Hani 🤞🤞🤞
Annika svaka čast. Ne znam kak si živa još. Meni mrgud opet u lošoj fazi spavanja i ja sam doslovno na rubu da poludim 😫
Nakon ovih priča o igračkama za kupanje sam se usrala živa i išla razrezati jednu. Al fakat im nije niš 🙈 sad bazen dal' bi bacila ostale il' ne 🤣
Anikka, čestitke za kucicu☺️☺️, hvaalaa Bogu da je 6 dana trajalo, iako imate jos posla. Nasa gradnja je trajala godinu dana i isto svaki dan nakuhavanje 2 obroka, 5 x kava za njih 14, daj sok, vode, pa se zaigraju sa pivom, a ja sama s dvoje djece, muž vani😄😄,, zato mi je sad sve smiješno kad pomislim da mi je neki dan težak zbog online nastave, škole za obje ili malene.. Iako i sad nešto gradimo, ali sve je to ništa naspram tih godinu dana.. Tako da izdrži, nemoj poludjeti.. Vjeruj mi da ćeš se jednog dana smijati ovom vremenu 💚💚🥳🥳
Hani, sretno ☺️☺️
Mrgud_zg, tebe Mrgudic bas zeza s tim spavanjem 💛bit ce bolje, ne može vječno to trajati💛
Nadam se da su bolesni puno bolje💚💚
Mikio, a da jednostavno rodis novu bebu, pa te N vise nece zezati🥰🥳
Annika super za kućicu! 😊😊😊 Mi smo isto u adaptaciji neke kuće za odmor i apsolutno katastrofalno je boriti se sa radnicima.. Znači koliko oni pive mogu popiti to je nezamislivo. Mm se bori s njima, ali već je na rubu živaca..
--
G je grozno spavala, prvo sam zaključila da će zakuhati jer kad se probudi 93749 puta najčešće zakuha do jutra, ali nije.. Probudila se cendrava, ali ok. Ja sam isto bila cendrava jer mi se spavalo. Možda joj isto petice idu, nisam ni pogledala, zadnji zubi su joj izrasli prije godinu dana..
--
Isto nas muče brojevi tena/papuča. Uglavnom je na 24, neke 25 ima. A pojedine 25 su joj ooooogromne. Ne znam, ne kužim.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija ma to s tim brojevima je kaos, V nosi od 24 do 26 doslovno. Bez isprobavanja nema kupovine u našem slučaju definitivno.. i ove 26 koje ima su malo manje od drugih koje su 25 🤷🏼♀️
[/url
Annika i Beba svaka cast al otkako sam rodila M ako imamo radnike uvijek dogovaramo cijenu bez gableca (i uvjerili se vise puta da su to njihove sheme kako da uzicaju jos love jer njima gazda da dnevnicu u koju je ukljucena hrana naravno), alkohol ponudim tek kad spreme alat i kazu da su za taj dan gotovi. Kuham kavu ujutro obavezno, kad vidim da imaju pauzu uvijek pitam dal da kuham jos kave. Uz kavu eventualno ako imam ponudim neki kolac za vrijemw te pauze. Sokove i mineralnu uvijek iznesem. A zivim na selu gdje je navika da im se kuha i da im je gajba pive na dohvat ruke... E jbg, kod nas nije i onda smo skuzili kad smo pricali sa gazdom jedne gradjevinske firme da to uopce ne utjece na cijenu dogovorenu s njim jer je u dnevnice uracunat i gablec. Tak da dobro pazit kaj se dogovara cure...
Druga stvar je kad mm okupi svoju ekipicu pa mi napravimo onda druzenje usput pa nakuhavam... Al kad nekome platim, ne kuham mu sigurno 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Ja cure moram reći da su radnici bili za 10. Taj naš plac je baš na vjetrometini i stvarno su se ljudi posmrzavali tako da su oni eventualno popili koju rakijicu samo da se malo ugriju, inače ne piju ništa. A oni su na placu bili od ranog jutra do 5,6 i na terenu su, prvi put ovdje tako da bi ljudi posije večere otisli u smjestaj i srušili se u krevet. Prije dolaska ovdje su prebolili koronu, trebaš ti raditi 10 sati takav posao tako iscrpljen. A moj tata je isto vječito bio na terenu i znam kako mu je bilo, puno to znači da dobiješ topli napitak ili obrok. Tako da mislim LoSa da ti nema šta biti neugodno, druga je to situacija. Imali smo i mi firmu iz susjednog mjestq za temelje, muž im je odnio sokove i kavu, uzeo kekse ili nesto slano ako su htjeli i to je to.
[iimg]
Firma za montažu je iz Srbije i u ugovoren je naš smještaj i obroci, to sam već pisala ali vjerovatno ste zaboravile. Pa nisam bas toliko luda da ih inače tako gostim
[iimg]
Annika totalno sam to zaboravila da si pisala 🙈... Bitno da ste zadovoljni i bas mi je drago da ste sve blize cilju 😉
url=https://lilypie.com][/url
I ja prvi put cujem da se majstorima kuha Valjda je tak obicaj u manjim mjestima.
Losa, a da si nadjes tetu cistacicu? Ja imam zenu koja mi svaka 2 tjedna ocisti cijeli stan tip top, wc, kupaonu, sobe, kuhinju izvana izglanca cijelu. Nemam pojma kaj bi bez nje. Doslovce s wcima i generalkama nemam posla. Uvijek naravno ima redovnog ciscenja, al ovo mi fakat znaci sve. Trazili smo dugo tetu od povjerenja, naletili par puta na krivu osobu i na kraju nasli ovu s kojom smo preprezadovoljni.
Ja bas mastam o kuci. Isto volim bit u kvartu, al dok se nisam zaposlila zivila sam sa svojima u kuci s vrtom i vocnjakom i to mi nitko nemre zamjenit. Kolko god da je bila trosna Travica oko kuce, mir, zelenilo, jooooj:) S klincima jos bolje, mislim da ce tvojima mikio bit super:)
Mi isto dogovaramo uvijek radnike bez obroka, al ovo sto Annika kaze ako su tako ugovorili onda je logicno, nije bas praksa da ono iz hira mislim da nitko normalan ne bi ovako jer nema sto raditi nakuhavao ekipi. Cak i radnici u vinogradima kad dodju ako imaju marendu to progovaraju jedan bi jedno drugi drugo pa im se ohladi pa im preslano/neslano... Ako nemaju marendu 30 kuna vise dobiju i mi mirni. Doduse nama su se kupovne marende bile pokazale jeftinije. Annika sretno i da sta peije završe radovi da odahnes bar minimum.
Ok znaci nisam luda sta se brojeva tice... E sad imate kakav prijedlog gdje pokloniti ili prodat za neku malu lovu tebe prerasle cipele. Dio podijelila onih manjih brojeva, al osobe kojima sam dava su se pokazale malo pokvarene, jer kad smo pitali dal zele kao da da super ce im doc jer imaju 3 djecice male, da bi kasnije te cipele prodavale po FB i to još našoj susjedi prodali, a nama ni hvala nisu rekli. Mislim da znam da su te novce potrosili na djecu da kupe nove recimo ne bi imala problema s time, al djeca hodaju u razgazenim, unistenim i obuci 20x jadnijoj od one ato sam im dala. A ja im dala zbilja puno papuca, cipela, bajkinih papucica sve brojeve 18-22, sve ortopedske i kvalitetna obuca, nosena, al nista unisteno ni iznoseno obzirom da M od svakog broja uvijek ima bar 4 komada obuce za van i 2 papucice.
Pa eto ako koja zeli ili ima nekoga kome... Broj je 23 cipele superfit i puma, jos se mogu nositi, a jedne su i za ljeto sandale. Patike i te sandalice kao su cak muski modeli. I papučice od borova koje su za visok rist pa su M padale s nogice tako da ni nije nosila nego samo probala par puta.
Sortiraj odgovore
Najstariji