Deedee a da smijete ogradicu? 🙊
Ja se moram pohvaliti da sam si ubola kožnu jaknu s asosa, počastio me muž za predstojeći ročkas 😁
E, jel ima netko preporuku za romobil? (Znam da se u nekom trenu pisalo al zaboravila sam 🙈)
DeeDee ☺️☺️
Mrki, ja bas i ne.. uzeli smo joj onaj obični u Lidlu, neki ružičast, dva kotacica naprijed i svijetle,, super ga vozi..
Mikio, bit ce proslava 4dana..iako mi zovemo samo najbliže, ali smo podjelili zbog situacije, da ne bude gužve..
Torte ce imati samo u subotu i bas na rocko, a ovo izmedju kolaci i sl. ☺️☺️
N je iduca jel da? 🥰
Zarice nisam nikom stavila nista stavila u usta nego sam postavila pitanje,jer tako mi je zvucalo pa da provjerim.
Losa torta je preeeslartka!
BF-potorosila sam upravo na Pandinom brlogu na sve djecje poklone previse novaca. Al cijene su fantastične. I netko je pitao za zivotinjice,set je 29kn
Mikio sranje se desi za sekundu nazalost,sreca da je sve dobro proslo. Imala sam s kceri slicnu situaciju. Srecom,elastični su i vise se deru od straha nego od boli. A ona budala od doktora ono bez komentara ..
O jbm ti autocoreect 🤦 ispravno - da maknete ogradicu? 😁
Ma ne znam baš jer se ona ful vrti i mlatara rukama i nogama pa mislim da bi cca svaku drugu noć bilo bum 🤔
Ajme mikio tek sam sad doživila sta je doktor napravio, bože dragi kakav idiot moraš bit 😤😤😤🤬
[/url
Mikio, i noćas je morate buditi?
Spavanje... Prevelik bi mi stres bio da spava sa mnom, ali i u drugoj sobi. Meni je lakše da je u krevetiću, iako imam lak san pa reagiram na svaki zvuk. Doduše, i nije u krevetiću, nego na podu, pa ga vraćam stalno. Pokušala sam mu staviti dodatni mali madrac na pod, neće.
Obuvanje... nespretno petlja i sa skidanjem čarapa i cipela. Da sam bira kombinacije zvuci mi ko SF.😁
Tuta... piški i kaki u nju, ali nekad se namjerno popiški na pod. Pelene još stavljam preko noci i ako idemo negdje.
Hvala na preporuci za set životinja. Obisla 8 ducana, jedino u bubamari nasla 5 za 80.
Rođendan... nije uživljen u nesto specijalno, mozda jedino onaj crtic Yakka dee.
Jutro!
Evo nas nakon nocnog posjeta hitnoj... K ima bronhitis. Znaci preko noci... Sva sreca pa imam iskustva s bronhitisima pa smo otisli na vrijeme. Jer sad joj je puno gore nego jucer i uopce me strah pomislit kak bi bilo da nismo otisli i da nije vec dva puta inhalirana sa salbutamolom. Znaci prekjucer dosle iz vrtica sasvim normalno, bez da joj i nos curi. U noci se par puta zakasljala i skuzim da ima sekreta koji joj se slijeva iza. Igrom slucaja su ostali jucer doma klinci jer je muz bio na putu i bome sva sreca. Jutro jos bilo ok, probala joj taj sekret izvuc al nije islo. Spavanje popodne je trajalo sat vremena, budjenje uz suuuhi kasalj i cendranje. Kroz sat vremena je pocela plitko disat. I svakim satom sve gore. Uzmem stetoskop i imam kaj cut. Zvala muza da se pozuri kuci i na hitnu. Dr je cak sumnjala i na upalu pluca al pluca su cista sva sreca. Dobila sumamed i inhalacije (navukli mi tamo odmah u sprice salbutamol). Dosle u jedan doma... U 5 sam vec bila na rubu da se vratim na hitnu al uspjela sam joj smirit disanje. Iako i sad je jos bas gadno pa cu pricekat inhaliranje u 2 da vidim hoce li biti pomaka ili se vracam danas tamo. Isto kao kod M... U roku par sati joj se zblokiraju bronhi 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
Jutro!
Evo nas nakon nocnog posjeta hitnoj… K ima bronhitis. Znaci preko noci… Sva sreca pa imam iskustva s bronhitisima pa smo otisli na vrijeme. Jer sad joj je puno gore nego jucer i uopce me strah pomislit kak bi bilo da nismo otisli i da nije vec dva puta inhalirana sa salbutamolom. Znaci prekjucer dosle iz vrtica sasvim normalno, bez da joj i nos curi. U noci se par puta zakasljala i skuzim da ima sekreta koji joj se slijeva iza. Igrom slucaja su ostali jucer doma klinci jer je muz bio na putu i bome sva sreca. Jutro jos bilo ok, probala joj taj sekret izvuc al nije islo. Spavanje popodne je trajalo sat vremena, budjenje uz suuuhi kasalj i cendranje. Kroz sat vremena je pocela plitko disat. I svakim satom sve gore. Uzmem stetoskop i imam kaj cut. Zvala muza da se pozuri kuci i na hitnu. Dr je cak sumnjala i na upalu pluca al pluca su cista sva sreca. Dobila sumamed i inhalacije (navukli mi tamo odmah u sprice salbutamol). Dosle u jedan doma… U 5 sam vec bila na rubu da se vratim na hitnu al uspjela sam joj smirit disanje. Iako i sad je jos bas gadno pa cu pricekat inhaliranje u 2 da vidim hoce li biti pomaka ili se vracam danas tamo. Isto kao kod M… U roku par sati joj se zblokiraju bronhi 🤦🏼♀️
Ajoj😔😔drzite se,, nek brzo ozdravi mrvica💜💜💜💜💜🥰🥰🥰🥰🥰
Je Losa, bolje je danas... Jos ventolin do sutra ujutro pa opet kontrola. Al naravno Vesni krenulo sad pa evo drzim fige da njoj nece do bronhitisa doc 🤦🏼♀️... A mm ide na put sutra i evo ga jadan zuri se da slozi auto do kraja da mogu razvazat djecu ocito po doktorima ovaj tjedan 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com][/url
I mi pijemo beta glukane i cini mi se isto da je manje bolestan, a kad je bolestan da to za dan dva prođe
Sortiraj odgovore
Najstariji