ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    11. Studeni 2021. 08:45

Hej žene, ne stignem vas popratiti, T je u pon krenuo u vrtić nakon 3 tjedna što je bio bolestan i noćas opet nosić počeo curiti.. vidim da ste već sve u igračkama mi još ništa nismo, nemamo Kaufland baš blizu, u Lidlu nikad ništa nema i ako idemo u 8 h.. a spavanje neću komentirati, ne znam kad sam se naspavala i spavala duže od 2 h u komadu, kao beba mi je bolje spavao.. javim se poslije kad pročitam.. 😘

mrgud_zg
    11. Studeni 2021. 09:22

Mi jutros kupili u lidlu onaj stol s alatom 😁. Nije bilo usisavača a to sam htjela da moja mama kupi al nema veze. 
    Moj vrti moju kosu za uspavljivanje.on fkt koma spava već preko godinu dana. Prvih 6 mj je bio ok a nakon toga kaos 😖 ja stvarno na dane ne funkcioniram. I najviše mi žao kaj nemam niš od života navečer, jer se najčešće od umora samo srusim. Al dobro, već sam ko pokvarena ploča i sama sebi 🙄
    Mi danas idemo u Klaićevu na testiranje za alergije. Nadam se da će napokon neki doktor imat malo vremena za prodiskutirati te stvari sa mnom, i najviše se nadam da malom neće bit preveli stres. Pripremila sam ga kolko sam mogla pričom pa ćemo vidjet...

MaRe
    11. Studeni 2021. 20:09

Mrgud kako proslo testiranje?
    Losa ja ne radim pa ne mogu zamislit kak bi mi bilo da on ne spava cijelu noc...razmazili su nas 🤭🤭🤭
    Meni kad se u sedam probudi umjesto pola 8 bude rano 🤣🤣🤣🤣
    Grizli nama je dekica broj 1. Perem je valjda svaki treci dan..samo cekam da se raspadne jednom 🤣 evo dns stavila obje na pranje i nisu bile suhe dok je isao spavati u podne...iako sam mu dala druge..ne,nema sanse...bila je drama dok ove nisam nakratko utrpala u susilicu da se malo prosuse...dala mu,zaspao za 2 min i ja opet ukrala dekicu da ju osusim 🤭🤭
    .
    Nisam se cijepila 🤣🤣
    Ja ovakva corava krivo procitala vrijeme kad je 🙄🙄🙄 a dva,tri puta sam gledala hahaha...idemo oboje u subotu xD
    DeeDee ovo za spavanje i decka...bilo mi kad sam procitala ono ajoooj slatko 😁 Mi smo uzeli krevet 200*200 i jos mi smeta ak pređe sredinu na moju stranu a kamoli da se dođe ušuškati 🙄🙄🤣🤣🤣 volim svoju slobodu i sirinu kreveta kad treba spavati 🤭🤭🤭

DeeDee
    11. Studeni 2021. 20:25

Mrgud, došla vidjet jako je prošlo?
    Mare hahaha ma to sam ja slatka i romantična prvih 15 minuta dok mi se ne počne spavati za pravo, onda i ja pređem na svoju stranu, između stane troje djece ako treba, isto 200x200 😂😂😂
    Ili mu samo nogu tutnem ispod poprijeko, tek toliko da mu idem na živce ❤️ 
    Ali kad je V s nama onda mi kao ful fali to, šta ti je psihologija 😂

[/url

annika
    11. Studeni 2021. 20:34

Ja sam se zbog te vezanosti za uspavljivanje morala ošišati- iz korijena vuče moju kosu i to je u stanju raditi po sat-dva, nije nježan nimalo.

[iimg]

Grizli
    11. Studeni 2021. 22:39

Ma joj da bar oce nesto. Spava sa zekom nekim al on nastupa poslije mame. Kad mene cemmvec dobrano oguli i izivcira onda pristane njega malo maziti eventualno. Annika doslovno sam se rasplakala na tvoj post. Uzas! Shvacam te skroz jedino sto ja ne mogu bas odrezat si prste. 🙄 Iako sam jednu noc razmiljala da kupim one gumene sad ruke sto su bile za Halloween u tediju pa probam joj uvaliti ili svoje ruke zamotam u zavoje.
    Boooze ja u tim velikom krevetima neznam spavat. Tj uvijek imam potrebu gurat se u nešto /nekoga. Tako da mm je jadan na dasku ispod sebe naucio vec, zato ja ni ne mogu spavat kad je s nama. Isto imamo 160x200 krevet i svaki svoj poplun al iz razloga sto ja sam pokrivena vec sa poplunom, a on je jos na tankoj dekici koja je meni taman kad je vani 35.
    Mare 😂😂 a da stavis naocale neke!? Sretno onda u subotu.
    Kako je proslo testiranje? 

annika
    12. Studeni 2021. 01:41

Ja te razumijem u potpunosti Grizli, izludi te totalno. Ja sam se s njim borila do odlaska u bolnicu a onda sam naravno popustila pa trpila to dok se nije oporavio. ošišala se na kratko jer bi mi bez pretjerivanja iščupao hrpetinu kose. Još to traje ali sad je kratka pa je ne može toliko vući. Muž mi kaže i znam da je u pravu, da s tim treba presjeći i gotovo, jednostavno mu ne dati. 

[iimg]

Lavica27
    12. Studeni 2021. 07:05

Hej cure, Ja ko padobranac...nadam se da ste svi dobro. Ja od posla neznam kud cu,zato se slabo javljam,al kolko vidim sve je ok osim standardne pokoje djecje bolesti. Simbalija jeste gotovi s izolacijom?
    Ja sam dobila u nedjelju neki jako kasalj al vise me mucilo sto su me pluca jako bolila cijeli dan. Iako sam cijepljena napravila sam brzi test jer sam znala da je to prvo sto Ce me se pitat,naravno negativna. Nazvala je, i ona mi na osnovu recenice prepisala Sumamed. Malo rec da sam ostala u soku. I da se za dva dana opet testiram ..ko da je Sumamed tic tac i ko da nema druge bolesti osim korone ..:/
    .
    Spavanje nam je dobro,spava sam u svom krevetu od 6mj,od godine dana spava cijelu noc. Cujem ga da zakmeci ponekad al totalni kontraefekt je pojavit mu se u sobi pa ne reagiram,sam se umiri. Ima nekog medu i teku i samo to mu je za spavanje. E mare da, Obicno kad se djeca uhvate neke krpice treba tog puta pet kupiti. Ko moja kcer zeku,jednom smo se vraćali skoro s mora po tog faking zeku🙄🙄

• Zarica
    12. Studeni 2021. 12:03

Moj mali opsjednut mojim trbuhom i dalje. Stalno ga oce dragat, valjat se po njemu...Kad je tuzan odma trazi 'busu'. I to bas mora majcu  dignut pa place ako nemre pomaknut majcu kak si je zamislio. Ugl, fakat nezgodno. Nekad i kad ga nosim on mi digne majcu pa se drzi za trbuh. Isto smo bili na putu odvikanvanja pa se razbolio pa sam popustila. 
    Mrgud, ti si rekla da ga aktivno odvikavate od kose. Kak to ide?
    Moj muz prehladjen vec tri tjedna, stalno neko smrcanje, kasljanje, glavobolja, testirao se bezbroj puta pa negativan. 
    I meni se bas zahuktalo na poslu, odbrojavam  do Bozica  Imat cu pauzu 10 dana tada.

mrgud_zg
    12. Studeni 2021. 14:23

Hej cure. Ajme danas ludnica na poslu nisam stigla na forum prije 🙈
    Ugl potvrđena dosta jaka alergija na mlijeko. S obzirom da nema indikacije nije htjela raditi prick na ništa drugo. Sad moramo raditi pretrage iz krvi pa na kontrolu s tim. Ne znam dal' iz krvi rade na više toga. Al malo mi to sve ofrlje. Moram pohvaliti malca da je bio super, ful hrabar, i nije uopće sramio iako smo bili skoro 2 sata (samo 2 sestre na hrpu pretraga pa nikako doć na red 🙄)
    Zarice odvikavanje od cupanja nam ide u budnom stanju, dok spava nema šanse i dalje 🤣🤦. Ugl on kad ide spavat navečer ja idem s njim lec i stalno ne čupao i onda sam samo jedan dan rekla ne. Malo se bunio al objasnila sam da to mene boli i sad me ili drži za ruku il' zagrli il' nešto 🤭. Al po noći kad završi kod nas to je sve u polusnu i to nema šanse. Ničem ga al ne doživljava me 🙄🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.