ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Veljača 2022. 22:24

Mikio rekla bi da pedi ne govori tocno. Pogledaj si prvi pregled pedijatrijski derma na listi cekanja od hzzo. Imas za 37 dana u kbc sestre milosrdnice. Fantaziraju ti pedijatri bi ja rekla. Najbolje nazvat pa  njih pitat. Pedi traži uputnicu sam da ne napise u koju kliniku/bolnicu ides pa mozes s njom di oces. Ja redovito tako sebi pa di dobim prvi termin. Na toj stranici provjeria, jedino ne dobijes putne troskove al mislim da tebi u Zg neznam dal uopce daju ako igdje idete. Drugo kod nas funkcionira tako da te stave na listu i ako neko otkaze zovu sa te liste pacjente da ne cekaju mjesecima, a opet da ne ostaju termini ne iskoristeni. Sada se puno termina otkazuje.
    .
    Igracke sam spremila pa ako jednom bude drugo djete ce imati ako vjerujem da cemo i onda neke maknut i kupiti nove. Cak i neke one knjige za malene sam maknula jer ih je samo unistavala. Robu dosta toga ostavila iako znam da ima drugo da bi opet sumanuto kupovala ko i sad, a dio sam se teskog srca odvojila al ajde makla sam ono sto mi nije bilo drago ili sto me zibciralo peglat, dugo se susilo, nije mi se sviđalo izgledom i slicno. Cipele sve dajem ca ili bacam, misljenja sam da obucu je najbolje kupovat novu svakom djetetu. 

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2022. 00:34

Jedva sam vas procitala 😁
    Hani 🤞🤞
    Zarica cestitam na trudnoci! Nadam se da je i dalje sve okej ✨
    Annika drago mi je radi kuce! 🥳🥳
    .
    I mi smo svi prebolili koronu pred cca 10 dana.
    Mm donio, i svih zarazio. Meni je fkt bilo blago, njega cijepljenog i par ljudi iz familije je jace ulovilo. E sad... 🤷
    Prijateljica mi javlja jucer da je opet pozitivna. Treci put, vec je cetvrti dan i nije joj bolje. Takodjer, cjepljena. Ne znam sto vise misliti i svemu tome, samo zelim da nam je ovo zadnja Covid godina..
    Opcenito, godina kao godina  bas mi je lose krenula.
    Gotova sam sa negativom😁
    .
    Inace mi smo generalno okej, malcu je svaki mjesec nesto😪 al je bas dobro, milo i divno djetesce🙃
    A ova gospodjica E je presla u vecu grupu sa djecom 2+ do sad je bila sa malima, 1+ 
    Lose spava po noci i dalje...tu i tamo nocni teror i tako...nije nam dosadno.. to nikako😂
    Bolje je spavala do prvog rodjendana.
    .
    Kad smo kod toga, slavimo u pon 🌺✨ ne mogu vjerovati da nam "bebe" imaju vec dvije godine 😍 kao da smo ih jucer iscekivale...
    #nemajka nema nikakve ideje kako cu i sta cu za taj rodjendan😵 satralo me💆

Simbalija
    04. Veljača 2022. 08:06

Ajme nisam pogledala za kremu, danas ću 🥺 sorry,  nisam uopće došla do nje. Poslije vrtića smo išli kod mojih i zadržali se, došli doma,  stavila je u kadu dok napravim večeru za mm,  onda je gospođa opet večerala i stavila je spavat i zaspala s njom 🙈 probudila sam se u 3 razmišljajući da nisam kosu oprala i onda sam se budila svakih 15 minuta razmišljajući o faking kosi. Ujutro je vrištala na sve, ne znam koji vrag, nije se htjela dignuti,  pa nije htjela pelenu skinuti, pa nije htjela kroasan jer sam joj ga ja dala a ne tata, pa joj nije odgovarala majica jer je bijela, pa je htjela druge tene, pa je plakala jer sam uzela rozu glumicu za kosu. Znači skoro sam sjela pored nje i plakala od muke. A meni je danas ekstra loše, mislim da sam upala u hipertireozu, srce mi lupa 120 na sat (imam onaj sat za mjeriti), vrti mi se, mučno mi je. Ili sam baš jako meteropatična s obzirom na jugo vani.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    04. Veljača 2022. 10:34

Nakon kaj su svi moji prebolili mi smo skuzili da su svi koji su vec imali koronu ovaj put prosli bez ikakvih problema, neki cak i potpuno asimptomatski. Mi koji je nismo jos imali smo imali temperature, povracnja ili nesto slicno gripi.
    Damnarexx, kaj nije E isla u neki vrtic gdje je bio mix djece dosta starijih i mladjih. I to u nekoj manjoj grupi od cca 5 do 8 djece. Znam da mi je bio zanimljiv sistem, al sam mozda krivo zapamtila. A jel sada onda s drugom djecom? Ili tetama? Mozda joj je i to tesko palo. Kod nas s grupom s kojom si krenuo ostajes zauvijek...
    Losa, pa to je fakat vijest :) Koji preokret. Moj je bas poceo preferirati tjesteninu, krumpir i tako neke stvari. Al uvalimo mu nekako svasta.
    Moj mali je isto postao jako tvrdoglav i svojeglav. Nekako što je bistriji to je nekak i cvrsci i tezi za okrenut vodu na nas mlin. Tete u vrticu su vec vise puta nam rekle da ne slusa. One to kao kroz salu, al znam ja kak to zgleda. I ovaj tjedan je opet u fazi da nece u vrtic. Dere se da ne zeli uc, bjezi u drugim smjerovima, pa se ne zeli skinut i drame...

Simbalija
    04. Veljača 2022. 20:07

Krema za gljivice se zove Travocort.
    --
    Ja sam zakuhala na 39, jupiii 😔

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

• Hani
    05. Veljača 2022. 09:47

Simbalija, kak si?

Grizli
    05. Veljača 2022. 11:08

Hani samo sam dosla na brzinu vidit potpis tvoj 😍😍🤞🤞 vidim beta je 👍👍!
    Bolesnima da sto prije ozdrave! Ja se osjecam nekako nikako. 

Simbalija
    05. Veljača 2022. 11:40

Uh loše, mislim da je gripa.  Iznenada velika temp i bolovi u mišićima, bez snage sam totalno, apetit 0.  Takve simptome sam imala prilikom zadnje gripe 2012.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Zarica
    05. Veljača 2022. 19:25

Hani, nis ne kuzim te tvoje potpise al kad sam vidla dva pingvina mislila sam da su mozda blizanci Drzim fige da se nastave dobre vijesti :)
    Simbalija, meni je tako bilo s koronom nedavno.
    Evo mi upravo kupujemo nova kolica, napokon mogu hitit ova sva izgazena. 

MaRe
    05. Veljača 2022. 21:07

Losa, Simbalija brz oporavak...mogla bi biti gripa...i on vlada okolo.
    .
    Mene kosti bole ko da imam sto godina...noge,ruke,leđa....uzas. Jucer sam vadila krv pa cu u pon vidjeti nalazi sta kazu...nikako da ozdravim do kraja...stalno se neka prehlada/upala vuče.
    .
    Hani isto ne kuzim potpis..al vidim da beta raste....samo nek nastavi 🤞🤞🤞 Isto sam pomislila na dvojke...al i na njih 8...kazem nznm protumaciti lentu 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.