ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    20. Svibanj 2022. 22:16

Losa ti imas 35 jelda? Tebe zamisljam kao onako ozbiljnu, stalozenu i sredjenu zensku 🙃

Damnarexx 🌺
    20. Svibanj 2022. 22:18

Valkris a daaaj😂😂 i ti me jos pokopas😂
    P.s. Lorena je ispod 30.
    Zeno gdje si?

• Zarica
    20. Svibanj 2022. 23:33

Mene moje bore zivciraju Nisam nikad koristila bas kremice ili pretjerano pazila na lice. Sad razmisljam da uvedem neku tu hijeluronsku kremu. Inace 31. Pa svi smo tu negdje.
    Za hepatitis sam cula kao da hara hepatitis E, sto se kao dugo nije dogodilo. Iskreno nemam pojma kaj je istina, nisam znala nit da postoji E. Mi zasad svi zdravi i tak se nadam da ce tako i ostat iduca 2 tjedna do mora. Fakat vec dugo nismo bolesni. Od ozujka mislim.
    Ja sam isto dvaput prebolila koronu sad u trudnoci. Bila sam kod kardiologa pa mi je zena rekla da se dosta ljudi stanje nikad ne vrati na staro i objasnila sve razloge kojih se naravno ne sjecam, no meni se sve vratilo u normalu. Imam srece. Nisam nista posebno koristila osim pande koju i dalje pijem na pola redovito i trudnickih standardnih vitamina. 

Lavica27
    21. Svibanj 2022. 07:52

Hej hej ko je star? Tridesete su najbolje😂😂 Da mi je ova pamet i one godine fijuuu...
    Mrgud cestitke na krstenju!! 
    Damnarexx nisam stigla komentirati, sretno s fotkanjem,l
    Koliko vidim, odlicno ti ide i nemoj se podcjenjivati s cijenom 😘
    I Petre nema dugo🤔

Lavica27
    21. Svibanj 2022. 07:53

Ah da, apropo starosti, jucer sam bila na masaži pa mi je kozmetičarka radila maderoterapiju lica, bas za tu dehidriranost, blistavost tena i smanjenje bora. Ocekivanja su mi da cu izgledati kao da mi je 15😂😂

Grizli
    21. Svibanj 2022. 10:57

Ajme koja tema... Bore, pomlađivanje,stare... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 Ja imam 36, a iskreno dok nisam isla kupiti svijecice za tortu nisam uopce registrirala koliko godina imam. I da su to vec kao ozbiljne godine. Stajala u Tediju kod svijecica i isla na kalkulator izracunat dal sam dobro izbrojala godine si jer mi se cinilo previse. 🤣🤭 A torta na zmaja mi je bila bas u skladu sa godinama. 
    Imam bore, ne izgledam kao prije 10 godina, ali svaku boru ponosomo nosim. Muzu sam i dalje zgodna, maloj sam najbolja, sebi sam sasvim ok, a za druge me briga. Al skuzim da starim kad me kole leđa, kad ne mogu vise radit neke ludorije koje sam prije, a i nekako mi sve vise se svidaju duze haljine 🤭... 
    Lavice a zasto si 2 tjedna bila doma 🤨 kad si imala sarlah? Nama dr rekla da je zarazna bila 3 dana prije pojave simptoma i 24 sata od početka uzimanja antibiotika i da ako bude ok u ponedjeljak moze natrag u vrtic. Cak joj se i osipa i plikovi lijepo povlace, mazem ju mixom.
    I hvala za komentare za to kad se M popiski. Mi ne radimo nikakve drame, kazem ok idemo se presvuci i skupa stavimo susiti robu i to je to. Al ona neke pute toliko bude razočarna da neutjecno place.🤷 Valjda ce ju proc ta faza. 
    Valkris sretan 1. rođendan!
    Mrgud čestitke na krstenju!

Simbalija
    21. Svibanj 2022. 10:58

Damnarex nisam nikad pila kolagen,  misliš da pomaže imunitetu?
    Ali imam cijeli set svega i svačega,  od imunoglukana, bio stratha, cink, jod, selen, c vitamin.. Samo ne trpam naravno sve odjednom u sebe, a i trebala bih poraditi na prehrani..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    23. Svibanj 2022. 15:21

Cure, nije pitanje vezano za djecu 😁 al jel ima možda netko preporuku za privatnog dermatologa? Trebala bi jedan madež otic pregledat, preko socijalnog sam dobila neke termine u 10.mjesecu 🙄

• Zarica
    23. Svibanj 2022. 18:28

mrgud, ne znam jel ti mozes i u domove zdravlja na zapadu? imas na vrapcu dermatologicu kod koje se moze bez narucivanja. Treba se doc sto ranije i ona uzima po redu kak ljudi ostave dokumente. U jednom trenu izadje, pokupi sve i tak proziva kroz dan. Ja sam zadnji put bila doslovce cijeli dan cekala jer sam u startu cekala pred krivim vratima, a medju prvima usla u dom zdravlja Tak da to je super ako zelis odmah i preko hzzoa. To je Dom zdravlja, mislim da je adresa Vrabecak 2. Ja bila prije cca dve godine tad zadnji put pa bi valjalo i provjerit jel jos uvijek isti sistem.
    Sto se tice privatnika, bila sam samo u jednoj losoj poliklinici tak da nemam preporuku:D

Simbalija
    24. Svibanj 2022. 11:23

Oh Mikio,  zvuči grozno 😔 nadam se da će se brzo oporaviti,  maloj djeci sve brže zarasta i zacjeljuje. 
    --
    Nama u vrtiću su svi pokošeni, jučer kad sam išla po G je teta rekla da je bilo više teta nego djece..  Možda ipak ovi silni sirupi pomažu pa joj je brže prošlo. Samo da opet nešto ne pokupi.. Ja i dalje kašljem, sad je već mokri kašalj.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.