ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Prosinac 2021. 06:48

Hvala na pojasnjenu za bronhitis jer meni su sve to prehalde, al ok sad mi jasnije. Kod M dolazi do tog hvatanja daha kad se zakaslje, al nema nikakve malaksalosti ona ko da dobi petardu u guzicu kad joj krene kasalj. Umjesto da se smiri ona tek onda krene jos malo vise skakat, trcat, vikat i naravno onda jos gore kaslje.
    Sad idemo kod pedi cisto da ju poslusa je rekla. Zvala jucer dok je kasljala bas full, cak je i teta rekla da jako kaslje u vrticu sta zadnjih dana je samo na spavanju bilo. Sinoc joj dala panatus 4.dan i plus toga namazala ju sa melemom za kašalj kao narucila na blef sa mislju jos jedni baceni novci al daj da probamo i to. Uglavnom ona je sinoc 2 put zakasljala i evo cijelu noc jos spava nije ni kasljucnula. Čini mi se nemoguće da je samo tako prestala od te 1 primjene melema, pa ni da je magican. Sad mozgam sto je drukcije nocas ili sinoc osim toga, jer se malo osjecam ko bedak da idemo kod pedi a ispada da je njoj bolje. 🤷‍♀️
    Za taj virus sake, noge usta ja nikad cula do foruma, a za sad nisam ni da je kod nas u vrticima. Iskreno se nadam da cemo bar to izbjec.
    Petra nisam kom da se nadam da zbilja ce curama biti dobro i da nece vise nis pokupiti sad da se malo oporavite.
    Kako vama rade vrtići sad za blagdane? 

• Zarica
    17. Prosinac 2021. 09:41

mikio, pa ni markirala nisi, kako to :) pa mozda vam je N tak nemirna bila jer je u fazi da raste ko gljiva. Doslovni skok u razvoju:)
    Da, kod nas isto kao opisano izgleda bronhitis. Ja zapravo nisam dugo znala da je to bronhitis dok mi nije sogorica rekla nakon x-tog puta  Moja dr ne voli puno govorit, samo voli zatrpat lijekovima i djenja. 

Simbalija
    17. Prosinac 2021. 09:56

Mikioo vaoo 4cm, sigurno zato i ne spava pa to je baš skok u razvoju, sigurno je mišicu sve boli. To je kao oni 3,6,9 dani/mjeseci kad su bili bebe pa odjednom sa 56 broja na 68🙈🙈
    Moja raste dosta i svi govore da je ful visoka s obzirom na mene i mm 😁 tko zna koliki je poštar. 😂 Većina odjeće joj je sad 98, hlače sve kratke, a obuća 24 pa neke marke i 25. Da ne radim bih bankrotirala sa stalnim šopingom za nju 🙈 a može i pojesto poprilično.
    --
    Lavice joj, zvuči baš joj.  Pa kako sve, miš mali. Valjda neće dugo trajati..
    Damnarex je li bolje?
    --
    S druge strane, G voli jaslice i rado ide i puno uči tamo, ljepše jede samostalno, obuva se sama,  zna se skinuti, obući jaknu. Ima puuuno veći vokabular. Svako zlo za neko dobro.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    17. Prosinac 2021. 10:10

Ajme muka mi je vas je samo čitat, izdržite sve, proljeće će brzo 🤞🤞🤞
    V je isto mali div, redovito su u parkiću sva djeca manja od nje, a ispadnu i do godine starija, kaže M, kakvi su ovo patuljci 🤭😄
    Ona je visoka 91cm, cca 13.5kg, a nogica joj je jao, na mater..a i baku s tatine strane pa nema  nikakve šanse za mali broj..trenutno su joj Ciciban i Bajka 24, ali npr. nema šanse na termo čarape obut. Tenisice smo joj sad u Deichmannu uzeli neke najkice 26🙈 jer su joj 25 bile naknap. Još jedne čizme su joj 26 a one lidluse za snijeg 25 i to se bojim ako će izdržat zimu 🤦🏼‍♀️
    Robica većinom 98, na 92 kratke nogavice. I taaaako 😂
    Noći i dalje kaos, kod sebe je u sobici ali se budi stalno, tj. opet su počele one noćne more kad vrišti u snu...

[/url

mrgud_zg
    17. Prosinac 2021. 10:49

Pozdrav ekipa, ludnica zadnjih dana pa se nikako javit. Na kraju smo odveli malog pedijatrici i ona je poslušala pluća i rekla da nije niš, prehlada. Dala potvrdu za vrtić da me ne zaje***. Kaže nek ne uzimamo ni sirup na vlastitu ruku jer nije potrebno. Mi smo se uspjeli iskombiniram da je ipak ovaj tjedan ostao doma. Sljedeći tjedan će ic u vrtić a onda od Badnjaka smo se opet podijelili pa će bit 2 tjedna doma. Tako da ništa ni od proslave rođendana u vrtiću al nema veze.. 
    Hvala vam svima na podršci i svim opisima, nadam se da ću sad ako bude potrebe ipak znat prepoznat ako što bude. Držim fige da svi bolesni čim prije ozdrave 🤞😘

Grizli

Možda ce neko rec da halucibiram al M od tog melema uopce ne kaslje vise. Nista. Nula. Ne kuzim. 
    Dr ju pogledala dala nam antibiotik da imamo doma u rezervi slucajno ako dobi temp za vikend da krene piti jer su joj oba uha zamuceni bubnjići i postoji sansa da se kroz dan dva razviju upale pa zato nam ga dala da ne moramo na hitnu po recept. Meni je super tako kad dr misli unaprijed kad je vikend.
    Buze kad citam dimenzije vasih klinaca moja liliputanac ispadne, a u vrticu je viša od svih curica, i nekoliko deckica a svi stariji od nje.
    Mikio slazem se sa curama da zato ti N i ne spava. M redovito kad ima "lose" noci u komadu par dana a da nije bolesna znam da raste i bas se vidi porast.
    Za robu mozda da odmah kupis broj vecu 🤭 pa nosi pofrkano 😂 tako je moja sestra necaku svaki drugi broj kupovala jer je brzo prerastao brojeve. Danas ima 170cm i 44 broj cipele - 11 godina. 

MaRe

Angelly sretan rođendan N! 
    Lavice ajme sve vas snašlo odjednom...dobro pa onda nije tako strašno koliko bi moglo biti...kozice su same po sebi koma plus taj šake,usta,stopala...brz oporavak :) 
    .
    Mikio uzoran učenik  bome je N izrasla...imam i ja tu lentu za mjerit viisinu i nikako da je okačim na zid...evo dns ću 
    .
    Jučer sam prvi put pekla breskvice i raspucance...raspucanci su odlični a breskvice iako fine ne planiram više praviti  pola života izgubila na njih
    .
    Već sam htjela pitati al zaboravim...kakvi su vaši s voćem i povrćem? Ovaj moj terminator sve tamani, sirovu mrkvu, naranče, ciklu, krastavce a luk obožava ...jede i bijeli i ovaj crveni takav sirov...kad režem luk za ručak svaki dan mi krade

mrgud_zg
    17. Prosinac 2021. 11:07

Kak se veličine tiče moj nosi uglavnom 92. Sinsay i te neke manje modele 98. Slape i za doma i vrtić ima Frodo. Još uvijek je na 23. Bajkine više ne želi. A tenisice ugl 24. Npr Adidas mu je 24 taman, a dobili smo neke Geox čizmice koje su mu 24 skroz na knap tak da baš ovisi od modela. Nemam pojma kolko je visok jer se ne želi mjeriti, a ima oko 13 kila 
    Kaj se spavanja tiče, on se definitivno preselio u svoju sobu 🙈 još uvijek ne vjerujem. 🤣 Ja naravno moram lec s njim, srećom krevet ima nosivost 100 kila 🤣.  Al kak smo mu malo sređivali sobu sad mu je fora. U neko doba noći il' zove il' dođe k nama. Sobe su jedna do druge i vrata su otvorena i malo svjetlo gori u hodniku. Kad je bio jace prehlađen prošli tj spavao je stalno s nama. Al on i dalje ima ispade nekontroliranog plakanja po noći. Il' traži da ga nosim. Noćas je tražio da sjednem na fotelju u njegovoj sobi i uspavan ga u naručju 🤦. Znači stalno neke nove drame. Zarice s ovom prehladom smo se vratili 2 koraka unazad s čupanjem. 🙄 Vidjet ćemo kaj će bit dalje...
    Red FOX i angely sretan rockas dečkima 🥳🥳🥳
    Grizli koji je to melem?

DeeDee
    17. Prosinac 2021. 11:08

Sretni propušteni nečestitani rođendani 🙈🥳🥳

Mrgud super za prebacivanje 💪

[/url

• Zarica
    17. Prosinac 2021. 14:30

Mikio, pa najbolja su markiranja ona kad ti se neda, ne kad imas ispit Il ono kad vas profesor jednostavno nemre popamtit pa si uvijek mozes dozvolit da ih par fali :)

Turbo raste N :) Meni se h&m 86 cini komotniji od Pepca 92. Pepco sad vec 98 uzimam. Al nije i dalje nesto visok moj malac. Isto smo krenuli s tim mjerenje na ormaru, pa mi je ispadao jos manji nego kod pedice pa sam odustala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.