ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Listopad 2021. 20:32

miki0

Mi smo sinoc skoro isli na hitnu jer nismo znali kaj joj je.. Krenula je vristat i plakat i gura jezik van i pljuje i urla, al ono skvici ko da ju koljemo, neda da vidimo kaj je, pitamo sta je, nece rec, dere se… Bili smo vani, nis krenuli mi tak doma ona u autu i dalje urla, dosli doma, skinuli ju cijelu, ona i dalje tak, ja velim nis, ajmo na hitnu, mozda ju je nesto upiknulo iako ne vidimo nis… Kaze muz ajd joj pusti crtic da vidimo jel bude se smirila i smiri se 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Pitamo kaj je bilo, smetao joj je jezik. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Dakle, imala je tantrum zbog jezika. 🥴 O happy day 😩

Možda je imala dlaku/kosu u ustima.. 🤷‍♀️ Moja tako zna, bljeki facu radi i kao da joj smeta nešto.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

annika
    26. Listopad 2021. 21:00

Kod nas je očito isto neka viroza jer evo i ja na wc-u visim stalno, želudac me užasno boli. M je imao normalnu stolicu, malo se udobrovoljio 

[iimg]

MaRe
    27. Listopad 2021. 06:02

Ja citam i mislim da sam komentirala a na kraju nisam...pukla sam 🤣🤣
    Omerta čestitam 👏👏👏
    Angelly jesi u komadu? 🤭
    Annika, Lorena i ako sam jos koju zab. drzim fige da sto brze ozdravite. 
    Bas stalno nešto kruži...sto i jedna boleština xD Mene opet nesto grlo pocinje boliti...ako me opet uhvati idem kod dr nek mi nesto da jer konstantno mi se vraća grlo/nos jos od 8og mj 🙉
    Losa super ulov ali aaaaaaaaaa zasto ja to nisam vidjela na vrijeme 😭😭😭
    Moram jos jedne papuce i kasnije zimske cipele il cizme malom uzeti...sve ostalo je spremno :) i skafander...ove godine nas nece snijeg iznenaditi 🙄 a kako se vec sad spuštaju temp.moglo bi ga biti 🤞
    Moj obozava gumene cizme...mize kak on kaze..i obozava skakat po lokvama 🙉🤣 mami se dize kosa na glavi al pustim ga da uživa 🤣

Angelly
    27. Listopad 2021. 06:45

Joooj jos sam u komadu Mare 😂😂 al kao ima naznaka da ce prije ned kad je official termin. Jucer na pregledu bili neki trudovi i 2cm otvorena (mada mi se cini da je napisala 3cm na nalazu al sad ga ti znaj)...a mali sr skroz nabio dolje spreman za put van 😆tak da moglo bi to....

• veselo
    27. Listopad 2021. 08:13

Mikio, ima na hm online...s tregerima hlace za kisu krenu od 74/80...zara online krece od 86 ali oni imaju male brojeve, moja curka ih je nosila proljetos a bila je broj 80 hlace tada...mi smo vani i po kisici tako da je meni to must have

Angelly
    27. Listopad 2021. 08:28

Mikio moram priznat da sam sve puno mannje pratila ovu drugu trudnoću i da mi je prošlo dost brzo (puno kasnije sam počela s pripremama za bebu, torbu za rodilište i tak xD). Teže mi je utolko što moram hendlat N a i kak je krenuo u vrtić bude baš zeznuto jer je prehlađen dost često a onda i zahtjevniji (evo ga bio 2 dana i već kiše...jej). Trbuh mi se čini više manje isti a sa kilama sam u prvoj bila na +9 sad sam na +8 xD... baš sam si gledala N se bio rodio na 39 + 2.....nezz kaj ovaj mali čeka više 
    Držte mi fige da krene to lagano jer nemrem višeeeeee

Damnarexx 🌺
    27. Listopad 2021. 11:13

Nas jucer pustili. Malac dobio 500g u 6 dana🙈🙈
    Zakljucak.... Zakljucak je moja teorija. Dojenje nas je zeznulo, premalo je cicao.. do onog Jako masnog nije dolazio i eto. Ja sam ga drzala na prsima, al cim se trebao malo vise pomuciti ljutio se, bunio, i cupao i ja bi ga makla🤷
    Da sam ostala na izdajanju/AD ne bi do ovog doslo🙄
    .
    Omertha cestitam! 🥰🥰
    Angelly da ti super prodje kao meni🥳🥳Ides na Merkur? Vidjela sam da su omogucili pratnju😁😁nevjerojatno sad kad ima puno zarazenih😵
    Mikio drugu trudnocu 'teze' pratis..u jednu ruku je lakse, znas sto te ceka, u drugu teze jer imas jos jednog klinca koji trazi svoje🥴  al sve mu svemu🥰
    .
    Kako je lijepo spavati u tisini...preporod.
    I kod nas luda kuca, mm i E dere crjjevna viroza i nismo mogli doma, nego kod njegove bake 😂 njima je to vec pri kraju pa se vjv sutra vracamo. Jedva cekaam🥰 E uzasno falimo.
    Btw, imali smo prekoputa nas malu cimericu u bolnici od svega 7 dana. Bebica umjesto doma iz rodilista, ona u Klaicevu😔  neki problem sa crijevima..uzas.
    Javila mi cimerica da umjesto nas je dosla bebica sa mamom koja je bila sama u sobi do nas. Bas sam happy bila jer smo oslobodili mjesto novoj mami🙃

Damnarexx 🌺
    27. Listopad 2021. 15:06

Mame atopicara!
    Bili smo u sklopu pretraga i kod dermatologa jer mu je dosta suha koza, al nije atopijski. Receno nam je kupati ga u uljnoj kupci, Mustela ili Aderma. Vase preporuke? Sta vam je bolje?
    I mazati se jednom, do dva puta dnevno sa La Rosche posay🙃

ifkaminja
    27. Listopad 2021. 16:36

Samo da se javimo. Nakon 2x usta,šake,stopala, završile u zaraznoj na infuziji, ima rotu+neku respiratornu infekciju. Znat ćemo sutra koju kad dođe nalaz. Rota danas potvrđena.
    Prekjučer ostale preko noći u bolnici, 2 infuzije, danas kontrola + 2 infuzije, sutra moramo opet.
    Uglavnom, niš neće jesti (u 3 dana je pojela pol tanjura juhe, pol abc sira, malo štapića i "stiropora"). Ne moram reći da je ili povratila, ili "pokakala" ali u istom obliku kak je i ušlo unutra (juha. doslovce. ista).
    Neće piti niš osim vode. Tak da se mogu slikat sa svim onim preparatima za rehidraciju i probioticima, nema šanse. Sad sam uzela bio gaia kapi. Lakše mi je uvalit 5 kapi nego 2,5dcl nečega kaj neće ni primirisati, kroz cijeli dan.
    I, tak smo došli od djeteta koje sve hoće probati i jesti, do toga da neće baš niš. Izgubila je sigurno pola kg. Zadnji put kad je vagana je imala 14kg,prije 4 mjeseca, sad ima 13,6kg.
    Znači, mi ćemo do kraja godine, ovim tempom, odraditi sve dječje bolesti. 🙄

DeeDee
    27. Listopad 2021. 18:37

Ajme ifkaminja 😱😱😱😱
    Nadam se da vam je ovo zadnja boleština ne samo za ovu godinu nego puno dulje. Drž se 💪❤️

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.