Moja isto normalno spavala do 7 (po starom vremenu 8). Odspavala od podne do 14h, i stavila sam je u 20h spavati. Ne volim dramiti oko tog mijenjanja vremena ni za sebe ni za nju, vidim po fejsu da neki nauku rade oko tog i unutarnjeg sata, krenu valjda mjesec dana ranije promjerati odlaske na spavanje.. Meni je to too much.
G ima cca 13kg i 90cm, ali već duuugo stagnira na kilaži.. Jede porcije skoro kao ja čak i češće nego ja🙈baš voli jesti..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija naše curke su iste ali ako se sjećam od početka se prate 😁
[/url
Da G je isto ustala u 7..
Ja ne znam što ću s njom sad kad je mrak u 17, mi doma dođemo poslije 16, dok pojedemo će biti mrak.. To je stvarno grozno..
--
Znam da je super kad dijete ima teka, ali ne znam jede li previše. Znači npr. jučer, pojela je bocu od 250ml smoothija (banana, jabuka, kruška, smokve, zobene), onda dvije kriške sa sirnim namazom (cijeli onaj sir 50g), onda dva jaja na oko sa pola kriške kruha, onda pola velikog brancina sa krumpirom i špinatom, onda sladoled, pa par kolača (domaći kolač s višnjama, izrežem ih na male komade), i za večeru pun pijat palente sa jogurtom. Doma smo pa tim gore jer stalno nešto traži..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Da G je isto ustala u 7..
Ja ne znam što ću s njom sad kad je mrak u 17, mi doma dođemo poslije 16, dok pojedemo će biti mrak.. To je stvarno grozno..
–
Znam da je super kad dijete ima teka, ali ne znam jede li previše. Znači npr. jučer, pojela je bocu od 250ml smoothija (banana, jabuka, kruška, smokve, zobene), onda dvije kriške sa sirnim namazom (cijeli onaj sir 50g), onda dva jaja na oko sa pola kriške kruha, onda pola velikog brancina sa krumpirom i špinatom, onda sladoled, pa par kolača (domaći kolač s višnjama, izrežem ih na male komade), i za večeru pun pijat palente sa jogurtom. Doma smo pa tim gore jer stalno nešto traži..
Ma nisam mislila na ustajanje nego visinu i kilažu😁. A očito i apetit 😅
Ja sad radim na svom odnosu s hranom koji je tragičan manje više oduvijek, definitivno joj ne želim to ni svjesno ni podsvjesno prenijet tako da..ako joj se jede, neka jede. Naravno, ne dam joj neograničeno slatkog, to dobije jednom, Max dva puta dnevno, ali ona ionako najčešće žica kukuruz 🙈🙈
Ima dana kad jede puno manje ali često baš to što Simba kaže, pojede kao ja, i dalje ne kužim kako ali očito joj treba i potroši, na njenu visinu nije uopće Bucka 🤷🏼♀️
Losa, ili tko j već pisao, ima c&a hrvatski shop?
Btw, za klince s velikim nogama, od četvrtka u lidlu one zimske čizmice od 20 do 36
[/url
O moja itekako traži, kažem sad smo doma pa vjerojatno nešto i od dosade pojede, ali ona oduvijek dosta jede, nije baš faza. 🙈 Cijeli dan viče papatiiiii 😁 bit će ko ona mala od Ele Dvornik 😁 nisam još napisala da je pojela i dva tanjura juhe.. Juhu obožava, ali samo mesne i riblje verzije i svaki dan je jede.
Kilaža joj već duže stagnira pa pretpostavljam da je ok.. Naravno trudim se da je hrana ok i da ne pojede masu slatkog. Kad je normalan tjedan joj rijetko dajem, ali ona sama zna di je kolač i di je monte pa ga sama i uzme 🙈 Jako je aktivna i baš sad kad smo zaključane sam primijetila da joj samostalna igra traje 3min. Sve ostalo moram i ja sudjelovati. A recimo da na dan promijenimo 100aktivnosti, malo sam i rekla..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Losa i ja sam sa 17 kg u školu al sam i bila niska koliko po slikama vidim bas sam neka mini, al i najmlađa u razredu pa valjda zato.
Btw mali od muzeve sestricne ima 6 mjeseci i 11kg. Tezi od M je al je i dug dosta. M iako je visa od njega izglada ko liliputanac kraj njega, glavu duplo manju ima. Njegova kapica njoj velika 🙊🙈 Pa malo me onako zagolicalo to sa njenom težinom i visinom kad svi poceli da sto je ona tako sicusna.
Simbalija ajmeee pa ja ne pojedem u 2 dana koliko tvoja G. Bas je gurman. M isto nikad ne pita jesti sama. Samo piti pita.
Deedee kako mislis c&a hrvatski shop?
Simbalija ne u tjedan, nego moj to ne pojede ni u dva tjedna. Zavidim svima jer M jede NEKAD popečke u koje ja onda potrpam sve hranjivo što mogu. ne jede niti jedno voće, ni sok neće piti da mu mogu iscijediti, nikakve juhe, variva, pudinge, čokolino- ništa. Znači nekad hoće popečke, kruh, kekse u koje onda isto stavljam orašasto i zdrava brašna i opet neće svaki put, palentu s jogurtom i to je to od njegovog jela. Kg 10900, visok 86 cm
[iimg]
MikiO leća, proso? Kikiriki maslac? M to omekša stolicu, isto pravim poečke, od leće i palačinke. E da, nekad i palačinke hoće
[iimg]
Simbalija ko da sebe citam... Moj jede nenormalno, i vise od ovog sto si opisala. Mislim trbuh mu je bas ko mala bacvica. Al visok je pa ajde,ima bas one bucmaste obrascice🙈🙈 Tako mu je i sestra bila a sad jedva pola porcije pojede tako da,prodje ih to...
Napreskokce citam... Kolko jos izolacije ima?
Sortiraj odgovore
Najstariji