ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    01. Studeni 2021. 20:46

Mi zbog sata napokon pomakli spavanje na malo ranije tak da je jucer fino u 9 zaspao
    Moj mali takodjer jede non stop. Nije debeli, al buckasti je. Meni se nekak cini da bi im trebalo ogranicit hranu ako jedu vidno previse. Sada se mozda ne debljaju, al doc ce vrijeme kad budu. No eto, ni ja je ne ogranicavamosim sto se industrijskog slatkog tice. Generalno smo jos na dm keksima 1+.
    Inace sto se tice onog da ce naknada narast na visinu place. U prijedlogu zakona pise u visini place do 7 i pol tisuca, haha. Namjerno su iskrivili vijest u javnosti. Jos malo inflacije koja nas ceka i nece to biti tolika razlika od ovoga sto imamo sad. 

Simbalija
    01. Studeni 2021. 21:19

Mikio zar ne voli N palentu? Znam da palenta sama po sebi otvara,  možda unutra dodati još nešto,  bananu, smokve? Ili ako ne voli slatko, smljet lan da ne skuži pa ubaciti?
    --
    Moja i dalje kaka 3-4 puta dnevno.. To joj je na tatu,  zato i jede ko manijak.
    --
    Izolacija za nju još 3 dana, međutim, vrlo očekivano s obzirom na moj shitty imunitet,  u valjda sat vremena sam zakurila na 39,glavobolja, kašalj,  bol u plućima. Tako da opet moram na testiranje,  ali šanse su mi visoke 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    01. Studeni 2021. 21:20

Grizli, na kolko ste vi sad cm? I dalje ste u visokim kvantilima? U jednom trenu mora doc do usporavanja/stagnacije. Mozda jer je M tako vitka pa se cini sitnija, al djeluje mi po tome kako je opisujes da je sve 5 :) 

Simbalija
    01. Studeni 2021. 21:50

Joj ja sam isto mislila da ću proći lišo zbog cjepiva 🙈 imam glavobolju od prošlog tjedna i kišem ko luda,  ali kišem često zbog alergija pa nisam pridavala pažnju. I temperatura mi je često iznad 37, ali kažem odjednom je stigla samo groznica,  baš iznimna glavobolja i bol u cijelom tijelu. Nadam se da će zbog cijepiva barem trajati kraće..
    Da sad svi forsiraju predavanja, sastanke uživo, a nikad više bolesnih.  Doktor kojeg znam,  koji radi na covidu je rekao da je situacija grozna i preozbiljna.
    --
    Možda dođe kuhinja u Lidl u nekom idućem katalogu?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    01. Studeni 2021. 23:26

Oh no! Ja racunala s kuhinjicom za pod bor

mikio, moj bas voli kiselo. Recimo kiseli krastavci, cikla. Al zelenu salatu nije jos odlucio probat. A i bolje, mislim da je nebi mogao dovoljno sasjeckati zubima i ostala bi mu izmedju zuba garant.

mrgud_zg
    02. Studeni 2021. 08:09

Evo mene nakon sto godina
    Angelly čestitam! Svaka čast na super brzom porodu a tako velika beba 💪👍
    Kaj se kataloga s poklonima tiče, meni ima baš dobrih stvari. Ima rekvizita za kuhinju hrpa. Alati. Mi ćemo mu kupit onaj veliki stol s alatom a od ostalih ću naručit ove sitnije. Ima i super slagalica 
    Kuhinju smo mi kupili ovo ljeto u ikei kad je bila ona akcija. Čeka zapakirana Božić ili rođendan. Baš me zanima kakva je ova iz Kauflanda. Mislili smo ak bude u lidlu onda prodat ovu ikeinu jer je ona lidlovska prošle godine bila predobra 
    Kaj se hrane tiče, moj zadnjih 10 dana jede bademe orahe i lješnjake. I kestene. I to sam čisti nama svima, mi umiremo od smijeha, super mu ide. I bucine sjemenke probao, moram negdje kupit očišćene jer inače predugo traje 🤣. A prije tog mjesecima nije htio ništa novo probat 🙈 
    On fkt ima skembu i obraze, al oduvijek je "nabijen", nije debeli. Na dane pojede isto ko simbalijina G a na dane skoro niš. 

MaRe
    02. Studeni 2021. 08:13

Pohvatala sam vas 🤭
    Kod nas je promjena sata prosla bez muke...prvi dan se ranije probudio al sad vec normalno...ni meni to ne smeta...pomjerim sat i nastavim ko i dosad...jedino mi depresivan ovaj rani mrak😑
    .
    Hrana....jede skoro pa sve...kiselo,slatko, ljutkasto,voce povrce...samo viče njam njam a ja samo moram smišljati sta praviti xD 
    Ako nam kucna vaga ne laze ima 14,4 kg obučen i s papucama,znaci oko 14. Visina mi se cini da je 86 cm. S 💩 nema problema jer popije dosta tekucine tokom dana. Al koje kombinacije ima to je strasno...jucer je jeo jogur i kruh i vidio muza da vadi kisele kradtavce...naravno da je uz to morao i on "kacaca" jesti 🤣🤣
    .
    Mikio N nema vremena zvakati 😁 tako i moj nekad kao da je na trkama pa ga opominjem i onda malo zvace normalno pa nastavi po svome 🙄
    .
    Korona..drzim fige svima da cim prije ozdravite.
    Dosad smo je uspjesno izbjegli tako da samo cekam kad cemo mi doći na red xD 
    .
    A gdje nam Petra? Jesi ziva? Jel idu curke u vrtic?

MaRe
    02. Studeni 2021. 08:18

Moram pogledati taj katalog jer mu jos nisam smislila nista ni za Božiće ni za rođendan 🙈
    Imam u planu stolic i stolice...a sad sta jos nznm. 
    Moji su mu kupili onaj veliki traktor s prikolicom za Božić.
    Ajme Losa pa vama tako blizu vec rođendan :) proletilo 🙂

Grizli
    02. Studeni 2021. 09:22

Mikio M vodi borbu sa kakanjem. Uvijek jako tesko i tvrdo. A bas jede puno jogurta, palente, smoothie i slicno, a ograničavam joj rizu, bananu i ostalo sto zatvara jer ako u isti dan   jede tako nesto ne kaka 3 dana. Nažalost cesto jedino pomogne Prolife suspenzija. A ako to ne pomogne onda isilax sirup. Po preporuci nefrologa mora redovito stolicu imat bar 1x dnevno tako da se borimo sa time. Neznam zasto ima tako tvrdu stolicu a dnevno popije jako puno tekucine + juhe. Salatu zelenu ne jede, od tih "salata" jedino krastavce i mini rajcice pojede drugo nece. 

Zarica ona je sad na 84-85 cm. Visoka je ja bi rekla dosta. Komplet mi izgleda sicusnica. U vrticu su sva djeca mlađa od nje teža dosta, a neka i veća. Ocito je takav period sad, jer sam gledala u 6 mjeseci je narasla 8 cm, i sad 2 mjeseca stagnira. 🤷‍♀️

Simbalija a joj i jesi obavila testiranje? Drzi se.
    .
    Meni se dosta sitnijih stvarcica sviđa u katalogu od Lidla. M je otkrila slaganje puzzli i onih drvenih slagalica pa ce dobiti malo toga. Pikiram i onu kaseticu sa ribom i mesom jer nam to "fali" u kuhinjici. Teta ce joj kupiti za rođendan onaj štafelaj od ikee. Mi razmatramo lego duplo farmu jer se bas puno igra sad sa legicima i trazi zivotinje, ljude i vozila pa da upotpuni kolekciju. A razmisljam mozda i onu blagajnu iz ikee jer mi sad krade kalkulator sa onom trakom za tipkat. Svaka drugo joj je kupit ce mama/tata. 
    Steta da nemaju kuhinjicu jer je bas top, al imaju onu kao trgovinu s kojom s3 puno toga dobije ako sam dobro vidila pa nije ni to lose. Od toga se da smislit kuhinjica ima u Pepco za kupiti stednjak i lonci vidila sam.
    Losa kakva ce biti tema rođendana jesi smislila? 

• Zarica
    02. Studeni 2021. 10:14

Bome nije moj mali više tak osjetno niži. On je sad 84. Prije mi se cinilo da su svi za glavu veci :D 
    Grzli, ja bi pitala pedicu za mišljenje. Vjerojatno ce rec da je sve ok, a ti se neces morat mislit oko toga vise.
    Mrgud, meni ta iz Ikee bas nekak suhoparna. A skuplja je od svih kaj su bile prosle god. Al ono, klincima je sigurno jednako dobra :) Ne znam ako se te kuhinjice mogu narucit odnekud?
    Losa, tvoj muz ko ja :) Mislim, ja nikog ne odgovaram nit pricam sto ak me se ne pita. Nekak su ljudi dosta agresivno podjeljeni oko teme pa mi se neda uopce ulazit u razgovore. Mm se zeli cjepiti ako nema antitijela pa smo ih oboje isli provjeriti prosli tjedan i cekamo rezultate. A kaj vam je prevelika gnjavaza otputovat pa obavljat testiranja itd? Ne znam kakva su pravila sad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.