ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    31. Siječanj 2022. 12:35

Zarice, mikio pa to je upravo sto sam i htjela rec, mozda se nisam najbolje izrazila 🤷🏻‍♀️ Svaka obitelj ima svoja neka nazovimo pravila i naravno da nece biti jednako vazne iste stvari meni ili vama... No ono sto je bitno je postivanje pravila koja postavi odrasla osoba/roditelj/odgajatelj/ucitelj ... A ovo mikio sto si navela za slusanje vani, nemoj gledati svaku situaciju zasebno... Jer ovak kako napises (naravno karikiram) ispada ma nije mi bitno doma kak se ponasa (moze me ne slusat, radit po svom, mi cemo se prilagoditi njoj) ali zelim da me vani slusa... To je, po mom misljenju nemoguce. Ocekujes da ona vani bude jedno dijete a doma drugo.
    I te ustupke koje radis doma, moras raditi na nacin da tebi odgovara i bude prihvatljivo a njoj jasno postaviti granicu o cemu ona smije odlucivati a o cemu ne. Ne pametujem, imam dijete koje je prilagodljivo svemu i imam jedno koje kontrira u svemu. Dani su ispunjeni frustracijama ponekad, sto njegovim sto mojim, no, za primjer dajem zbog ove tvoje zabrinutosti ponasanja vani, odlazak u Zg, voznja tramvajem i ponasanje u gradu je bilo savrseno. Zelim ti reci da kuzim sto je zahtjevno dijete i kuzim s kojim izazovima se susreces (mislim da su samo na drugim poljima od mojih) no granice su jaaaakooo bitne i njima potrebne. Vec sam ti rekla da pozrtvovniju mamu od tebe nisam "upoznala" i znas da ti masu puta kazem da stvari koje ti "zrtvujes" za nju i njeno zadovoljstvo ja nebi nikada, no moras se ponekad zapitati jesu li stvarno svi ustupci koje radis dobri za nju dugorocno a naravno i za tebe.
    E sad ste mi dale razmisljat o maskarama 🙈🤔

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    31. Siječanj 2022. 13:07

Ima u Tediju, ali očito ne u Ri, tj.ima za veću djecu,  možda su se probrale ove za bebe/todlere. Ja bih htjela neku životinju, ili nešto fora,  gusjenicu, cvijet, a ne princeze i faking Elzu . 😐 Čak bi i dinosaura uzela samo ne Elzu, to mi je baš dosadno. A uopće nisam kreativna da bih išla sama izrađivati,  mogu nekog duha od plahte izmisliti 😏
    Što se tiče objašnjavanja,  mojoj se zbilja može svašta na "lijepo" objasniti, ali kad je uhvati žuta minuta nikakve "Tanja"  i Ranko Rajović metode ne pale. I onda važem koliko mi je u tom trenutku ta granica bitna i potrebna, znam da nije dobro biti nedosljedan, ali valjda i moji živci imaju neku cijenu. Ja sam stvarno tvrd i tvrdoglav orah, ali u nekim danima imam 0 energije za borbu.
    I najviše me izbaci iz takta naravno kad kasnimo, jer ona ne kuži pojam vremena,  a ja naprosto mrzim kasniti ili vani kad krene tantrumirati, ne zato jer su ljudi već me iskreno strah da ne odleti pod auto ili se ne ozljedi. Onda je utrpam u auto i doma, i to izgleda ko borba sa divovskom lignjom jer se ona bori rukama i nogama da ne sjedne u sjedalicu i naravno vrišti/plače,  ali ja je držim čvrsto i uguram. Nije neka metoda povezujućeg roditeljstva, ali je metoda za preživjeti i doći doma.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    31. Siječanj 2022. 13:26

Simbalija u Kiku u Opatiji imaš pčele i bubamare. 
    Mi smo naslijedili hrpetinu robe za maškare  za djecu od frendice koja je ful aktivna pa i mala s njom, ako želiš mogu ti nešto posudit. Nisam detaljno gledala ali poznavajući nju, nisu princeze. Znam da ima Vikinga, ja Viti nekad stavim tu kapu nevezano za maškare 🤭

[/url

Simbalija
    31. Siječanj 2022. 13:32

DeeDee hvala ti!  Javim se ako ne nađem ništa❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

• Hani
    31. Siječanj 2022. 14:09

Ja cu vjerojatno smisliti neki kostim u zadnji čas, iskoristiti nešto što imam po kuci. Isto obici familiju malo i to je to.

Grizli
    31. Siječanj 2022. 20:33

Zenske jel nasala koja negdje igracke ta kupanje koje nisu plasticne nego gumene, a da neamju onu rupu u sredini kroz koju ulazi voda. Tih smo već 20 promjenili jer s vremenom dođu očajne i nekako mi se cini da voda ostaje pa da se samo skupljaju bakterije i strsh me da ne dođe plijesan. 
    Hani kad vadis betu? Jesi ponavljala test poslije? 

Simbalija
    31. Siječanj 2022. 21:03

Nabavila sam sa njuškala maske bubamare i psa dalmatinera, zadovoljna sam😁
    Igračke za kadu sam pobacala, gledala sam video gdje je beba štrcnula vodu iz patke sebi u oko (a bila je puna plijesni) i dobila neku gadnu infekciju. Odmah su sve otišle u kantu. Sad se igra sa onim čašicama plastičnim za slaganje iz Ikee. Mislim da su 20kn. 😁 Tj. najčešće se ne igra uopće jer u zadnje vrijeme imamo kupanja na nogama bez kadice.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Angelly
    31. Siječanj 2022. 21:10

Mi imamo gumene bez rupe, u baby centru uzeli jos davno. Kao set di su dupini,zabice,rakovi i kornjace 😁

MaRe
    31. Siječanj 2022. 22:40

Ja sam gumene patke kupila u Intersparu...to sam jos dok sam trudna bila citala kak ne smiju imat rupu pa sam gledala kod kupovine. Ima velike i male patkice.
    I mama mu je neke zivotinjice kupila isto bez rupe al se ne sjecam gdje je uzela. Isto se igra vise s casama al to samo kod mojih jer mi imamo tuš tako da ne prakticiram kupanje pa valjda kak je prohodao 😁 

• Inna12
    01. Veljača 2022. 09:16

Ja NEVJERUJEEEEEEEEM ALI MORALA SAM I PETI DA ZADNJI POTROSIM E SAD AKO I OVO NIJE PLUSINA MOGU SE OBJESIT
    https://ibb.co/MRz9Zf9 [ibb.co] 
    https://ibb.co/mX4JtG4 [ibb.co] 
    https://ibb.co/Kb48Kv7 [ibb.co] 
    https://ibb.co/JR75PMs [ibb.co] 
    https://ibb.co/nfNt4C2 [ibb.co] 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.