ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    09. Studeni 2021. 13:35

Mikio ja bih na tvom mjestu isto tražila skupi poklon. 😁 Kod nas recimo samo moj tata kupuje skupe poklone 🤣. Muževi samo sitnice 🙈. A moja mama s kojom je najviše mu stalno nešto kupuje pa mi je nju najviše bed pitat 🙈
    Ja sam definitivno odlučila vratiti ikeinu kuhinju i kupit novu. Još uvijek ne mogu odlučiti između Kaufland ove i lidlovska 😁

Simbalija
    09. Studeni 2021. 14:13

Mikio ja sam još sutra u izolaciji,  svi su drugi davno izašli 🙈 jedva čekam malo prošetati, ovo je koma..
    Modu modu je predivan, samo je dosta skupo pa nikako da se odlučim,  i za Conetix sam čula da je super igračka.
    Ja ne znam što bih za rođendan jer joj je u ponedjeljak,  a trebala bih napraviti parti i za riječane i za rabljane. Dole mi nije problem jer barem ima mjesta,  a ovdje u stanu nitko ne stane. Razmišljam iznajmiti nešto,  ali nisam ništa još pronašla.. A torta će biti na ježa i šumske prijatelje,  pronašla sam jednu prediiiivnu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    10. Studeni 2021. 00:23

E modu i mene zanima, al bila sam presumnjicava hoce li se isplatit. Aj ak to uzmete bas me zanima kakva ce vam bit igracka. 
    Mrgud, ja isto mozgam oko tih kuhinja, al nekak si mislim da lidlovu necu ni uhvatit.
    A kaj se tice spavanja i moj mali se budi gotovo svaku noc pa ga prebacujemo kod sebe. Nekad zeli nastavit spavat, nekad ne, al naucio je da ostane izmedju nas. Zna i po meni hopsati al ja sam off, spavam ko top
    Kaj se tice torte ne znam bi li narucila ili radila. Sad kad nekak kuzi stvari cak naginjem da narucim jer mislim da bi ga mogla razveselit neka bijesna torta

mrgud_zg
    10. Studeni 2021. 08:27

Zarice pa kako funkcioniras? Meni je stvarno užasno to spavanje. Doslovno postanem nervozna kad dođe 8 jer nikad ne znam kakva me noć čeka 😬 evo noćas recimo nakon više od 10 dana bilo solidno. Htio je ic spavat u svoj krevet (što je zadnjih tjedan dana bila drama pa ga nisam formirala), i spavao je mirno do 1. Onda se ustao i došao k nama. I onda se do jutra još 2 puta probudio, popio vode i nastavio. To mi je solidna noć 🤣
    Loša pa probaj bar te dijelove koji fale tražit u Kauflandu. A mogu mislit kak je mali bio sretan. Ja mislim da će se i moj raspametit 😁. A daj mi reci koja je funkcija vešmašine? Ne otvara se? Al se vrti? Baš čudno kak smijete u vrtić nosit tortu. Kod nas je sve zabranjeno, smije se samo voće. 
    Kaj se Lidla tice, nama je baš u kvartu i to veliki Lidl, i prije posla prolazimo i mm i ja. Moram priznat da smo uvijek našli sve što nam je trebalo..

• Zarica
    10. Studeni 2021. 08:41

Mrgud, vi ste sigurno bili medju onima koje mozes na prste nabrojat, a uhvatili su prosle zime onu super drvenu guralicu
    Ma meni nekak ne smeta nis, spavam cvrsto. A inace ta fora s budjenjem je krenula nakon ljeta kad je i on ponovno krenuo u vrtic pa svak malo neko kasjanje ili nos. Nista posebno, al opet dovoljno da se povremeno budi. Prije toga je spavao u kindacu cijelu noc.

MaRe
    10. Studeni 2021. 10:25

Petra lijepo vidjet da si ziva...na izmaku baterija al ziva 😁 
    Mikio ja bi onda namjerno nasla nesto najskuplje pa nek kupi...eto ti taj modu il kak se zove 😁😁 Moja je na trenutke takva i onda kad vidi kak joj unisti to sto ona skupo plati onda kuka 🤣🤣🤣 pa reko mogli ste i znati da ce pokidati i sl.
    Ja razmisljam o kuhinjici il radnom stolu al isto mi nekako puno dati te pare za nešto sto nznm dal ce se igrati s time xD Da znam da bi se igrao odmah bi uzela..
    Losa reakcija od malca je super 😁 al kad kod nas to traje 15 min i cao doviđenja 🤣
    Vise mislim da cu mu uzeti onu bušilicu, drvene puzzle i neki od onih setova za kuhanje,caj i sl.
    .
    Za rođendan mi je mama vec rekla da ce mu naruciti spuzva bob tortu...tako da mislim da cu i ja tak nesto ili cu samo opet naruciti onu pokrivku i zalijepiti na neki kolac il cetvrtastu tortu. Sad samo moram nabaviti balone u tonu i neke rekvizite...Banner cu reciklirati proslogodisnji 🤭🤭 posto je univerzalan.
    Itako ne planiramo veliko slavlje..bake,djedovi, kumovi i to je to.
    .
    Dns bi se trebala ici cijepiti osim ako me hrabrost ne izda 🤣 🙄

• Hani
    10. Studeni 2021. 12:59

Mare, samo hrabro😊
    I ja sam se dugo mislila za cijepljenje, ali obavila sam to. Cijela šira obitelj je necijepljena.
    Kuhinjicu sam mu mislila izraditi, ali našla sam kraj kontejnera onu iz plodina, fale joj vratašca, inače je kao nova. Ne zabavlja se previše s njom.
    S hranilicom nemamo problema, samo ne želi babarin pa se zamelja stalno.
    Bravo za dudu, deedee. 
    Spavanje...Budi se jednom i želi u moj krevet, zaspe za minutu i vratim ga. Budi se i više puta ako trazi dudu ili se zapetlja u deku, ali ne moram na posao ujutro pa nije problem. Žao mi je što se mučite, mrgud, zarice.
    Jutros sam ga polegla na krevet i udvoje smo mu oprali zube, na bebin savjet, drugacije ga ne mogu nagovoriti da otvori usta.

DeeDee
    10. Studeni 2021. 15:41

Mrgud ni V ne spava od ljeta onako lijepo, tj. negdje do poslije prvog rođendana je spavala cca 12 sati u komadu, Bože kad se sjetim 😱
    Onda se počela buditi 1, 2, 3 puta kako koju noć, uglavnom samo dodavanje dude, nekad bočica, nekad drama s prebacivanjem kod nas. Ali od ljeta ne znam ako je tri noći prespavala u svom krevetu, u najboljem slučaju oko 5 traži da je prebacim ali u zadnje vrijeme ima jedno buđenje oko ponoći kad traži mlijeko i onda na idućem u 99% slučajeva završi kod nas, a to je sve ranije 🤦🏼‍♀️
    Meni čak ni ne smeta toliko kad je s nama i spavam normalno, osim ako je nešto ne muči pa se koprca i stenje, ali mi fali spavat zagurana u dečka 😁

[/url

Simbalija
    10. Studeni 2021. 18:45

Damnarex kako je bebica? Napreduje u kilaži? Vidjela sam na IG da ste kupili Pina slagalicu,  je dobra? :)

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    11. Studeni 2021. 06:28

Svaka čast ko može spavat full kad je djete kraj vas. Ja nema sanse to je polusan maksimalno, najčešće budna full i onda kad skuzim da ona tvrdo spava ja se dignem. Kod nas u prosjeku svaku 5.noc prespava cijelu. Tokom ljeta je spavala cijele noci cak kad se probudila nocz bi se vratila sama spavat. Onda krenule bolestine iz vrtica i sve palo u vodu. Naucila se da kad se probudi ju uzmem kod sebe, nekad ju vratim a većinom ne jer se probudi oko 4 pa dok zaspe je 6 i onda ju pustim jos tih sat i pol nek spava di je.
    Jel jos koje dijete za umiriti se ima nesto sto radi? Recimo M noktima meni na prstima grebe kozu na prstima oko nokti. Jadnoj skroz odrezem nokte jer me bas grebe jako i uopce neznam kako ju odviknut od toga. Ako sakrim ruke krene na madeže kojih imam miljon. A kako me strah da mi njih otkine pustim joj prste, međutim tog mi je već pomalo dosta, em me boli em sto mi je koza na rukama bas iziritirana pa stalno dobivam neke ekceme. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.