ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Svibanj 2022. 21:39

mikio, to sto ja pisem cipelice zapravo mislim na sandale, odnosno poluotvorene cipelice. Trebale bi bit za cijelo ljeto. Isto smo gledali da su prsti zatvoreni. Tenisice  nismo jos nikad kupili, a nekak ni ne planiramo. 

DeeDee
    06. Svibanj 2022. 22:18

Mi isto ovaj tjedan bile u šopingu jer je prerasla svu živu obuću, isto na kraju završile u Frodu jer nam je ortoped rekao da bi trebala nositi puno mekšu obuću (imala je neke žnj iz Deichmanna na pregledu) pa sam joj odlučila uzeti barefoot pa da vidimo. Malo mi je oko zasuzilo na kasi ali ako će pomoći.. nadam se samo da ih neće prerasti u mjesec dana 😅
    Uglavnom, broj 26 tako da Zarice, ne znaš ti šta je lopata 🤣🤣🤣
    Iako po onom mjerenju u trgovini mi je rekla da je između 26 i 27, ali u 27 mi je doslovno prst stao iza njene noge.
    A bajkine papučice i čizmice za kišu su joj 25 sad nove 🤷🏼‍♀️

[/url

• Zarica
    06. Svibanj 2022. 23:00

DeeDee, 26 Jos mi taj Froddo stvarno izgleda kao da ima vece kalupe. Kak to da ste bili kod ortopeda?

Simbalija
    06. Svibanj 2022. 23:23

DeeDee zašto vam je to rekao? Ima neki problem sa stopalom? 26 😲
    Mi smo bili lani u studenom, ništa nam nije savjetovala što da kupimo,  rekla je da oni to isprave do treće godine, a ako ne da dođemo na kontrolu. G je jedna nogica išla unutra, sad je puno bolje iako ja još primjetim da neobično hoda. Ona je na broju 25.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    07. Svibanj 2022. 08:38

Ma sva je velika, jučer smo se vagali i mjerili bezveze, ima 16kg i 95cm je visoka 🙈
    Mislila sam da sam tipkala, bježi joj ta desna nogica na unutra dosta jako pa sam na sistematskom s 2 god bila nažicala uputnicu za ortopeda. Bili smo pred jedno dva tjedna, kao sve je ok i trebalo bi se samo riješiti ali preporuka je da je što više bosa po neravnom terenu i da nosi čim mekše cipele. Nismo ni vježbe dobili 🤷🏼‍♀️

[/url

• Zarica
    07. Svibanj 2022. 11:25

Losa, od nas ste pak skoro 10cm veci, a imamo isto kila Svima su ocito nogice narasle:) Damnarexx  jeste vi prerasli 21? 
    Kolko sam skuzila generalno je savjet da imaju meksu obucu da im se nogica moze razvijat, da se ne oblikuje po cipeli. Osim za djecu kaj im bas trebaju ortopedske.
    Netko me pitao jel sve spremno za bebu, nista nije spremno Nismo ni sobu jos za malog sredili da ga prebacimo, to je sad u tijeku.

Damnarexx 🌺
    07. Svibanj 2022. 23:07

Zarica mislim da jesmo. Bajka papucice su joj na knap, moram po nove. Razmisljam i za vrtic joj isto te uzeti.
    A tocno kolko je teska i visoka, ne znam.
    Ima oko 11.5kg, nosi 92 robicu. Nesto malo 86.
    A buraz ima 10kg 🤭
    Deedee i simbalija vi imate fkt velike cure👶🏻🙂

Lavica27
    08. Svibanj 2022. 21:36

Prikljucujemo se klubu velikih, 95 visok i oko 16kg🙈 mi smo cisti 98, sve 92 mu je 3/4😂😂😂 
    Tri puta mi je glupi forum izbrisao tekst pa mi se Neda nadugo🙈 N nesto kaslje suho i bas je promukao, cekam da vidim hoce li to prehodati ili Ce se zakomplicirati. A bas sam se jucer hvalila kako nije bio bolestan od 12.mjeseca... I da, sretan vam Majcin dan! 🎉 Pridruzujem se ekipi koja se na dane ne snalazi i osjeca krajnje nesposobno,takav je bio moj tjedan, radila debelo prekovremeno, nit stigla skuhati, od vesa sam komotno bunkere mogla raditi...al eto prodje i to. 
    E i da,ostala mi je u glavi neka prepiska oko e knjiga i online tečajeva. Nisam prozvana ali sam se osjecala prozvanom,mozda grijesim. Nisam nigdje rekla da da je to losa stvar niti mislim da sa brojem djece postajes tolko kompetentan da si nadisao literaturu za odgoj,samo ja osobno biram upaliti Netflix kad napokon stignem do slobodnog vremena umjesto citati literaturu o odgoju. Zadnji put sam je citala 2021. Na putu do Dubrovnika bez djece u autu. I mozda sam zato losija majka al sam si poslozila da je bitnije da sam ja nekad odmornija nego da si dajem jos jedan to do na listu koji dozivljavam kao to do.  To sam ja i moje iskustvo. Mogla bi biti bolja, al idem svojim tempom. 

Simbalija
    08. Svibanj 2022. 22:02

Lavice ne misli nitko da je netko lošija majka jer ne čita literaturu o odgoju,  kao što ne bih nikad mislila da je netko lošiji čovjek jer ne čita knjige bilo kojeg žanra. Pa svatko voli svoje vrijeme provoditi na svoj način.
    N je isto veliiiki,  G je uvijek bila na višim percentilima, samo je sad dugo na istoj kilaži, ima 95cm i 14kg. Izgubila je više od pola kile nedavno dok je rotu imala.. Isto je na 98, nešto i 104, obuća 24, nešto 25.
    --
    Sretan majčin dan drage žene❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Angelly
    09. Svibanj 2022. 09:02

Ja moram priznati da sam vise "tim" Lavica i da radije upalim Netflix 😂 procitala sam Danski odgoj recimo...i bude meni to fora al ono sto me zivcira je da se vecina bazira na pretpostavci da imate dobro dijete...tipa... povezujuce roditeljstvo i kazu nemojte se derati i kaznjavati nego kao treba pricat...e a sta ako ja pricam i pricam i pricam i on drami i dalje, ne slusa, baca se i udara brata po glavi, i nist od tog zen stanja njemu ne pomaze...onda mora po meni ipak ic neka jaca artiljerija...a to nigdje ne pise jer mi se cini da je u dosta tih knjiga pretpostavka da imate razumno dijete 😂 a kad lupi tantrum razum je sve samo ne prisutan... mislim karikiram malo. Mada podrzavam svako citanje knjige 😎 to mi sad malo fali, al doci ce opet vrijeme i za to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.