ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    02. Studeni 2021. 10:55

Zarice ima tih kuhinja po svim mogućim dućanima. Ali drvene su skupe ko suho zlato. Ove adventski cijene u lidlu/Kauflandu su fkt puno jeftinije 
    Mikio moja frendica je kuću za lutke kupila maloj prošle godine u lidlu za Božić a tad je imala 3,5 skoro 4 god. Nisam detaljno proučavala al čini mi se da ima sitnijih dijelova pa nije za tak male..
    Mi ćemo i željeznicu preskočit, možda nagodinu. Za sad su kod nas igre kuhanja, s loptom na sve načine, puzle i slične stvari, Lego duplo i autići 🤣 ali igre auticima su da ih samo pošalje na sve strane kuće , nisu baš neke smislene. 😁
    Ja nemam pojma kolko je moj dugačak, baš ga moram probati izmjeriti 😁

Valkris
    02. Studeni 2021. 11:06

Ja uopće ne mogu nac te kataloge o kojima pricate.. 🙈
    Moj voli kotace okretati, ima sve vrste vozila i te kotace okrece. Okrenemo mu kolica na stranu i vrti kotace pola sata (i mi sokirani da dijete koje je 100 na sat se toliko zanima s necim), ili tricikl preokrenemo i eto zabave. 
    Voli se igrati i s tim vozilima opcenito, dosta se cak sam zaigra i dugo ih vozi.
    Za jelo isto nema vremena bas, pa ga znam hraniti dok npr vrti te kotace.. 

MaRe
    02. Studeni 2021. 12:28

Joj a mene je pak strah cjepiva jer imam dosta ljudi u okolini koji su nakon cjepiva dobili koronu il imaju nove bolesti i posljedice cijepljenja...od srcanih,mozdanih,raznih tromboza,slabljenja rada pluca itd. Tako da sam na vagi i nikako se ne mogu odlučiti za.
    .
    Pogledala sam katalog..jedva cekam papirnati oblik dobiti jer sam postala nekako corava pa mi sitno ovo na mobu 🤣🤣 Ima svega...mislim da ce izbor biti tezak.

Grizli
    02. Studeni 2021. 14:15

Losa cjepi ti njega u snu 🙈🙊... Moj je nesto filozofirao bio pa sam ga ja prijavila na cijepljenje. I dobio je termin pa se jos premisljao, na krjau sam mu rekla ok ja i M ceko ici okolo a ti ces doma camiti a ako se razbolis saljem te doma mami ja te necu paziti i njegovati. Pa je pristao, ako bi gledali onako strogo prisilila sam ga, al sad i sam broji da sta se ljudi se cjepe i da fantaziraju. A samo prije 3 mj je on bio isti takav. 🤷‍♀️ No on je tip osobe koji kad oko necega dvojo mu koras rec što da napravi ili napraviti umjesto njega jer ako ne do odluke ce proc vjecnost, a ja nemam zivaca cekat. 
    Mikio meni se isto cini kucica da je za starije.
    A gdje vi vidite katalog od kauflanda? 

Grizli
    02. Studeni 2021. 15:52

Tnx Mikio sad sam nasla nisam ja citala dobro.
    Inace M je otkrila one pop it stiskalice. E to moze po pol sata sjediti i ko hipnotizirana stiskat. Neznam koja je carolija u tome al za dobiti pol sata mira 🔝🔝🔝

• Hani
    02. Studeni 2021. 17:31

Pozz, slatki su mališi vragolani, bas su me nasmijali😊
    Ooo, Božić i rođendani, već😊
    Kod nas su igračke uglavnom rabljene. Za Bozic ne znam jos sto cu, za rođ smo mislili biciklu bez pedala, ako uleti neka jeftinija, danas naišla na jednu od 350 kn. Vozila su zakon, gura ih i vozi po cijeli dan vani. Muz svako malo dovuče sa nekog sajma neko, ja bih ih sve bacila u smece kad ih vidim uokolo, nisam za gomilanje. Dvoriste nam izgleda ko cigansko naselje🙈😎
    12 kg i 82 cm trenutno, presli na 92. Jede uglavnom sve,  zeleno bas nece, pa ga potkupim nekim videom na mob ako bas zelim da pojede malo vise. Nije da ne žvače, ali ugura prevelike komade pa ga izbaci iz usta kad mu dosadi žvakanje.
    Razmisljam i da ga mobitelom pokusam navuci na pranje zubi. Ima li koja mozda neku korisnu pjesmicu ili nešto na shemu otvori usta bar malo?😏
    Do prije desetak dana igranje u zatvorenom nula bodova, sad je malo bolje stanje, poceo se zanimati za slikovnice, tj. meni donosi jednu po jednu, prolista dvije stranice i ide po drugu. Ali poceo se povremeno par minuta sam zaigrati bez da me zove k sebi ili hvata za hlače. Puzzle, slagalice, ništa. Guranje oblika...ako ne uspije prvoga ugurati, odustaje. Crtanje ništa, samo jede bojice. Trenutno mu je najzanimljiviji odvijač, pokušava odvidati sve što može. 
    Mokre li vaši odjednom puno više? G je na platnenim pelenama i sad mi trebaju dodatni ulošci i češće mijenjanje, jer propusti brzo.

• Zarica
    02. Studeni 2021. 22:05

A meni je bas super i taj radni stol iz Lidla. Najradje bi kupila i njega i kuhinju. Bas sam gledala tu kucicu u Kauflandu. Ne mogu procjenit. Cini mi se Losa da bi mogla zanimat tvoju necakinju jos neko vrijeme, al mozda je neki zreli karakter pa mozda i ne  Nisam od pomoci. 
    Prosle godine je bila kuhinja i u Plodinama, probala sam naci sad njihov katalog al ne vidim da je objavljen. Mm ce isto sutra u 7 ici u utrku u Kaufland :D 
    Danas sam malom pokazala sliku kuhinje samo da vidim jel ce reagirat pozitivno. Ak me nije vec 10 puta pitao da mu je kupim. Valjda ce zaboravit do Bozica.
    Tak sam vec malo uzbudjena oko Bozica i svega sto dolazi s tim :) Pocelo je s ovim igrackama. Sad sam vec krenula nagovarati muza da uzmemo zivu jelku. Jos se sjeca kak su iglice prosle godine padale po svuda pa nije odusevljen idejom.

• Zarica
    02. Studeni 2021. 22:10

Hani, moj dosta piski, al ne bih rekla da je vise nego inace. No cini mi se da zbilja napuni dobro tu pelenu tako da i bolje. Al rekla nam teta danas da mu mokraca jako smrdi. Puno pije tako da cini mi se da nije zbog nedostatka tekucine. Ne znam koji bi mogli bit razlozi za to, a ja nisam nit primjetila.

Grizli
    03. Studeni 2021. 07:42

Cure ja vidila tu kuhinju iz kauflanda i mogi vam rec da je kvaliteta ista kao od lidla lani sto je bila. Meni se cini jos vise fora jer ima tu masinu za robu koja se okrece umjesto frizidera sa ledomatom, plus gore kao neki aparat za kavu kojem se gumbici stiscu a ona od lidla gore ima napu i mikrovalnu. Uglavnom sama konstrukcija je identicna. Neka je bila komentirala da nije bas neka. Susjeda radi u kauflandu i jucer ju donjela kod nas da joj moj muz pomogne sastaviti jer mala joj ima za vikend rođendan. Tako da ako se dvoumite vrijedi.
    Hani M pduvijek jako puno pije i pisi, ako vise jede onda i vise piski bez obzira sto jednako popije.
    Zarice ako mokraca ima jak miris mozda ima bakterije trebali bi provjeriti urin. Koliko cesto mu ti mjenjas pelene? M kad ima urinoinfekciju onda cim je pelena 2-3 h na njoj osjeti se taj jak miris. Drugi razlog moze biti nesto od hrane al to bi onda periodicno bilo.
    Losa ja sam ko mala imala kucicu za Barbie i igrala sam se s njom do nekih 8-9 godina mozda i duze tako da ako voli se igrat sa lutkama ce joj biti duze zanimljivo. 

• Zarica
    03. Studeni 2021. 09:12

pa zapravo i ne motam ga precesto. Gledali smo mokracu prije tjedan dana kad smo bili na hitnoj i bilo je uredno. A ako primjetim i ja taj smrad budemo otisli do pedice.
    Da, meni izgleda dosta kvalitetno kuhinjica, al meni npr tam ne spada masina, no plus mi je kaj nema mikrovalne. Al bude bila super. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.