Losa sretan rođendan malenom 🥰🥰🥰
Bas fora ovo iz vrtica zvuči 🙂 To je vruc od uzbuđenja 🤭
.
Mom se zastipao nos sinoc i kasljuca tu i tamo....cijelu noc je plakao, dizao se itd.Muz pobjegao u dnevnu da bar malo odspava a ja nznm dal sam 4 sata svezukupno odspavala.
Jutros mali vesel ko da je cijelu noc prespavao...evo vec repete za dorucak trazio 🤣 Dok nema temp je dobro...skuhat cu mu sljeza dns pa mozda pomogne.
.
Dns cijepljenje...nadam se da necu imat neke nuspojave jer onda brinut se i za sebe i za malca ce bit veselo.
Losa, sretan rođendan malcu 🎊🎊🎉🎉
Nadam se da nece zakuriti 🤞
Moj isto moj rep vuce, to bude bas maltretiranje za uspavljivanje pa ga muz sad uspavljuje. Kaze da njega mazi po kosi i bradi, da ga ne cupa.
Mi smo inace ok, L sve vise voli seku i sve je manje ljubomoran, daje joj puse, mazi, hoce ju nositi itd, a ona se njemu baš smije 🥰
Uf Valkiris malecka vec ima 5mj...kad ce moj T bit tolko star 😅 zavidim...ovi prvi mj mi bas teski budu...em je ovo neko cmoljavo vrijeme za nis..da je bar sunca malo da podigne atmosferu...a ni dobro doci ce i proljece (tjesim se)
LoSa sretan rodjendan malcu 🥰
Losa sretan rođendan malenom, ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰 eto i prva beba n forumu slavi 2 godinice.
Btw samo se brzinski javljam, mali mora u samoizolaciju, tj cijela skupina u vrtiću, teta ima koronu, poludit ću..
Losa boy happy B-day! Nek bude vesel i zdrav, i da sto prije prođe ta temperaturica koju ima.
Lorena 🙄🙄 krasno... Nadam se da nije pokupio koronu. Drzite se!
Mare sretno sa cijepljenjem...i da maleni ozdravi.
Mi poslovno u Opatiju morali pa odlučili iskoristiti vikend i ostat malo uzivat. M je prvi put sad u hotelu, a ponasa se kao da je rođena u njemu. Uzivancija na najjace. A ponasanje ko da je svaki dan joj takav. Mi odusevljeni, a vec strahovali kako ce to biti.
Losa junior, sretan rođendan 🎈🎉 Planirate neku feštu?
Lorena, kako cete organizirati čuvanje?
Valkris, 6 mj skoro??!! Sebi ne mogu doć! Već! Super što se slažu😊
Angelly, mazuckajte se dok kiša pada🤗
Grizli, uživajte😁
Loša sretan rockas malcu 🥳🥳🥳 nadam se da je temp pala i da ste imali super dan 😉
Losa kak nam slavljenik?
Grizli redovno oni nas iznenade ponašanjem 🤭 bas kad se bojimo ispadne super. Uživajte 🙂
Valkris ajme vec 5 mj...jos malo pa krece sjedenje,puzanje itd. Onda ce biti jos zanimljivija malcu 😁
.
Cure trebam savjete kako mu olaksati disanje i taj zacepljen nosic...usisavati mi ne da...sta ste radile da je pomagao...kakav je onaj trik s lukom itd?
Losa kak nam slavljenik?
Grizli redovno oni nas iznenade ponašanjem 🤭 bas kad se bojimo ispadne super. Uživajte 🙂
Valkris ajme vec 5 mj…jos malo pa krece sjedenje,puzanje itd. Onda ce biti jos zanimljivija malcu 😁
.
Cure trebam savjete kako mu olaksati disanje i taj zacepljen nosic…usisavati mi ne da…sta ste radile da je pomagao…kakav je onaj trik s lukom itd?
Da da, jos malo 🙈🥰
Mi L ako je jako zastopan ispiremo nos spricom (kroz gornju nosnicu unutra, donju van), inhalacije sinomarinom, efedrin. Sve to na silu, jer isto ne da, al jbg.
Luk narezes i stavis kraj glave (objesis na kinderbet u najlonku npr ili na tanjuric ako imas stavit na neki ormaric) .
Stavit ga da spava na povisenom.
To je to od mojih trikova..
Losa sretan rođendan sa malim kašnjenjem, nadam se da se oporavio?
Ja izašla iz izolacije pa me nema online da predahnem 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji