Bas mi je drago da se isplati uzet kuhinjica jer sam poslala tatu po nju i kupio ju je 🥳 veli nakon njega jos 3 dede i komentiraju kak je potraznja velika 🤭 al obicno mi se cini da ljudi vise prate lidlov katalog i bude veca guzva za ovak nes. Anyway hvala na dojavi 😄
Cure, evo sad sam vidjela da bi trebala ipak biti i u Lidlu kuhinja...ali ne pise jos datum, pa pratite 😃
L 💛
Na fejsu je Lidl objavio da će biti kuhinjice u prodaji. 😊
--
Ja sam naravno pozitivna na koronu. 😐
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Bas sad gledan slikice kuhinja tak da mi se bas slicne cine, al 100% ce u lidlu bit veca navala neg dns u kauflandu pa sam sretna da se ne moram brinut.
Mikio stigli smo jos u ned doma, za sad je N ok prema bratu, zanima ga al i brije po svom. Nadam se da ce tak i nastavit. Bas dns bila patronazna i T skoro vratio porodjajnu tezinu, jos mu 100g fali..malo sam mirnija mada mene uvijek opere taj strah da ne jede dovoljno 😅
Rekao mi mm da je isto primjetio da fali svasta iz kataloga, al je vidio jedno 20 kuhinja
Simbalija koji peh 😒 držim 🤞 da bude bez simptoma
Kaj se Kauflanda tiče ja bila na barutanskom jarku, pitala zaposlenicu i rekla mi je da su čak stavili plakat isprike, jer je kasnila nabava igračaka al da će to još u više navrata stizati. Tamo su došle samo 2 kuhinje a doktorski set niti jedan. Tak da, bit će 😁
Simbalija drzi se!
Mi pikiramo blagajnu u lidlu ili kauflandu svejedno. Mozda i mikser pa di naletimo. Isto izgledaju cijena mislim da je ista pa sta bude.
E ako neka trazi beta glukan za klince stranica crosst.hr ima akciju na yasenka imuno beta glukan 1+1 gratis + 10 % i jos se dobije 10 lizalica za grlo kad ih boli sa metvicom i đumbirom. Mi narucili, M se sviđaju okusi a valjda ce i pomoc malo za imunitet nesto.
E cure jel ima koja na kraju toranj za učenje? Kak se vaši klinci ponašaju u tom? Mi na kraju kupili bekvam onaj od 2 stepenice i mm napravio ogradicu. Ugl mali se uspije popest na radnu plohu 🤦a imam standardnu visinu kuhinje 🤷 ima ogradicu koju sam otvara i zatvara i radi takav nered da je to neviđeno 😫. Doslovno ga ima 2 dana i danas ga već želimo maknut 🤦😂
E cure jel ima koja na kraju toranj za učenje? Kak se vaši klinci ponašaju u tom? Mi na kraju kupili bekvam onaj od 2 stepenice i mm napravio ogradicu. Ugl mali se uspije popest na radnu plohu 🤦a imam standardnu visinu kuhinje 🤷 ima ogradicu koju sam otvara i zatvara i radi takav nered da je to neviđeno 😫. Doslovno ga ima 2 dana i danas ga već želimo maknut 🤦😂
Imamo mi. Moj mali je inace 100 na sat i penje se posvuda. Ali nije se nikad popeo na kuhinju niti bilo gdje iz tog tornja. Nama super služi, bas smo zadovoljni, jer kad je u tome ne moramo ga animirati nit mu visit nad glavom
Sortiraj odgovore
Najstariji