Ma da, ne možeš se pravit da ne postoji, naravno, ali tipa ja sam unfollowala na fejsu sve koji su, nebitno o stavu, drvili po toj temi konstantno i redovito mijenjam kanal ako počnu vijesti na radiju jer mi se fakat ne sluša, dok npr. moji starci ne propuštaju niti jedne vijesti, doslovno se na puni sat mora bit uz TV / radio i kad god se vidimo, prva vijest je nova brojka i nove mjere, pa ne možeš ostat normalan nikako ako si bombardiran od 0/24 😬😬😬
[/url
Aa, Mikio,, Peppaaaa😄😄😄😄
Moje kumče je totalno zaluđena s pigicom i sve joj je na peppu🤭🤭
Moje su cure vjecito u vilama, konjima i jednorozima, pa i mala kupi od njih.. Ali, ja ne napravim uvijek po željama, jer bi svaki rođendan bio u jednorozima 😄😄🤭🤭
Nevjerojatno kako je vrijeme proletjelo 💛
DeeDee, vidis da imas zasluge za dudu☺️nisi joj dala kad je tražila, treba i to moći, još ako pusti koju suzicu, aaajoojjjj, treba biti jak😄😄😄😄precool da je sama bacila🥰🥰
Haha a stvarno nije bilo drame tako da super super 😊
E da, mislim da ako bude neka tema za rođendan, bit će i kod nas Pepa 😂
Apsolutni hit i jedino što joj je fora od tih likova.
Sad idem spavati, ajdebok, inspirirala me beba na tipkanje, a jedva gledam 😁
[/url
Hahaa DeeDee, ja isto jedva gkedam, al znam da sutra neću stići ništa, pa sam se raspisala🤭🤭bokić i tebi😄😄
Beba, nisam se cjepila nit ne namjeravam dok to nece znaciti da cu npr dobiti otkaz (a i tada cu se zamisliti). A do toga ce doci svjesna sam vec duze vrijeme. Samo to rade postupno jer da svima zaprijete u isto vrijeme netko bi se mozda zapravo i digao na noge. Em se bojim cjepiva, em odbijam biti neciji rob. Ja recimo vjerujem da je cjepivo samo prva stvar koju misle lijepiti u covid putovnice. Pripremanje terena. Na kraju nas je digitalizacija ocekivano nadisla. Sto se tice sirenja zaraze, nedavno je objavljen paper u kojem je pokazano da jednom zarazeni cjepljeni siri zarazu na gotovo jednak nacin kao necjepljeni. A te gluposti koje se valjaju po medijima ne pratim vec odavno, nit price ne znaju uskladit ti koji imaju pravo blebetat ispred mikrofona.
mikio, mozda si vec pisala zasto ti to ne odgovara, al kaj ti nebi bio dobar onaj stolac iz ikee? Ja ga stavim u njega i on jede za stolom iz njega. Maknem onu platu ispred. I ogradjen je kao one djecje ljuljacke. E i moj ful recitira pjesmice i onda kad se zamislim u igri ga uhvatim kak pjeva, to mi je tak slatko
Btw. kupili smo mu set za dorucak iz kauflanda i bubnjeve. On se od tog dorucka ne odvaja jos od prekjucer, pun pogodak. A bubnjevi fora zgledaju, al su bas nekak nekvalitetni. Labilna plastika. Oborio ih je masu puta dok je bubnjao. Al on se veseli:)
Losa, uzela sam ih kod arene u kauflandu u subotu. Tam ih je bilo bas puno. I svega drugog je bilo, osim kuhinja. Kaufland na zagrebackoj je isto prodao svih milijun kuhinja vec u subotu, kao i bubnjeva. Bio je samo neki vraceni, otvoreni.
mikio, e pa to sa stolicom je nezgodno... meni isto najgore kad ga moram u krilu. A ne mogu ga ni ja uhvatit kak pjeva nikak. Il me skuzi, il ne znam di je mob... a ig mi vec koji mjesec neda objavit story. Deinstalirala i instalirala vise puta i nis. Al uhvatila sam ga kak presmijesno plese, ono zmijica rukama i to:)
Kaj se tice korone djelimo strahove...
e a kaj se tice viroze. Sinoc me satrala usred noci, toliko o svemogucoj pandi Na srecu skupila sam snage da probudim muza tako da me uhvatio prije nego sam se skljokala. Nikad mi jos nije bilo tolko lose kao tih pet minuta, hladnoca pa vrucina pa znoj, povracanje, wc. Al najgore je proslo
Losa, uzela sam ih kod arene u kauflandu u subotu. Tam ih je bilo bas puno. I svega drugog je bilo, osim kuhinja. Kaufland na zagrebackoj je isto prodao svih milijun kuhinja vec u subotu, kao i bubnjeva. Bio je samo neki vraceni, otvoreni.
mikio, e pa to sa stolicom je nezgodno… meni isto najgore kad ga moram u krilu. A ne mogu ga ni ja uhvatit kak pjeva nikak. Il me skuzi, il ne znam di je mob… a ig mi vec koji mjesec neda objavit story. Deinstalirala i instalirala vise puta i nis. Al uhvatila sam ga kak presmijesno plese, ono zmijica rukama i to:)
Kaj se tice korone djelimo strahove…
e a kaj se tice viroze. Sinoc me satrala usred noci, toliko o svemogucoj pandiNa srecu skupila sam snage da probudim muza tako da me uhvatio prije nego sam se skljokala. Nikad mi jos nije bilo tolko lose kao tih pet minuta, hladnoca pa vrucina pa znoj, povracanje, wc. Al najgore je proslo
Tak je mene ulovilo i za par tjedana sam ugledala plusic na testu 🥰🥰🤞🤞
Mikio M ima hranilicu od cybexa lemo isto nije htjela sjediti dok je bila u tom dodatku za bebe kao ljuljacke sto imaju. Kad sam maknula iako pise tek od 3 godine, ostala je samo visoka stolica i sad lijepo sjedi i jede. Stavim ju do stola, nema kuda dok ne maknem hranilicu sjedi mirno, jede sama. A naucila se i sama spustiti i popet u nju. Dobra stvar je sto na njoj i ja mogu sjediti jer je do 90kg pa kad imamo gost3 ju koristim za sebe. Osobno ono sto si stavila sliku ne bi kupovala jer u stvarnosti sam to vidila i cini mi se za zivahne da nije bas dovoljno čvrsto i stabilno. Manjak je i ako nemas tvrdu drvenu stolicu sa naslonom koji je jedane sirine gore i dole. Btw super pomak za voće 👌👌👌 vidjet ces da ce na kraju sve prihvatiti i počet normalno jesti.
Zarice ajme drzi se! Viroze su baz zeznuta stvar. Ovo sto Valkris kaze nakon toga imunitet je slab pa se lakse zatrudni 😉
M pjeva svaki dan sretan rođendan Matija. Tom malom smo bili na rođendanu u 8. mjesecu jos svakodnevno slavimo njegov rođendan 🤣... A hit joj je i leptiriću šareniću, cak i za leptira kaze šarenić.
DeeDee bravo za dudu... 👌👌👌 Mislim da ce to kod M tesko ici odvajanje od dude. 😒 A popustat cu joj ju do max 3 godine.
Pranje zuba smo savladali sve osim pljuvanja. Redovito jede elmex. Stavim malo al ne zeli ni cut da pljune. Sad vec i sama lijepo oriba al samo prednje zube zaboravi na sve ostale pa to joj mi oribamo. Ujutro ne zeli ni cut da ih pere, al navecer trazi sama.
Mikio mala je prepreslatka dok pjeva ❤️❤️❤️❤️ rastopila sam se potpuno!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Znaci nikad cula za ovo s imunitetom i trudnocom. Bas me iznenadilo. Zapravo mislila sam da je obratno Pa super.
mikio, i mm mjerio mi tlak i pitao ocemo zvat hitnu, a ja automatski 'ne', mada moram priznat da sam u sebi bila malo ocajna jer sam se bojala da cemo morat na kraju. Nizak tlak mi je bio, al imam onaj tlakomjer mali sto se stavi na zapesce i ne djeluje mi bas pouzdan.
Malecka je fakat kjutac :) Bas su nam klinci narasli, iznenadim se cesto kad pisete sto sve vec rade I moj mali me nekad iznenadi, al trebate moju svekrvu cut tek. Kaj se nje tice takvo dijete jos nije krocilo kuglom zemaljskom
Bas mi je smijesno uzivo vidjet kak su bake i dede slijepi za unuke:D
Sortiraj odgovore
Najstariji