ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    29. Studeni 2021. 13:34

Losa super hvala ti na ovoj informaciji.  Meni je to isto zvučalo suludo, a i ne znam kad bi joj uspjela dati. Jede ga ujutro, ali uz doručak. Ponekad se stvarno treba držati zdravog razuma. Inače platila sam ga 150kn 125ml, i sad u petak ubola na onoj stranici tvojaljekarna za 100kn 250ml. Imali su super popuste.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    29. Studeni 2021. 13:40

Mikio moja je ful teška sa ponavljanjem pa me ovo baš obradovalo da je sva imena lijepo ponovila i memorirala. Slaže super rečenice, ali vokabular joj je recimo od 50 do 100 riječi i baš ga teško proširuje. Prošli tjedan je svladala imena i miša. Voli imenice sa tim kvačicama, puž,  jež, miš, mačka. To bez beda kaže,  ali neće reći voda. Kaže mi ne zna (kao ne zna reći).

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

PetraB
    29. Studeni 2021. 14:22

Eto nas s kontrole... Iduca dva tjedna ni pomislit na vrtic a dr preporuca do Bozica. Obzirom na sve, cure cemo ostavit doma do prvog mjeseca 🤦🏼‍♀️
    Nadam se samo da ce J u tom periodu biti ok pa da bar on ide jer inace cemo svi izludit doma. 

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    29. Studeni 2021. 14:50

Petra joj joj.. Koma. Vjerujem da im želi najbolje, ali to je stvarno dugo vremena.
    Nadam se da će se brzo oporaviti i da ćete preživjeti. Glavno da budu ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

DeeDee
    29. Studeni 2021. 15:20

Ajoj Petra, za popizdit 😬😬😬
    Sretno, šta da ti drugo napišem..
    .
    Simbalija i Mikio, plačem koje kombinacije 😂😂😂
    Mene je moja napokon prestala zvati imenom jer mi je to po noći bilo ful jezivo, kao da me susjeda na vratima zove 😱😂
    Sad je u fazi mamica ili mama i ime. Mojim starcima isto obavezno doda ime (iskrivljeno) uz titulu  😂😂😂
    Meni su njene najdraže riječi Mjesec, jež i puž jer to ž nekako presmiješno naglasi i ful meko kaže, kao da je meko ž, s jednom kvačicom. Isto tako i MeŠec, s mekim š  🤣🤣

[/url

PetraB
    29. Studeni 2021. 17:13

Hm... Ja sad kad razmislim, ni M ni J nas nikada nisu zvali imenom. Tj uopce da smo im govorili nasa imena se ne sjecam 🤔... Tak da smo uvijek mama, tata. Jos se ni mi medjusobno nikad ne zovemo imenima vec nadimcima, niti nas drugi, zovu imenima vec neki nadimci su u djiru uvijek. Al jednostavno u nekom trenu su povezali nasa imena uz mama i tata... Al stvaaarnooo nemam pojma kad i kak 😅🙈.
    Al dakle... Ja kad vas citam i sto vasi pricaju 😳... Mi smo miljama daleko od toga 😅😅😅... Iako je danas dr komentirala da bez obzira sto one uopce ne pricaju jako dobro komuniciraju sa mnom i s J. I to je tocno... Mi ih kuzimo 90% vremena... Ostalo ih navedwmo na ono kaj mislimo da zele 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    29. Studeni 2021. 17:27

Evo i nas s usta, sake, stopala. Ostavili smo ga u petak doma jer nam je izgledao sumnjivo, da bi se razvilo za vikend. Zasad se mali ok drzi, al veli dr da kad mu pocnu pucat ti mjehurici u ustima da bu veselo. Inace nema temp niti neke druge simptome osim tog dosadnog osipa.
    Mrgud, mlmi cemo mu za rodj uzet onaj neki oxylo il taknes iz dechatlona. Stabilan je, ima te kotace pod dobrim nagibom za klince. Moj malac ga je probao vani od nekog klinca i uspjesno provozio. I dodje oko 150kn

• Zarica
    29. Studeni 2021. 17:30

Petra, koma. Podsjeca me na laringitis kroz koji smo prosli. Ja isto cuvam taj sambutanol i pulmicort, nadam se da nam nece nikad zatrebat.
    Nase tete stvarno super. Hrpu djece imaju, nikad nisu za bezveze zvala. Rekla bi i da je do toga kolko im se da ili neda.

beba2025❤
    29. Studeni 2021. 23:17

Petra i Zarice, brzo ozdravljenje klincima❤️❤️💙😘

DeeDee
    30. Studeni 2021. 09:05

Beba sretan rođendan 🥳🥳🥳

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.