ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    20. Svibanj 2022. 07:38

Valkris sretan 1. Rodjendan curki💗💗
    Mrgud krstitke🤔?
    Joj Grizli pa bas koma 😕 Sarlah sam ja imala u 1. Srednje i sjecam se da sam dva tjedna lezala doma i da mi nitko nije htio dolazit jer je zarazno i to mi je bilo 1st world problem🙈 Iz ne znam kog razloga, od tad,kad pijem vodu me dan danas svrbi u usima😂🙈🙈🙈 Zelim joj brzo ozdravljenje 😘 Za provalu je bas taj ruzan osjecaj da te netko motrio ili dirao po tvome ☹️ 
    Inace i moji kaslju uzasno,ja to cak povezujem s ovim pretoplim vremenom pa klima i slicno jer sam i ja u banani, grlo me pece danima, curi nos, kasljem.
    Ja sam uzela od Olivala djecji 50faktor mineralnu, njima za vrtic. Ok mi je za sad. 
    Grizli davno si pitala, al normalno ti je ovo za pisanje. Kci mi nema pelene vec 3 godine pa joj zna pobjec. Jednom u 5-6mjeseci u noci, nekad u igri,jako rijetko al desi se. Ne pridajem paznju, kazem da je sve ok i idemo se presvuc. 

Simbalija
    20. Svibanj 2022. 07:59

Mi bili kod pedijatra,  rekao je da ne vidi ništa. Kako sam pretpostavila, nema osip, zakašlje se samo tu i tamo. Je li moguće da taj ŠUS traje kraće kod neke djece? Možda je njoj stvarno bio neki neidentificirani osip po guzi i da sam ja zabrijala da je pokupila. Iako mi čudno da su svi ostali doma zbog toga, a da ona nije pokupila 🤔 uglavnom ja kašljem ko da nema sutra, onaj iritantni suhi kašalj kad ne možeš prestati. Poludit ću sa svojim imunitetom.
    --
    Valkris nadam se da nije ništa ozbiljno! Neka brzo ozdrave..
    --
    Bipa meni bude super samo za pelene 2+1, iako nemaju velikih pakovanja već neko vrijeme.. I eventualno make-up kad je 30%, ako mi nešto treba, a ne da mi se naručiti sa nozina ili lijepahr. Ostatak sve kupujem u dm-u.
    --
    Losa nisam antikremaš😁 ali rijetko se mažem jer sam crna,  rijetko gorim, i ne da mi se. Znam da nije pametno i da pogotovo lice brže ostari kada se ne maže faktor.. Ali zato je G bijela ko sir i moram je mazati visokim faktorom, doduše nije nikad izgorila niti malo. Tipa sad kad su u vrtiću, a nisam je namazala jer sam senilna baba.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    20. Svibanj 2022. 10:27

Valkris sretan rođendan!! 🥳🥳❤️
    --
    Mikio ja sam od korone češće bolesna nego G,  imala sam više puta gripu, crijevnu virozu, upalu sinusa, bezbroj upala grla.
    Sad su mi opet otečeni krajnici, grlo crveno i kašljem.
    Pijem svašta nešto i jedem voće i povrće, ali eto. Barem nemam temperaturu 😁 ako znate neki super buster javite.
    Tebi je isto korona dosta toga zeznula.. Sad čitam da ovi hepatitisi haraju zbog korone (neki tvrde i od cjepiva)... Samo se nadam da me neće na jesen primorati na booster dozu cjepiva.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Angelly
    20. Svibanj 2022. 14:16

Anitkremaš 🤣 znaci umirem na ovo, al ja ko i Simbalija se ne mazem bas nesto jer fakat brzo pocrnim i zapravo se ne sjecam uopce kad sam pocrvenila jer izgorila nisam nikad. I rekla bih da mi lice dost mlado izgleda jer u zadnje mi vrijeme ekipa dolazi s komentarom a vidi mlade mame (mlada mama od 34 god 😂)
    Valkiris pa sretan veliki prvi 🥳🥳

Damnarexx 🌺
    20. Svibanj 2022. 15:42

Valkris sreeetan rodjendan malenoj L! Kao da se jucer rodila 🥰🥰 curka velika.
    Jel hoda? 😁
    Angelly stvarno imas 34 😳 
    Simbalija joj bas vas je uhvatilo. Nadam se da ces naci nesto korisno za sebe. Jesi probala sa kolagenom mozda?

mrgud_zg
    20. Svibanj 2022. 19:23

Hello hello 😁
    Valkiris sretan rockas curki 🥳🥳
    Svim bolesnima brzo ozdravljenje 🤞 mrgud isto zadnjih dana kasljao ko lud, al nije dobio temp pa se nadam da je to gotovo 
    Grizli suosjećam za provalu. Užas. Nama su doma prije par godina provalili i bez obzira kaj nisu puno toga uzeli, znam taj odvratni osjećaj da ti je netko bio doma i kopao i dirao stvari 🤮😬😫
    Mi prošli vikend napokon krstili dijete 🤭 u najužem krugu ljudi tak da nam je bilo baš lijepo. Doslovno sam se dogovorila za slikanje s jednom curom dan ranije nego je damnarexx objavila da slika, bilo mi baš krivo a nisam mogla otkazati 🙈

Angelly
    20. Svibanj 2022. 20:45

Damnarexx znaci i ti mi das koju god manje 🤭 vidis mi planiramo s malcem krstitke tam 9mj, pocetak 10. Mozda nam mozes slozit neku ponudu za fotosesion 😊 mi zenske se trebamo podrzavat 😎

Angelly
    20. Svibanj 2022. 21:42

Ahahahah imam 34 al osjecam se mladje i daleko od groba 🤣🤣 bas sam se nasmijala a smijeh pomladjuje kaj ne 🤪 da se jos mrdnem koji korak od groba 🤭

Damnarexx 🌺
    20. Svibanj 2022. 22:14

Losa joj ne😂😂
    Nego Angelly izgleda bas mlado pa sam se zacudila 🤭 al ipak pobjedu u toj kategoriji ipak nosim ja 😑
    Angelly ako budem free taj vikend, zasto ne 😁 ja sam, garantiram, najpovoljnija u gradu🤪

Valkris
    20. Svibanj 2022. 22:16

Hvala cure ♥️♥️ i meni je ko da se jučer rodila 🙈🙈
    Da, šta nismo sve preko 30 osim Damnarex pa smo zato za nju babe jednom nogom u grobu 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.