mikio, ja uzimam sundance 50, a na moru kad zaglibim bez kreme kajgod mi dodje pod ruku
mrgud, pa ne kuzim jesu meni rekli krivo il kaj. Mi nista ne mjenjamo. Iskusni jel znate?
Angelly Mislim da je Damnarex bila imala situaciju da kao radi 3 mj al je isla krajem jednog mjeseca na posao i otisla na porodiljni pocetkom tog kao 3.mj. Bitno da imas kao 3 place bez obzira za koliko dana si u mjesecu bio zaposlen. Al najbolje ti provjeriti sa hzzo. Glupo da ti propadne. A prekinut pa nastaviti mozes.
Ja cu ostata vjerna daylong kids losion 50+ za sunce, a za komarce nisam pametna ako uspijem nabaviti iz Italije sprej kao lani onda njega jer je i za krpelje. Moja je sa vrticem svaki dan u sumu najmanje od 9 do 11.30. jucer su grlili masline i hrastove 🙈
Za hranu mi joj vise nis ne ogranicavamo niti branimo probala je sve sto redovito jedemo i sto hoce dobije. Grickalice i slatkisi su i dalje na mj3stu di moze uzet sama neke dane hoce i bombone i čokolade i lizu i sladoled i kekse... A vecinom ce rađe uzet jagode nego slatkise. Bili na rođendanu i pored 5 kolaca i torte ona pita mm jel smijem ja uzet jagode. Koje su btw bile samo dekoracija na torti. Na kraju joj teta skinula samo te jagode i to s gustom pojela. Al je zato dan poslije trazila tatu da idu u McDonald's na meso i igracku, a poslije pojela malu vrecicu cipsa sa tartufima. 🙄 Uglavnom sve smeće od hrane, al nemam sta prigovoriti mm ni njoj jer to je bio jedan dan nece umrijet niti ce joj past kruna s glave.
Kod nas ne treba nositi ponovo nista za vrtic. Njih ostaje samo 4 u skupini 😥. Nadam se da nova ekipica ce biti jednako divna kao ova.
Nego ima koja kakvu preporuku za fritezu? Klasicnu sa uljem. Moj uvijet je da nije prevelika, da je cetvrtastog/kockastog oblika i da ne kosta bogatstvo. Treba mi doslovno za par puta godisnje. Ona na vruc zrak mi nije se pokazala dobra za to sto mi treba.
Ma mislim ja ak radim 1 dan u 6.mj onda dobim placu za taj dan jel...ugl zvala sam ravnatelja panje reko da mozda ni necu morat tak...al on je smotan pa moram jos dog da sve napisano vidim da ne bi poslije bilo nismo znali jel 😏
mrgud, evo zvala i ja opet vrtic pa mi rekli da sam krivo polovila, ne treba se ni kod nas prijavljivat za vec upisane. Al ipak moram ponovo printat knjizicu cjepljenja.
Grizli, kak to da ostaje samo cetvero
Zarica kod nas u skupini ostaje samo dvoje ili troje jer su svi preselili djecu u druge vrtiće. Rijeka je lani nakon upisa shvatila da imaju 300 djece ispod crte pa su otvarali dodatne skupine, mi smo isto dobili opciju dosta udaljenu od stana. I sad sam morala ponovno predati prvo dokumentaciju da nastavi ići u taj isti vrtić, a onda cjelokupnu dokumentaciju za novi vrtić - onaj bliže nama. U kojem će ponovno imati prilagodbu na jesen par tjedana ako upadne. Ali Rijeka je specifična🙈
Nedavno sam baš čitala da se u nekom gradu u RH djecu svake godine ispiše pa ponovno provodi upis i ponovno roditelji moraju strepiti ako će dobiti mjesto. Znači nigdje logike.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Annika tu sam...samo čitam navečer prije spavanja pa komentiram u glavi i dok dođem do kraja čitanja ode tema 🤣🤣 ili mislim da sam komentirala a zapravo ne vidim komentar 🙈
Kako napreduje kuća? Vidim M po starome.
.
Kasnim pa ću zahvatit što se sjetim.
Lavice apartman izgleda odlično a za onaj poklon sam umrla od smijeha. Meni su prije smetali ti komentari al sad me briga...sama sam si kriva što izgledam kako izgledam jer sam lijena vježbati. Noge su mi smršavile,dupeta ni nema al zato trbuh i gornji dio tijela mi je koma. To jedino vježbom mogu riješiti al eto lijena sam sama da vježbam doma a dok se ne zaposlim nemam para za teretanu il tak nešto 🙄
.
Kod nas sutra kreću upisi u vrtić,isto preko e građana ali ako tako ne budemo mogli možemo osobno odnijeti papire. Ja se iskreno nadam da će nekim čudom biti mjesta i da će ga primiti jer mi dosta kuće. Sad se divim onim ženama što su doma s djecom i to ne jednim nego više njih...svi misle kad si kod kuće da ladiš jaja cijeli dan a zapravo većinu dana provedem na nogama radeći okolo i opet se ništa ne vidi 😏
.
Knjige o odgoju i slično nisam čitala jer me ne zanimaju pretjerano....kosa mi se digne na glavi kad vidim njihove primjere....kao što je mislim Angelly rekla, lako njima mlatit praznu slamu s mirnim djetetom al ako mu ja kažem ne jednom,dvaput,pet puta mirno i lijepo i on i dalje po svom normalno da ću x put viknuti.
Angelly i meni je negdje ostalo u uhu da bi trebale biti 3 plaće za taj prekid.. najbolje vidjeti s hzzo i to dvaput jer oni isto obično kažu jedno pa drugo. Mislim da je jednom žena na šalteru ispred mene bila i bunila se jer je išla s porodiljnog na porodiljni il tako nešto a između je imala 2 mj što nije bilo dovoljno za full naknadu.
.
Moj isto brljavi s hranom al ako kućna vaga ne laže ima 16kg, za cm nisam sigurna zadnji put je bilo 92cm...ali on meni uvijek djeluje sitno 🤭🤭 Izrastao je pa mi je mršaviji.
Slatkiši su i dostupni i nedostupni...na stolu uvijek ima čokolade ili bonbona al to mu se ne sviđa....jede bananko i one Confetino bonbončiće a ostalo mora mama da se ne baci 🤣🤣🤣
Tv i crtići se vrte od 0-24 jer čak iako on spava muž i ja gledamo Spužvu Boba ili Mr Beana itd 🤣 Tablet dobije cca sat,nekad i dva na dan i to kad #nemajka treba malo predaha ili ako radim nešto di ga ne mogu imati na oku. Ali većinom on pogleda koji crtić i nastavi dalje svojim putem...i za to ko i sve ostalo ima koncentraciju vinske mušice 🤣
Netko je ovdje pisao za prirodni plastelin od tijesta...ak se koja sjeti pls recept. A je sad uživancija kad nešto mijesim da i njemu dam...moji mu kupili onaj stol i stolice iz Lidla (zakon su) i tu si sjedne i mijesi. Danas pola sata nisam ni znala za njega 🤭
Zarini modeli su sigurno za broj manji, barem ovo što mi imamo, ali imaš i šire i uže modele. Mi imamo odjeću koja super izgleda nakon 100pranja i neku koja izgleda kao krpa nakon jednog pranja. Valjda sve ovisi o tome koliko je star materijal. Možda da naručiš pa vrati ako vidiš da su široki modeli.
--
Tablet isto nemamo, na mobitel joj jedino pokažem fotke i njene videe, za crtiće je isključivo tv, ali kako nas nema doma jer je lijepo vrijeme stoji ugašen. Drugi ljudi (čitaj djeca) joj znaju pokazivati videe, pjesmice na mobitelu i voli pogledati, ali u pravilu mene ne davi s tim.
--
E za vožnju autom, a vozimo se skoro svaki petak za Rab i vraćamo nedjeljom (računaj 2h do trajekta+20min trajekt+20min do kuće), je potpuno drugačije ako idemo svi ili ako idemo samo nas dve. Ako ide mm, obično sjedim iza i onda gnjavi, ali uglavnom slušamo cd (ententini), skupa pjevamo, jedemo smoki, nekad čitamo. Zapravo nemam ništa pripremljeno za zabavu jer prečesto putujemo pa nam je postalo rutina. Ne spava skoro pa nikad jer joj nije vrijeme spavanja (idemo poslije posla). Ponekad nabrajamo što vidimo kroz prozor, skine tene i čarape pa joj ja hvatam nogice, uglavnom ona blebeće nešto svoje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja sam bas nedavno kupila par majci u Zari na snizenjima. Meni to sve djeluje vece nego drugdje Imam i nekih hlaca nasljedjenih i one su mi sire. Mozda sam naletila na modele takve.
Kaj se auta tice njemu vise ne treba neka zabava kao prije, dobro to podnosi, gelda okolo... Nekad pustamo pjesmice, al vise jer je nama fora :) Vjerujem da ce i za more biti tako ok uz koju pauzu
LoSa ja sam vec danas svog u kratkim poslala u vrtic 😅😂 imamo 5min do vrtica a vec u 9 je bilo jako toplo kod nas.
Mi isto otkako je topli smo puno vani i uopce ne gleda tv, to cuvam za kisu i bolesti 🤭 na mobu pogleda koju sliku na min dvije a tablet ne koristi isto
Sortiraj odgovore
Najstariji