ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    13. Svibanj 2022. 17:35

Ja izbjegavam kratke hlace zbog sunca. Majcu mu nemam srca dugu obuc, bas bude vruce. Al kak je krenulo jace sunce on bude crvenkast kada dodjem po njega u vrtic jer oni su doslovce cijelo vrijeme vani. Ujutro ih mi namazemo i nose kapicu, al mom malom nije to dovoljno. Nemaju praksu da ih oni u vrticu mazu nakon spavanja. Kak je to kod vas? Jel imate preporuku za kakvu kremu koja moze tolko izdrzat? 

Grizli
    13. Svibanj 2022. 21:25

Losa mi smo dobili nekoliko Zarinih hlacica. Neke tajice koje su onako kao krep papir materijal su uske gore. M je 98 dobar, sta je cudno. Dok klasicne hlace i tajice pliva u njima. Ja sam to rijesila na nacin da sam H&M tajice kupila online multipakove i u njima su uzi modeli bar ove sto sam ja dobila. I onda sam ih u susilici osusila i taman joj se gumica stisne. 🤷 Majice iz Zare joj ne pasu nikako njoj su preširoke i kratke. 
    M je proslo ljeto dosta toga kratkoga nosila 68 od godine prije 🤭 Ove godine su joj haljinice 80 tunike, a capri hlace su joj kratke uskr tajice. Po sirini joj sve dobro jer sad nema pelene pa ju ni ne zulja. Ostalo kupila hratko cise manje sve 92 jer to joj u sirinu najbolje pase.
    Zarice moja je jako svijetle puti i nama jedino daylong kids losion 50+ drzi cijeli dan. Ujutro ju namazem ruke, vrat,lice. Ima i sa manjim faktorima ako mislis da je vama 50 previse. Inace tu daylong za sebe ja koristim vec 10 godina, prije sam redovito bila reš pecena bas zato jer se nisam mazala vise puta dnevno. Dok tu nisam otkrila, izdrzi i cijeli dan kupanje u more, izdrazala je i cijeli dan u pustinji na + 45. Na poslu sam sad puno vremena vani i bez toga bi vila ko rak. Tako da sam i njoj uzela to. Bitno je samo namazat 15-tak minuta prije izlaganja suncu. 

• Zarica
    14. Svibanj 2022. 08:38

Grizli, ne postoji prevelik faktor za nas, ni mene ni njega. Bez obzira sto je vec i potamnio, opet preko toga ide crvenilo. Tak i meni bude, uvijek pocrvenim. E bas ti hvala, definitivno idemo odmah u nabavku to uzet pa probat s tim. Kod nas ni ne traze kremu jer je ne stavljaju, samo su nama rekli da ih obavezno prije vrtica namazemo. Znam da su ih u proslom vrticu oni mazali prije svakog izlaska.
    Mi danas imamo neku krizmu i ja sam skuzila da nema bas nista ljetno, a kamoli da je malo ljepse. Sve od proslogodisnje robe smo poklonili, a ovo sto ima sad je sve malo deblje. Pod hitno moramo u shopping

Valkris
    14. Svibanj 2022. 12:36

Mikio, ja im pustim crtić, i jednom i drugom ako su nemogući. On obično sam drži mobitel i gleda mirno ostatak puta. Ili mu ga okacim na onu zaštitu za sjedalo ispred. Ne vidim baš ništa loše da gleda tih 20 minuta crtić (20 minuta jer prvih sat i pol gleda van i komentira aute kamione itd, nabrajamo što vidimo).
    Moj se i izduzio i malo ubucio, ima malu skembicu 🥰 cipele 24, odjeća 92 ili 98,
    LOSA, uske modele sam mu kupovala u Lidlu je bilo. Ali sjećam se da je i Sinsay mu bio baš uzak oni manji brojevi. 

mrgud_zg
    14. Svibanj 2022. 13:14

Valkiris upravo sam vidjela tvoju lentu i šokirala se da vam je uskoro rockas 🥳
    Ja doslovno do prekjučer nisam doživjela da je došlo ljeto. Meni na poslu nikad nije vruće, tak mi je okrenut ured, ujutro u 7 kad idemo mu uvijek još nekaj gore obučem, a park u kvartu je u hladu. Ovaj vikend ostajemo doma i moram predložit svu robu, cipele, ajme muka mi je 🙈 
    Ja ću ove godine uzet opet alphanova kremu za sunce, tj razmišljam uzet mlijeko ove godine, isto ono od 0-3 g. Prošle god nam se ta krema super pokazala. On je fkt tamnoputi i nikad ne izgori, a svejedno sam ga mazala cijeli ljeto s faktorom 50. U vrtiću nam nitko nije ni spomenuo kremu za sunčanje. 
    Kaj se vožnje tice u 90% slučajeva on zaspe, bilo mu vrijeme za spavanje ili ne. Obično prvo čita, igra se s onim dječjim tabletom, i onda zaspe. S tim da se do sad svako putovanje vozio prema otraga. Okrenuli smo ga prošli mjesec prema napred jer smo imali neku situaciju i sad naravno više ne želi otraga a nismo u međuvremenu putovali nigdje pa ćemo vidjet kak će to bit. Mislim da ćemo onaj vikend kad se 30.5 spaja na more..

Simbalija
    14. Svibanj 2022. 16:21

Cure, kako su izgledali simptomi usta šaka stopalo? Ako je netko imao blaže simptome, jer ovo što vidim kad guglam je joj. Uglavnom, u četvrtak mi je teta rekla da kašljuca na spavanju i da ima neobičan osip u pelenskoj regiji. Ali kako G stalno ima neki osip nije im to bilo alarmantno. Ja sam je jučer pustila doma,  ima par točkica u pelenskoj regiji i dalje. Otišla je s mm na Rab jer ja imam predavanja i ujutro mi je javio da je po noći imala 37,7  i da odbija jesti, da u ustima ima par točkica. I onda sam se sjetila da je prošli tjedan (ali prije tjedan dana) imala takvih par točkica na jednoj ruci. I sad ne znam je li to to ili? Ne liči na ono što vidim na fotkama kad guglam..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    14. Svibanj 2022. 22:36

Ne znam,  ona je samo sinoć imala tu temperaturu i to je to. Sve što čitam je da prvo dođe temperatura pa onda osip,  a ona je te neke točkice imala prošli petak, i dalje ih ima u pelenskoj regiji. Moram vidjeti sa pedijatrom.. Jao,  stalno nešto.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Zarica
    15. Svibanj 2022. 01:34

Simbalija, vi se bas mucite s bolestinama. Nekak vas vec asociram s visokom temperaturom Mi smo isto imali usta sake stopala, al ne sjecam se vise skoro nicega. Meni isto nije bas tak zgledalo, al ispalo je da je to to.
    Drzim fige da prodje brzo. 

Valkris
    15. Svibanj 2022. 10:40

mrgud_zg

Valkiris upravo sam vidjela tvoju lentu i šokirala se da vam je uskoro rockas 🥳
    Ja doslovno do prekjučer nisam doživjela da je došlo ljeto. Meni na poslu nikad nije vruće, tak mi je okrenut ured, ujutro u 7 kad idemo mu uvijek još nekaj gore obučem, a park u kvartu je u hladu. Ovaj vikend ostajemo doma i moram predložit svu robu, cipele, ajme muka mi je 🙈
    Ja ću ove godine uzet opet alphanova kremu za sunce, tj razmišljam uzet mlijeko ove godine, isto ono od 0-3 g. Prošle god nam se ta krema super pokazala. On je fkt tamnoputi i nikad ne izgori, a svejedno sam ga mazala cijeli ljeto s faktorom 50. U vrtiću nam nitko nije ni spomenuo kremu za sunčanje.
    Kaj se vožnje tice u 90% slučajeva on zaspe, bilo mu vrijeme za spavanje ili ne. Obično prvo čita, igra se s onim dječjim tabletom, i onda zaspe. S tim da se do sad svako putovanje vozio prema otraga. Okrenuli smo ga prošli mjesec prema napred jer smo imali neku situaciju i sad naravno više ne želi otraga a nismo u međuvremenu putovali nigdje pa ćemo vidjet kak će to bit. Mislim da ćemo onaj vikend kad se 30.5 spaja na more..

Daaa, ni meni nije jasno da je već prošla godina 🙈🙈🙈
    Mi imamo od eucerina neku 50+, nismo izgorili, L je ko baustelac mali, ruke su mu tamne, a Le su šake potamnile 😬
    Mi smo prošle godine davali 10kn čini mi se za sunčane kreme u vrtiću pa su ih tete mazale, i to mi je skroz ok, pa ne možeš mi držati dijete na suncu bez kreme 🤷

mrgud_zg
    16. Svibanj 2022. 17:46

Kaj znači mikio za jedno mjesec dana očekujemo neki + 🙈🤭😈
    Vidiš kak je ona ostala bez problema, bravo N 🥳🥳

E kaj se tiče vremena, ja baš jutros opet razmišljala o toj dobi, bome u 7 je fkt prohladno. Al danas je mali ostao kod bake jer idu na more da ga se izgustaju, al sutra ću baš pričat s tetama..
    Simbalija kak je G? Nadam se da ipak nije šaka, usta.,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.