mikio, mi ti to rjesavamo tak da se ne kupamo Nemam pojma kad smo ga zadnji put okupali, nikad ne znamo. A zube u boravku s telkom. To je zapravo recept za sve stvari koje ne zeli, a mora (npr. inhaliranje). Vi joj crtic pustate 20 min dnevno jel? Mozete mozda uz pranje zubi, pa ako nece nema crtica. Kod nas upalilo i fakat mu svaki dan operemo zube. A jabuke jede non stop, tak da nam i to ide u korist.
Ima i oni crtici di se peru zubi...mislim da ima Elmo i nznm koji jos.
A traži nekoliko puta dnevno četkicu ali isto izgleda kao da je treci svjetski prosla pa je opet vrijeme za novu 🤣 Ne forsiram to jer da ga silim dobila bih kontraefekt...steci ce i sam naviku s vremenom.
Kod nas kupanje i pranje zuba super...al umit ga ujutro ili tijekom dana...nema sanse.
.
Sinoc se skinuo,skinuo pelenu i popisao mi se u papuču i onda otrcao u sobu sjesti na nonu 🤣🤣🤣🤣 Moram mu kupit gaca pa ga pomalo skidati,mozda nam i upali.
Ifkaminja, angelly, redfox, sretni rođendani malenima 💕😊
Žao mi je da ima bolesnih, brz oporavak.
Kod nas kupanje super, pranje zubi koma, prvo on grize četkicu pa ja na silu prođem.
Sad odjednom više ne želi na tutu, a bio je lijepo išao. Ni vani, ni na wc, neće nigdje. Opet sam ga vratila u pelenu. Korak unazad. A pelene sada ne da mijenjati, borba svaki put.
Kako vaši ne počupaju pampersice kad su na čičak? Platnene su na drukere pa ih ne može skinuti.
I, bacaju li vaši igračke u tv? G je počeo ako nije nešto po njegovom. Ili mene krene udarati ako sam mu blizu. To me strasno frustrira koji put.
Hani 99% vremena ima bodi dugih il kratkih rukava tako da njega ne može baš otkopčati...inače bi pelena non stop išla dolje...i onda tak trči okolo po kući a to valjda kako im dođe...i on isto nekad hoće na wc nekad nema šanse.
Imam 10ak komada bodija pa kombiniram sa majicama dok se ne skupi dovoljno robe za mašinu. Samo lidlove 86/92 trenutno mogu zakopcati, ostale 92 ne pa ih samo uvučem u hlace ko malo dulju majicu da mu leđa nisu gola. A G nema jos 85 cm. Moram u nabavku bodija 98. Ima li lidl 98/ 104?
Hani meni M sama otkopca i bodije recimo, i pelenu onda skine, al to kad ju uhvati zuta minuta. Pa sad preko dana kad dodje iz vrtica dobi pelene gace. Njih jos nije skuzila kako se skidaju. Tj tesko joj ih skinut kao hlace/gace sto skida, a kaf ih nateze nema snage potrgati ih tj nateze ih napriked di su debele. Borba je bile za mjenjat pelene dok nismo uvele stojeći mjenjanje.
Bodije nisam vidila 98/104 od lidla. Zapravo mislim da nigdje nisam vidila takve velicine. 🤔
Mozda da probas mu staviti pelenu pa preko one gaće. Ja doduše te ukrasne gace za preko pelena sam nasla samo za cure. To sam joj metala ljeti ako je imala samo haljinicu da pelena ne pada.
Imate koji provjereno dobar recept za linzere? Ja bi ih radila sa dzemom od jabuke i cimeta da budu kao okus pita od jabuka. 🙈
Prezivjeli smo vikend 🎉
Sve je bilo super, stigla sam pripremit sve kaj sam si zamislila tak da sam zadovoljna.
Ja sam uspjela napraviti islere, kokos kiflice, cokoladne kiflice i badem kiflice i roladu od keksa i maskarpone sira. Tortu sam narucila i stvarno je prefina i bas lijepa. (ak se sjetim passworda stavit cu fotkicu 🙈). Narucili smo prfe tortu, vanilija, sa cokoladnim biskvitom. Hranu smo narucili tak da sam samo u petak napravila hladnu salatu od tijesta i povrca. Uglavnom ostalo i za danas tak da smo i danas frendove pozvali na rucak. Popodne okitili i bor. I sad sam krepana skroz a tek me od sutra ceka prava frka da sve stignem pripremiti za Bozic kad dolaze moji 🤦🏼♀️. Sutra se nadam obaviti shoping pkkona do kraja pa da i to skinem s popisa.
Svima kojima sam preskocila sreeetaaan rooockaaas!!! 🥳😘
url=https://lilypie.com][/url
Mom,, sretan rođendanko. 🥳🥳🎂🎂😘😘
Petra, super da ste sve uspjeli, torta je bas lijepa, sigurno je M bila divna🥰🥰🥰🥰🥰
Mikio,, a dogadja se, napravit ces druge, meni nikad nije uspjelo nista po receptu, a od oka uvijek kolači i torte odlični 🤭
Uglavnom, ne brini💚💚
Nadam se da su bolesni ozdravili💜💜
Sortiraj odgovore
Najstariji