ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    29. Listopad 2021. 19:56

Angelly cestitaaaam!!! Svaka čast,bome velika beba 🥰 ma ozdravit ce malac dok ste doma!
    Losa meni sa zalanda za kci stigla jedna cizma u kutiji 28,druga 29🙄 Odmah sam se uspjela posvadjat s njima🙄
    Fak,zaboravila sam klincima skafanderi uzet,to mi sve nekak daleko,naravno da cu na dan kad najave snijeg trazit pa platit 300kn😏

DeeDee
    30. Listopad 2021. 09:45

V je valjda van gabarita 🙈
    U one čizmice iz Lidla 24 joj nisam uspjela ugurat nogu, a odijelo 92 joj je taman, nadam se da će bit do kraja zime 🙈ja sam čak uzela 98, nisam joj probala na kraju jer smo se dogovorili da 98 damo nećakinji, a oni nama lanjski 92 da ne kupujemo duplo bezveze za tih par dana snijega.
    Angelly čestitke, nadam se da je bilo jednostavno kao što zvuči :) 
    LoSa bravo, treba uživat kad se može :) 

[/url

annika
    30. Listopad 2021. 13:13

Angelly čestitke od srca🎉🎉🎉porod za poželjeti♥️
    LoSa kud sve putujete? 
    Mi smo preživjrli crijevnu virozu ali bilo je baš užas. M se još uvijek probava nije skroz izregulirala i zaboli ga trbuh, ne jede baš, baš ništa i cendra od jutra do navečer. Meni se na tu crijevnu virozu nadovezala bol u ledjima i prehlada i dr mi dala uputnicu za testiranje- naručena sam 5.11. a do tada u samoizolaciji. 

[iimg]

Simbalija
    30. Listopad 2021. 13:51

Došla sam čestitatiiii, Angelly bravo ženo! 4kg, velika beba!  Čestitam od srca!
    --
    Čitam vas, ali G je pokupila koronu pa smo još u 4 zida.. Znači kaos.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Angelly
    30. Listopad 2021. 15:16

Hvala vam cure na cestitkama 🥰

Simbalija
    30. Listopad 2021. 17:31

Bila je u izolaciji od srijede jer mm ima koronu,  s ponedjeljka na utorak je zakurila. Pedijatar je poslao na testiranje i ispala pozitivna. Temp je bila utorak 39 i to je to,  još joj curi nos, ali curi već dva mjeseca pa ne znam je li simptom.
    Zbog naših ekstra pravila ja ne moram biti u izolaciji jer sam cijepljena🙈 ali testirala sam se i negativna sam iako postoji još mogućnost da pokupim. Doduše ponašamo se uvijek isto, ljubim je grlim, jedem iz njene žlice kad probam je li vruće.. . Tako da ako ću dobiti,  ću dobiti 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    31. Listopad 2021. 06:46

Simbalija nadam se da ce proc sve ok sa G i koronom. I kod vas Mikio se nadam da niste pokupili. Sta nije tvoj muž imao koronu kad i ti i cijepljeni ste jos pa valjda stvarno necete biti peh pa pobrat.
    E cure koliko je sad normalno da oni rastu odnosno da stagniraju? M je vec 2 mjeseca isto visoka, a i kila ima ista vec 4 mjeseca. Ne mice se sa 10.5kg. Doduse bila je bolesna pa je izgubila al sad je vratila i tako stoji. Neznam dal je to normalno. Meni je cudno jer inace je rasla u visinu dosta brzo. 

Angelly
    31. Listopad 2021. 06:53

Grizli

Simbalija nadam se da ce proc sve ok sa G i koronom. I kod vas Mikio se nadam da niste pokupili. Sta nije tvoj muž imao koronu kad i ti i cijepljeni ste jos pa valjda stvarno necete biti peh pa pobrat.
    E cure koliko je sad normalno da oni rastu odnosno da stagniraju? M je vec 2 mjeseca isto visoka, a i kila ima ista vec 4 mjeseca. Ne mice se sa 10.5kg. Doduse bila je bolesna pa je izgubila al sad je vratila i tako stoji. Neznam dal je to normalno. Meni je cudno jer inace je rasla u visinu dosta brzo.

Ja mislim da je normalno da im se rast sad usporio, mada ja nemrem ni izmjerit ovog svog 😏. Bas sad kad usporedjujem njega i recimo neke 3.godisnjake nije to neka drasticna razlika u visini.

DeeDee
    31. Listopad 2021. 07:00

Kako je prošlo pomicanje sata? 🙈
    V budna od 5:15, a u 6 smo se digle jer više nije imalo smisla da nam skače po glavi 😅
    I noćas je nakon jaaaako dugo vremena imala seansu urlanja, nikako je umirit, trčala je šakice u usta i plakala. Na kraju sam joj dala sirupa jer sam pomislila da je možda neki zub zajebava, vec tjednima uzasno slini, ne želi prat zube i baš ne grize hranu nego liže, npr. kekse ili čokoladu kad dobije šta je prije normalno jela 🤷🏼‍♀️ Samoinicijativno je pred tri dana bacila dudu i to za sad prolazi savršeno ali priznajem da mi malo fali po noći no nedamo se🤭

[/url

Grizli
    31. Listopad 2021. 08:15

M je spavala uobicajeno... Probudi se u sred noci i onda 2 sata provedenom u polusnu svi tri, ona se dize, spusta, place, trazi da nam mazi ruke, pa malo hoda... 🤯😒🤪 Ne moram napomenuti da smo ludi od toga već. A tjesimo se da je samo faza. Izasle joj i donje petice pa mozda je i do toga.
    E ako tražite skafandere, jaknice i one tregerice za kisu ima na c&a na popustima i vrijedi dodatno kod onaj top20 za jos 20% na to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.