ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    25. Listopad 2021. 17:30

E fala Zarice na kraju sam se s malim zaletila do lidla dubec i fala bogu bilo je 😆 mada je bilo svega par ovih plavih skafica al taman nas broj 💪🏻 i fala Mikio na info za lidl, sad mogu ic rodit 😂 

• Zarica
    25. Listopad 2021. 17:40

okic, bas refresham stalno jer mi taman muz kupuje u lidlu. Super da je bilo :) 

Simbalija
    25. Listopad 2021. 22:46

Hej 🙂 ja došla s puta,  a dragi dobio koronu. Sad je mala u samoizolaciji,  ja ne moram jer sam cijepljena,  a nisam ga ni vidjela jer se odvojio u poseban stan,  a malena je bila kod bake i djeda zadnjih par dana. Zna li netko,  izlasci u šumu se isto zabranjuju ako je netko u izolaciji? Moraš se zaključati i čekati da dijete podivlja u 4 zida?
    Još su joj dali 20dana izolacije pa smo ih zvali da smo mi u Ri, a on na Rabu pa su malo smanjili..čudo..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Zarica
    26. Listopad 2021. 00:46

Simbalija, odi u sumu
    Ja na kraju uzela cizmice i skafander. Cizmice su mu skroz nespretne, hoda u njima ko po jajima:D kak se vasi snalaze s njima?

Angelly
    26. Listopad 2021. 06:41

Zarica

Simbalija, odi u sumu
    Ja na kraju uzela cizmice i skafander. Cizmice su mu skroz nespretne, hoda u njima ko po jajima:D kak se vasi snalaze s njima?

Vjerojatno mu treba da se malo navikne...znam kak je cudno bio hodao kad sam mu tek obukla gumene 😂 ove jos realno nismo ni probali.

Grizli
    26. Listopad 2021. 08:23

Hej zenske
    Damnarexx super da malac napreduje tako dobro? Hocete doma onda sutra?
    Joj gumene cizme 🙄 M ne zeli nikakvu obucu povisenu i nemam pojma sto joj obut kad bude kisa, za blato i slicno. Samo niska obuca dolazi u obzir. Vratila 4 razlicitih cizmica od toga 3 para sama birala i sve super dok nije trebala hodat duze od 2 min u njima.
    Simbalija ajme uzas za samoizolaciju. Neznam. Kako je u ri, al kod nas u istri kontroliraju ne svih al dio obiđe policija. Susjeda sa 2 djece bila u samoizolaciji pa je policija dosla i nama zvonila da sam se ja smrzla.
    Za vas zagrepčanke samo da znate M ima super naziv za Zg... Ja jutros trebala poslovno sama u Zg, na kraju se ona i mm uvalili jer ona je urlikala po stanu u 6 ide i ja u Zajeb 🤣 

DeeDee
    26. Listopad 2021. 11:12

Znači danima mi ne prihvaća lozinku za forum i sad prihvati, tu istu 😅
    Grizli umrla sam na Zajeb ❤️
    A ček, pa kako živite po kiši? Lokvice i to? 😱
    Btw ja uopće nisam popratila šta to lovite u Lidlu? 
    Simbalija kako seru s tim svim..
    Damnarexx ufff trauma lagana, jesu vas pustili doma? 
    Angelly ajme ti brojis baš sitno sitno 😱😱😱 sretno 💪
    Vidjela sam da su skupili za malenog od Angie 💛
    Ostalo sam apsolutno pozaboravljala, nadam se da su vam prošle boleštine svima ..

[/url

Lorena94
    26. Listopad 2021. 11:58

Hej žene, ne stignem vam pisati, mi smo jučer opet kod dr završili sa malim, jurio temp 39, pregledala ga upala uha, tako da ni ovaj tjedan ne ide u vrtić, ja otvorila bo i od noćas grlim WC školjku. Nadam se da će i drugi bolesni ozdraviti, i da ste kupile sve što ste mislile u Lidlu 😁

annika
    26. Listopad 2021. 12:42

Zajeb 😁😁😁
    Lorena neka viroza kod tebe?
    M jučee imao proljevaate stolice i noćas povraćao, jutros lagana temperatura. 

[iimg]

Lorena94
    26. Listopad 2021. 19:21

Annika, mali j prošli tjedan imao upalu grla, curenje nosa, temp, u četvrtak na petak proljeva ste stolice i u ned povraćao, tako da sam ja izgleda nešto pokupila i osjećam se kao hodajući mrtvac.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.