta pomoglo osim što se oteklina smanjila od pucanja?
    --
    A robicu imate super u primarku ako se zaletite, baš predivne majčice i hlačice za 2 do 5 eura. Pokupovala sam pola dječjeg odjela, a do ženskog nisam ni stigla jer smo morale krenuti doma 😐

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    31. Svibanj 2022. 09:49

Zarice mogu sklizat ako ima djete usku nogu. To se nama dogodilo iako je broj bio tako da su an knap joj u dužinu, kako ima uzasno usko stopalo nije imala fiksirano. Zato mi uvijek moramo gledat te sandale kojima se da stisnut svaki remencic. 
    Btw ima koja preporuku za neke uske modele tenisica platnenih? Frodo, Ciciban, Elephant, Puma, Nike, Fila... Sve presiroko a dobar broj. Jedino da joj uzmem 24 joj manje plese nogica unutra al to joj je kratko pa udara prsticima i to se buni naročito kad je duze u obuci. Dodjem u iskusenje da kupim papucice superfit da joj glume tenisice ovo ljeto,jer jedino to joj dobro po sirini. I neke znj sandale od h&m koje nisam bas da nosi cesto

• Zarica
    31. Svibanj 2022. 10:56

Grizli, da, valjda je to onda to. Mada moj ima prostora slijeva i zdesna u svoj obuci. U ovim cipelama/sandala kaj ima za ljeto to bas vidim.
    Simbalija, zvuci bas super super :) Mi vec dugo planiramo Ljubljanu jer nam je inace draga, a i rodbinu imamo tamo za posjetit. I ovaj vikend smo je isto razmatrali, al smo se na kraju ipak odlucili za toplice zbog prognoze... No bas se veselim da zoo odemo pogledat. I postojnsku jamu smo htjeli s njim obici. Mislim da je to sou za klince

mrgud_zg
    31. Svibanj 2022. 11:17

Mi smo bili na Cresu. U petak i subotu je vrijeme bilo super, a u nedjelju užas. U ponedjeljak smo otišli kod frendova u rijeku na druženje pa nam je bilo svejedno. Sve u svemu dobar vikend 😁
    Zarice ovakve obične kroksice je i moj nosio cijelo prošlo ljeto, i bile su mu super. Al ne znam di su ni koji broj. Pa bi morala ic s njim probat nove a to mi je tlaka. I isto bi mu uzela još jedne za "po gradu". Prošle godine je imao froddo al nisam sigurna da mi se da opet dat skoro 400 kn 🙄, pogledat ću u ccc i baby centru kaj ima. Ovaj tjedan je žuti tjedan u City a npr Frodo daje pišljivih 10% . Za u more moj ne nosi nikakve sandale, bos je i baš sam sretna zbog toga jer mislim da je to i najzdravije 
    Simbalija izlet zvuči baš super. Baš ću u 7 mj predložit mužu da jedan vikend da odemo do Ljubljane jer smo tek u 8 mj na go.

MaRe
    31. Svibanj 2022. 15:56

Vidim svi su iskoristili produženi vikend 🤗
    Mi smo u nedjelju išli za Viroviticu,imali obiteljsko okupljanje...mali je uživao,išao gledati patke i labude na baru, vozio se na traktoru,skakao po lokvama i trčao po kišici s kišobranom na sve strane 🤣🤣🤣 Al smo se dobro opremili tako da sam ga nekoliko puta presvukla i preobula xD
    .
    Nama odvikavanje ne ide nikako jer uopće ne želi blizu none ili wc školjke...sad kad smo po vani ga skinem u gaćice ali čim se popiški plače da mu obučem pelenu. Jedino prije kupanja traži i želi sjesti na školjku.
    .
    Mi krokse imamo za dvorište...najbolje su jer je vječno u zemlji,blatu itd. pa mi ih najlakše oprati.

Simbalija
    31. Svibanj 2022. 19:19

Mikio osobna da, osim za Veliku Britaniju i dalje zemlje za koje treba putovnica. Tipa Maldivi😁
    Ja se tek na granici sjetila da imam različito prezime od G i da mi možda treba punomoć za preko granice 🙈 ali to su očito ukinuli🤔 jedva su pogledali osobne,  slovenci su samo mahali da prođemo..
    Kako vam je lijepoooo na Brijunima🥰 ja sam bila baš davno tamo,  tad nije bilo ničeg.. Morat ću opet s G😊
    Ljubljana je predivna i centar i Tivoli i mostići i gornji grad, baš je zelena i čista. Jedino po ljeti zna biti ubitačno vruće, nešto kao ZG, bez zraka za udahnuti. A u ostatku godine bude dosta kiše.. Zato je i zelena😁 ee i super izgleda za St.Patricka, baš se potrude sve ukrasiti i masu irskih bendova pjeva u klubovima. Meni baš specijalan događaj,  samo se nije održavao zadnjih godina zbog korone..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.