ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    17. Svibanj 2022. 22:26

DeeDee daylong kids 50+ losion. I ja ga kupila na Grizlinu preporuku
    mikio, od Holyplanta je al ide od godinu dana. Samo se doza povecava od 7 god.
    Damnarexx, preko 40 Bar je najgore proslo. Meni trbuh izrazito velik za razliku od prve trudnoce kad ga nisi imao kaj vidjet. Al ok sam, pokretna, obavljam sve kaj treba, idem na pilates... zasad ok. Samo me ove vrucine znaju satrat. Porodiljni pocinje za 2 tjedna, jedva cekam🎉🎉

Grizli
    18. Svibanj 2022. 07:50

Trazit cu od daylonga naknadu za preporuku kreme 😁😁... Meni je bila otkriće i ne bi ju mjenjala za nis. Jedino se nemojte zeznuz ko ja pa uzet sebi obicnu kremu jer se teze razmaze od tog losiona. 
    Damnarex kreme se obicno teze mazu tj gusce su od mlijeka i losiona, a ako pitas u sastavu razlike mislim da su kreme bogatije vise njeguju suhu kozu recimo.
    Evo i kod nas n3ka bolestima. Cijelu noc kuri izmedu 38-39, unatoc kupanju i cepicima svaka 3 sata. 😏

MaRe
    18. Svibanj 2022. 16:14

Mi se držimo hladovine al morat ću ipak uzet neku kremicu kad bazen krene 😁 I Pikosan (mislim da se tako zove) kad krvopije stignu. 
    .
    Bolesnima držimo fige da ozdrave 🤞

Grizli
    19. Svibanj 2022. 06:40

Zarice pa sta si ti vec 38 tt? 
    Mare meni ni debela hladovina ne pomogne, izgorim i zimi ako sam duze na suncu, ljeti nekad imam osjecaj da izgorim i dok sam u stanu koliko mi je koza osjetljiva.
    Kod nas "zanimljiva" situacija sa boleštinama... M ima anginu i šarlah. Bas smo sreckovici. Jučer pol dana se nasetavale od dr do labosa pa opet dr i tako u krug dok nisu skuzili sto je. Dio nalaza jos cekamo al je gotovo sigurno da su te dvije dijagnoze. I onda jos pored toga mi sestra javi da nam je netko prekjucer provalio u firmu, pa da pita dal sam sta cula ili vidila cudno dok sam bila ja tamo jer po kameri ispada da sam prestrasila lopova kad sam u prizemlju uzimala neke racune, otprilike se vrijeme poklapa a vidi se samo kako netko izlazi kroz prozor. A kako su to stare kuce u nizu fino je pobjegao preko susjednog krova koji je nizi. Ja nisam ni skuzila da je na katu prozor otvoren i gore uredi sve razbacano. Kao sta ne mozemo vidjeti kud je usla ta osoba, odnosno jedino kud je po kameri mogla uci je tokom jutra kroz vrata od vinarije zajedno sa grupom turista koje sam imala na degustaciji. Bas me krenulo ovaj tjedan...
    .
    Kako su ostali bolesni?

Simbalija
    19. Svibanj 2022. 09:08

Oh Grizli... Zvuči grozno i provala i bolest. Kako su skužili da je šarlah? Po nalazima? Testirali su je na streptokok? Mišica brižna, valjda će brzo proći. I dalje ima visoku temperaturu?
    U Ri je masu provala u stanove, i to baš prate određene zgrade i znaju ako netko ide doma za vikend ili na put i onda upadnu...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Damnarexx 🌺
    19. Svibanj 2022. 20:19

Dojava u Bipi je od danas pa do nedjelje -30% off na kreme za suncanje, i sprejeve(i tabletice) protiv komaraca.
    Upravo sam kupila Alphanova kremicu 50mL za 84kn🥳
    I da, malo se teze razmazuje ali mi nije to problem.
    Jedini "problem" je to da je fakat mala🤔 al ok, taman cu ju ovo ljeto potrositi.

Grizli ajmeeeee🤬 nadam se da nije preveliku stetu napravio? Grozno. Nadam se da cete otkriti tko je.
    A za malenu M 😥😥😥 neka brzo ozdravi.
    Evo, nama je E imala temp 7 dana! Sad je ok, jos kaslje i curi joj nos.
    A T je zakurio prekjucer, al samo smo dva puta( u dva dana)  skidali temp, nije prelazila preko 38.5 pa mislimo da su mozda zubici? 🤔 Uzasno ga muce. Dajem mu Osanit kuglice.

Valkris
    19. Svibanj 2022. 21:16

Grizli, užas... 
    Slušam svi nešto smrkavi, moji zdravi.. Sutra prvu rođendan curki reko taman ćemo proći bez smrkalja.. Kad ono.. Danas cendranje na najjače, kihanje, smrklji.. 😪😪

• Zarica
    19. Svibanj 2022. 21:37

Damnarex, znam da mi sve u toj Bipi uvijek bude skuplje i isla pogledat to mlijeko.Vidim da je na BioBio 79,90 redovna cijena. A ako je u spreju to je jos puno jeftinije na nekim online ljekarnama. Ne znam jesam dosad imala peh, al kaj god bi kupila u Bipi skuzim kasnije da je znatno skuplje nego drugdje i onda sam jednostavno odustala od nje:P 
    Grizli, porodiljni pocne 45 dana prije poroda Tak da nisam bas tak blizu:)
    Kak je M? Kakva je terapija za to, i simptomi?
    Jel bilo kakve stete kod provale?

Grizli
    19. Svibanj 2022. 21:51

Simbalija uueli joj nris bit ce do ponedjeljka gotov. 🙄 
    Al ima sve simptome... Osip po trupu i na pregibima,po licu crvenih mrljica, visoka temperatura, povracala par puta, grlo oteceno, ali bas sa bijelim naslagama i gnojno uz kašalj i zalila se da ju boli iza usiju kad guta nis nije htjela jest sto je za anginu karatktericno, dok je taj osip i bijeli jezik od sarlaha. Obe bolesti uzrokuje ista skupina streptokoka, a da stvar bude bolja zagnojio joj se prstic na nozi kraj noktica jer ga je prije par dana otkinula i bilo je malo crveno al sad je gnojno, dr vjere da je zbog tog streptokoka tako. 😏 Uglavnom slabo jede traži samo tekuce i neutralne okuse, al srecom temp joj ne prelazi 37.5 danas. 
    Zarice vidiš kako sam zaboravila kad pocinje porodiljni 🤭😵‍💫😁 
    A steta je al ne pretjerana, vise mi je neugodan osjecaj.  Nije nesto se usrecio kod nas, mi radimo 95% prometa karticama ili placanjem na racun. Vise mi je sto je porazbio neke stvari. A one 0rave vrijednosti kao instrument i neka skupa oprema sva sreca nezna sto je pa nista nije dirao.

Damnarexx 🌺
    19. Svibanj 2022. 22:37

Je, slazem se za Bipu. Nekoc sam voljela tamo kupovati dok nisam shvatila koliko su skuplji.
    Aaaaali, ovaj put sam super prosla. Nisam kremu nigdje nasla za manje od 100kn. Tako da je moja kupovina bila uspjesna✨
    Grizli ajde makar nije strasno sto se tice provale, al opet vjerujem, grozno iskustvo i osjecaj.
    U Zgu trenutno haraju vodene kozice i rota.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.