ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Veljača 2022. 09:27

Ma mi smo dobili tih gumenih svakakvih pa bi ja svakih mjesec dana jednog bacila i drugu u opticaj stavila. Ona kad se kupa voli se brckat s time. Jos se kupa u kadici kad se kupa 2x tjedno ostalo je tusiranje samo al nekad i za to trazi patkicu, barku nesto za društvo. Sa casama je bio problem jer nije htjela onda van nego bi po sat vremena pretakala pa smo to spremili za more. Ajde hvala na info bas cemo potraziti.
    Inace cure ako trazite lagane kapice za ljeto preporuka nasa je buff marama iz intersporta. Mi smo prosle godine imali jednu posuđenu al smo je morali vratiti. Inace dođe oko 230kn al trenutno na web shop od intersporta imaju ih u outletu na akciji po 69 kn. Brzo se suse, imaju mali silter koji stit oci, nema veze ako se smoci u moru a iza je traka za zatezanje pa može duze djetet nositi. Ovu sto sam M narucila moze ona al mogu i ja nagurat na glavu. Ne pokriva im usi sto je mojoj bitno jer mrzi kad joj je nesto na pol usiju kao sto silterice inace budu. E da unutra je plava na bube razne, a izvana crvena, moze se nositi na obe strane. Pa ako kome treba 😊. https://www.intersport.hr/buff-cap-baby-sweetest-aqua-pink-djecja-kapa-261984

DeeDee
    01. Veljača 2022. 09:44

Simbalija super 😁
    Grizli tnx za info za kapu, ja sam lani gledala baš to ali mi je puna cijena jako preskupa 
    .
    Mi smo kadicu davno izbacili iz opticaja, kupa se u normalnoj kadi, naravno vode joj stavim tek toliko da može brćkat. U biti se igra spužvom za pranje najviše, fora joj je raditi pjenu. gumene sam isto redovito mijenjala ali od kad sam vidjela taj članak sam sve izbacila. Ima obične plastične posudice

[/url

• Zarica
    01. Veljača 2022. 10:03

i ja sam vidla taj clanak, al nisam jos izbacila te s rupom, mali ih voli pa odgadjam. Ne znam zasto ih rade uopce s rupom kad moze i bez. 
    Grizli, ne znam jesam tupava il kaj al ne mogu promjeniti boju kape. Ili je samo jedna boja? Isto ima tamo neka tablica velicina al da to ignoriram, ovo je univerzalna velicina jel?

• Zarica
    01. Veljača 2022. 10:12

Ma nema veze, narucila sam na kraju ovu, ok mi je boja.

Grizli
    01. Veljača 2022. 10:30

Zarice sorry dok ja vidim poruke. Moramo se igrat bolnice i stavljale smo pandu na perirarot (respirator) pa kuzis teska situacija ne mogu surfat. 😂 Uglavnom ta kapa ima 2 lica moze se koristiti obostrano vani je to nesto crvenkasto unutra plava sa bubicama raznim. Lani smo i I ali neku koja je jedna strana bila roza druga zelena. Velicina je univerzalna jer kazem ima tu trakicu i da se stegnut. Meni M ima opseg glave 47cm a stane i meni koja imam 54cm.
    Od tamo smo narucili i kacigu za biciklu isto su na akciji sad pa se full isplate. Dođe jako brzo ja u subotu narucila cim sam vidila akciju

annika
    01. Veljača 2022. 10:38

Cure moje, mašem vam svima🤗 
    Mališanima sa zakašnjenjem želim sretne rodjendane od srca 
    Ja vas jednostavno nisam stizala ni čitati jer su naši majstori došli i podigli kuću. Ja sam kuhala tri obroka svaki dan- jednostavno nam je bilo preskupo a i vremenski neodgovarajuće naručivati im hranu tako da sam navečer padala s nogu od umora a M i dalje do 2 ujutro ne spava, po danu isto jako rijetko, veći klinci škola online. 
    Montažna kuća je podignuta za 6 dana- u petak nam stižu stolar i limari i opet me čeka kuhanje. Kad zatopli fasada i žbuka unutra i opet majstori. Mi sad rjesavamo struju, vodu, grijanje. Presretna i preumorna.                                           jučer udarim prst na nozi, poplavio, ne mogu stati na njega.
    M je zdrav ali stvarno mi je više dosta s tim nespavanjem a i nejelom.
    Ja prvi put čujem kako su te rupice na igračkama liše a zapravo skroz logično. M se u kadi igra sa šamponima i gelovima😁
    Bolesnicima želim bez oporavak

[iimg]

DeeDee
    01. Veljača 2022. 10:45

Annika 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
    Baš mi je drago da si se javila, neki dan sam pitala za tebe baš. Super da kuća brzo napreduje i da ste zdravi. Nadam se da će napokon počet spavati, možda čeka novu kuću da se naspava kao čovjek 🤭
    Sretno! ❤️

[/url

Grizli
    01. Veljača 2022. 11:57

Annika ajme zeno cestitam ti na toj snazi! Ne spavas, nakuhavas i sve odrađujes... Tocno me sram dođe kad procitam tako neki post a ja se osjecam ko pregazena od toga sta sam doma sa M u izolaciji 🙄. Nadam se da ce bar M pocet jest i spavat,super da je zdrav.
    Mikio koje sandale i tenisice tocno? Da ne vrebamo iste 😜🙈... Koji broj N nosi.
    Neznam dal se to samo meni cini ili je moguce. M sad ima 23 sve, papuce superfit 23 joj onako skoro pa male, uskoro ce 24.al zato cipele i tenisice sve koje ima 24 su toliko joj ogromne. Ko da je neka full velila razlika između 23 i 24 brojeva. I to ne samo superfit, evo u ormaru imamo froddo cipele 24 preogromne joj, addidas tenisice 24 velike, superfit tenisice velike... A 23 tenisice i cipele superfit, puma i neke od h&m cipele fine sve joj prsti vec udaraju i po meni bi trebala vece. 🤔 

• Hani
    01. Veljača 2022. 16:55

Grizli, beta sutra.
    Annika, super što prilično brzo ide. Bome u tebe majstori ko u hotelu s 5 zvjezdica🤔😁

• Hani
    01. Veljača 2022. 17:00

Mikio, nemoj je zabavljat u kuci. Ajte vani čim bude bolje, neka trci 3,4 sata pa ce zaspat cim se vratite.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.