ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    13. Studeni 2021. 08:49

Losa sretan rođendan malenom 🥰🥰🥰 
    Bas fora ovo iz vrtica zvuči 🙂 To je vruc od uzbuđenja 🤭 
    .
    Mom se zastipao nos sinoc i kasljuca tu i tamo....cijelu noc je plakao, dizao se itd.Muz pobjegao u dnevnu da bar malo odspava a ja nznm dal sam 4 sata svezukupno odspavala. 
    Jutros mali vesel ko da je cijelu noc prespavao...evo vec repete za dorucak trazio 🤣 Dok nema temp je dobro...skuhat cu mu sljeza dns pa mozda pomogne.
    .
    Dns cijepljenje...nadam se da necu imat neke nuspojave jer onda brinut se i za sebe i za malca ce bit veselo.

Valkris
    13. Studeni 2021. 09:14

Losa, sretan rođendan malcu 🎊🎊🎉🎉
    Nadam se da nece zakuriti 🤞
    Moj isto moj rep vuce, to bude bas maltretiranje za uspavljivanje pa ga muz sad uspavljuje. Kaze da njega mazi po kosi i bradi, da ga ne cupa.
    Mi smo inace ok, L sve vise voli seku i sve je manje ljubomoran, daje joj puse, mazi, hoce ju nositi itd, a ona se njemu baš smije  🥰

Angelly
    13. Studeni 2021. 11:15

Uf Valkiris malecka vec ima 5mj...kad ce moj T bit tolko star 😅 zavidim...ovi prvi mj mi bas teski budu...em je ovo neko cmoljavo vrijeme za nis..da je bar sunca malo da podigne atmosferu...a ni dobro doci ce i proljece (tjesim se)
    LoSa  sretan rodjendan malcu 🥰

Lorena94
    13. Studeni 2021. 12:45

Losa sretan rođendan malenom, ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰 eto i prva beba n forumu slavi 2 godinice. 

Btw samo se brzinski javljam, mali mora u samoizolaciju, tj cijela skupina u vrtiću, teta ima koronu, poludit ću.. 

Grizli
    13. Studeni 2021. 13:26

Losa boy happy B-day! Nek bude vesel i zdrav, i da sto prije prođe ta temperaturica koju ima.
    Lorena 🙄🙄 krasno... Nadam se da nije pokupio koronu. Drzite se!
    Mare sretno sa cijepljenjem...i da maleni ozdravi.
    Mi poslovno u Opatiju morali pa odlučili iskoristiti vikend i ostat malo uzivat. M je prvi put sad u hotelu, a ponasa se kao da je rođena u njemu. Uzivancija na najjace. A ponasanje ko da je svaki dan joj takav. Mi odusevljeni, a vec strahovali kako ce to biti. 

• Hani
    13. Studeni 2021. 15:15

Losa junior, sretan rođendan 🎈🎉 Planirate neku feštu?
    Lorena, kako cete organizirati čuvanje?
    Valkris, 6 mj skoro??!! Sebi ne mogu doć! Već! Super što se slažu😊
    Angelly, mazuckajte se dok kiša pada🤗
    Grizli, uživajte😁

mrgud_zg
    13. Studeni 2021. 21:29

Loša sretan rockas malcu 🥳🥳🥳 nadam se da je temp pala i da ste imali super dan 😉

MaRe
    13. Studeni 2021. 21:32

Losa kak nam slavljenik?
    Grizli redovno oni nas iznenade ponašanjem 🤭 bas kad se bojimo ispadne super. Uživajte 🙂
    Valkris ajme vec 5 mj...jos malo pa krece sjedenje,puzanje itd. Onda ce biti jos zanimljivija malcu 😁
    .
    Cure trebam savjete kako mu olaksati disanje i taj zacepljen nosic...usisavati mi ne da...sta ste radile da je pomagao...kakav je onaj trik s lukom itd?

Valkris
    14. Studeni 2021. 07:41

MaRe

Losa kak nam slavljenik?
    Grizli redovno oni nas iznenade ponašanjem 🤭 bas kad se bojimo ispadne super. Uživajte 🙂
    Valkris ajme vec 5 mj…jos malo pa krece sjedenje,puzanje itd. Onda ce biti jos zanimljivija malcu 😁
    .
    Cure trebam savjete kako mu olaksati disanje i taj zacepljen nosic…usisavati mi ne da…sta ste radile da je pomagao…kakav je onaj trik s lukom itd?

Da da, jos malo 🙈🥰
    Mi L ako je jako zastopan ispiremo nos spricom (kroz gornju nosnicu unutra, donju van), inhalacije sinomarinom, efedrin. Sve to na silu, jer isto ne da, al jbg.
    Luk narezes i stavis kraj glave (objesis na kinderbet u najlonku npr ili na tanjuric ako imas stavit na neki ormaric) . 
    Stavit ga da spava na povisenom.
    To je to od mojih trikova.. 

Simbalija
    14. Studeni 2021. 07:43

Losa sretan rođendan sa malim kašnjenjem,  nadam se da se oporavio? 
    Ja izašla iz izolacije pa me nema online da predahnem 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.