Mikio oni su najbolji kad nas nema blizu. Bravo za N, i uvedi to 1 mjesecno pa makar ostala doma spavat🙈. Ako te ova Mrgud nije sad zacoprala 😁.
Mi smo u subotu napravili veliku festu kao za moj rođendan,al je bilo hrpa djece na kraju je mm dosao na ideju i iznajmio ogromnog napuhanca za skakanje sa toboganom i brdo balona. Znaci ja bolju festu odavno nisam imala. M je u 14.30 pocela ludovat sa drustvom i do 21 mi nismo skoro ni znali da imamo djete. Sama je jela za stolom sa klincima,bila je najmlađa, išla u wc, obuvala se... Bas sve. Mi smo ostali u soku kad smo u jednom trenu služili da 2 sata nismo culi maaaammmmaaaa ja bi,trebam, hoćeš...
Mame sa iskustvom... Koliko tjedana,mjeseci ili cega vec je normalno da djete koje je skinulo pelenu se popiski kad je full fokusirano na nesto? M se tu i tamo zna desiti da se popiski, ali iskljucivo kad se smiri i zadubi u nesto najcesce Cocomelon crtic ili puzzle. Skuzi doslovno vec kad se popiski da nije reagirala. Tetama je to kao normalno kao i u snu ako im se dogodi, al nekako neznam do kad je to normalno. Nije da imam problema s time nego neznam kako njoj objesniti da je to normalno, jer ona bude tako prenerazema i tuzna i pocne plakat ko da cemo joj kozu oguliti, a nikad nismo niti se ljutili niti u bilo kojem losem kontekstu to komentirali.
Btw kod nas tete isto nece mazat djecu u vrticu nego moraju doc namazani, danas saznali da se od 2 djece roditelji ne slazu s time da se djeca mazu sa kremama jer su otrovne, toksicne i štetne itd..., jer zive ljudi u nekom svom svijetu, pa su tete nas zamolile da ih mi mazemo prije dolaska u vrtic obavezno, a nas par cija djeca su ko skuta bijela su rekli da ce voditi racuna da su ta djeca u hladu kad god je to moguce. Naravno djeca tih roditelja su toliko tamnoputa da ce teze izgoriti i zato si to mogu dozvoliti taj stav.
Kaj znači mikio za jedno mjesec dana očekujemo neki + 🙈🤭😈
E a nisam skuzila ovo s vremenom i da je u 7 prohladno, o cemu ces pricat s tetama?
mikio, pa super za provod :D A sjecam se da ste jednom vec ostavljali N s tvojom mamom i isto je N bila super tada. Ocito vas voli malo zezati:)
Grizli, kaj onda tete ne mazu klince nego su zamolile vas jer ta dva roditelja misle da su kreme toksicne? Pa to mi je isto bezveze. Ako je inace pravilo u vrticu da ih tete mazu trebale su tako i nastavit, a ovima rec da slobodno cuvaju djecu doma pod svojim uvjetima. Bez kreme na sunce svaki dan, pa to je fkt opasno. A kreme za sunce se preporucuju i crncima. Nebi mogla gledat kak se nezasticeni prze na suncu. Podsjeca me na temu cjepiva
Super za festu, bas se cini da je bila ludnica :D Kaj se tice piskenja, meni se cini da tu i tam moze pobjec i za godinu dana od sad, a kamoli sad (al realno nemam iskustva :D) Inace vele da je najbolje kad se popiski ne odreagirat nikak, rec nesto tipa 'nema veze, svima se desi, sad cemo se presvuci' i to je to.
Mikio zvuči sjajno izlazak😊 super da ste odmorili napokon😊
-
G nema osip više, ali ful kašlje. Pedijatar nas je naručio za prekosutra jer eto ima previše bolesnih, a ona nema temperaturu. Kaže da sve hara na svijetu pa da ne bi ulazio u to što joj je. Ona ne spava od kašlja pa je grozno grintava.. Ja ne spavam od nje i tako. Ludilo.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalija, mozda glup savjet al nama je fakat sirup islandskog lisaja znao brzo i efikasno pomoc. Tek smo nedavno probali s njim umirit taj nocni kasalj i nisam mogla vjerovat kolko brzo rijesava stvar.
Evo i nas bolesnih 😁
Ona kuri vec 7.dan kaze ped da je to normalno. U vrticu su pobrali neku virozubi svi joj dolaze sa istim simptomima. Temp i gusi se u kaslju.
Preksinoc smo i ali prvo kupanje u 3 ujutro 🥺 skidanje temp. Imala je 40.3
A maleni "samo kaslje" i curile im potoci iz nosa😑
Ajd nisu dugo bilo bolesni, 2.5mj pa im oprastam 😁
Bas je izazovan period kad su oboje bolesni... Jako tesko. Petak 13ti mi je bio najgori dan otkako imamo dvoje djece. Skoro sjela i plakala od muke. Eto, enough said.
.
Sto se tice krema, ja pojma nemam za nas vrtic, bas moram kupit. Di ima za kupit Alphanova? U obicnim ljekarnama? Probala bi s njom ove god.
Sebi cu neku iz DMa, i jos si moram kupit za lice Solar od Skintegre, dobar mi je bio prosle god☀️
Sarsica jeste imali krstenje? 😁 📷
Mene su uzeli 11.06 za fotkanje u nasoj crkvi na kvartu🙃 prvi put cu taj dogadjaj fotkati pa sam malo u tremi🤭
Mikio mi kad putujemo, kod nas je iza ludnica😂 vidjela si nedavno na IGu, on vecinom zaspi, a ona brblja. Jos se nije desilo da sam joj palila videe, al da je grozna onda bih. Sve za mir u autu.
A za more cemo opet putovati oko 3,4 ujutro..jer imamo oko 4h do tamo.
Trebali bi oboje spavati. I ja skupa a njima🙊
Mozda glupo pitanje, ali koja je razlika izmedju mlijeka i kreme sa zastitnim faktorom?
Meni je alphanova grozna jer mrzim te koje se ne daju razmazati iako znam da su sve mineralne takve. Ali kad imam punu minutu dok ne popizdi onda mi je bolje imat neku drugu kremu, tako da sam opet nabavila Avene 50+. Uzela sam i jednu za vrtić pa nek se mažu i druga djeca jer je teta rekla da nemaju krema ove godine😐
Sirup imam neki od prošli put (koji je bio nedavno), mislim da je sljez. Moram ga naći.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Forum me odjavio🙈
Damnarex zvuči baš jao.. Nadam se da ćete brzo biti bolje.. Sigurno je grozno kad su tako mali oboje bolesni. Meni je G izuzetno cendrava, ne znam što bih da imam bebu😔
Sretno na fotkanju!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
I mene i V je lani spasila Grizlina preporuka za kremu, sad sam zatiltala ali čim se sjetim kako se zove naručujem, ona bijela sa žutim čepom, 50 faktor, nedavno ste je mislim spominjale 🙈🙈😅
Inače i kod nas neka boleština, kaže pedijatrica da je klasična proljetna alergija u kombinaciji s upalom grla 🤔
Već tjednima kiše i malo kašlje ali kao ništa strašno, u nedjelju na ponedjeljak je to bilo užas i počela se žalit da je jako boli grlo. Jučer su joj i oči bile onako, alergijske:Da a navečer je dobila temp 38,2 i danas cijeli dan ima 38. Dobili smo neki sirup za alergiju i antibiotik za grlo. Prestala je kihat i smirilo se curenje nosa, ali kašlje stravično, promukla je i ne sviđa mi se kako zvuči dok diše. A slušala ju je ful dugo i kaže da su pluća skroz čista..
Da, ja isto ne znam kako bi ishendlala i bebu, pogotovo kad je bolesna 😳😳😳
Damnarex super za prvi job i bravo 💪💪💪🤞
Nismo dugo imali vožnju preko dva sata, ne znam ni ja kako će to izgledat kad bude, sad je u fazi da joj je sve dosadno. Evo danas gleda crtiće pol dana jer je sve što ne uključuje trampolin ili igranje s curama u ulici dosadno a ja apsolutno nemam kapaciteta, takav dan, jebiga.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji